עבור לתוכן

שינוי תזמוני הזכרונות, עזרה!

Featured Replies

פורסם

יש לי זכרון 256MB DDR 333MHz. בביוס הזכרונות על Cas Latency 2.5. אני רוצה לשנות את התיזמון ל2. איזה בעיות יכולות לקרות, והאם כדאי לי לוותר על זה בכלל? או שישר לרוץ לשנות? ואם אפשר עוד קצת מידע שיעזור לי בנושא .. תודה לכל מי שיעזור!

פורסם

ההמלצה שלי היא שפשוט תנסה

אני לא יודע על דרך שבה זה יכול לגרום לבעיות קבועות...

מקסימום אם הווינדוז לא עולה או שאתה מקבל מסך כחול אחרי איזה זמן של עבודה, תחזיר את זה

בכל מקרה ההבדל בביצועים הוא לא רציני למיטב ידיעתי

פורסם

there are many problems, non of them does any damage. the memory should be able to handle it, but if it doesn't, you will lose stability I.E. blue screen, computer lock ups etc. if the memory is really crapy then the comp might not post, in which case you shut down the computer, open the case, take out the battery, put it back in and that will clear the bios memory.

ההמלצה שלי היא שפשוט תנסה

אני לא יודע על דרך שבה זה יכול לגרום לבעיות קבועות...

מקסימום אם הווינדוז לא עולה או שאתה מקבל מסך כחול אחרי איזה זמן של עבודה, תחזיר את זה

בכל מקרה ההבדל בביצועים הוא לא רציני למיטב ידיעתי

no, it's hugh, well, not hugh, but very big, about 500 3Dmarks.

פורסם

של איזה חברה הזיכרון? ואיזה דגם?

אם זה של חמרהמוכרת/איכותית אז לא תהיה בעיה.

יאיר

פורסם
  • מחבר

הזכרונות הם של Samsung .. ועוד משהו - לוח האם שלי הוא Gigabyte 7VRXP .. אני עדיין אהיה חייב להוציא את הבטריה במקרה שקורה משהו, או שהDual Bios יכנס לתמונה?

פורסם

the dual bios will kick in, but if it's Samsung nothing will happen look at my specs.

פורסם
  • מחבר

שמעתי משהו על הזכרונות של סמסונג .. צ'יפ מקורי, לא מקורי .. כל מיני דברים.

אתם יכולים להסביר לי על זה קצת? והאם זה ישפיע במקרה שאני רוצה לשנות את התזמונים?

פורסם

סמסונג מייצרת גם שכרונות, וגם ציפים של זכרונות.

יש חברות צד שלישי שקונות את הציפים ושמות אותם על הזכרון שלהם{PCB אם אני לא טועה}

מצב זהה בדיוק כמו שעושה ATI בכרטיסי מסך.

יאיר

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שמתי את התיזמונים על 2.0 .. המערכת יציבה לגמרי.

יש הצעות נוספות לשינויים בביוס לזכרון? ;D

פורסם

try the setting: 1T command, 4 Way bank interleving, and Fast command.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים