עבור לתוכן

WD 250GB YS - תוצאות בדיקה

Featured Replies

פורסם

סוף סוף רכשתי לעצמי דיסק קשיח הגון. :)

5 שנים אחריות יבואן. 8)

בהחלט משהו שישמור היטב על התמונות והמסמכים שלי. :)

הנה תוצאות הבדיקות לכל המעוניין.

שימו לב שהכונן מחובר ללוח אם בעל SATA I ולא SATA II.

מפרט המחשב עצמו בצד.

אם ישנן בדיקות נוספות שתרצו שאעשה - shoot. :hi:

HDTune Benchmark

hdtunebenchmarkwdcwd250jb3.png

HDTach - Quick Bench

hdtach2benchmarkwd2500yey5.png

• תגובות 34
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש :) אני שבוע הבא יקבל את

הסמסונג ונראה "למי יש יותר גדול" :P

פורסם

תתחדש!

ביננו, אין על WD :xyxthumbs:

פורסם

בינינו, זה לא נכון.

פורסם
  • מחבר

כל אחד מחליט מה טוב ומתאים לו. :)

עשיתי את הבחירה שלי על סמך דברים שחשובים לי יותר והחלטתי ללכת על הדגם הספציפי הזה.

פורסם

בינינו, זה לא נכון.

;)

פורסם

;)

ואני נורא התאכזבתי לגלות שב WD2500KS שלי אין NCQ שזה דבר בסיסי בכל כונן SATA2,אגב גם אצלך אין NCQ.

פורסם
  • מחבר

אין לי SATA2 בלוח.

כפי שרשמתי, מאפיינים אחרים בדיסק הקשיח גרמו לי לקחת אותו ולהעדיף אותו על פני מתחרים אחרים.

genia,

אם היית קורא ביקורות לפני שקנית אותו היית מגלה זאת ולא מופתע "לרעה" לאחר הקנייה. ;)

פורסם

עדיין לדעתי היה עדיף לך להשקיע ולקחת שיהיה גם עם SATA2 לעתיד וגם לביצועים טובים יותר

פורסם
  • מחבר

אין, לא הייתה ולא תהיה הוכחה שכדאי להעדיף SATA 2 על גבי SATA 1.

אולי יש הבדלים קטנים אבל לא משהו משמעותי שאי אפשר לחיות בלעדיו או שמשנה דרסטית את הביצועים ודברים אחרים.

כיום כל הלוחות נמכרים עם SATA2, כך שזו לא בעייה. :)

פורסם

לפי מה שקראתי אין שום טעם לקחת כונן עם NCQ לשימוש "ביתי" במקרה הכי טוב הביצועים לא משתנים ובמקרה הרע הם מורעים.

כמו כן בשביל לנצל את ה NCQ יש צורך בכונן+בקר+תוכנה שידעו לנצל את יתרונות האלגוריתם.

בקשר לתוכנה, ובכן WINXP לא תומך ישירות ב NCQ מבחינת דריבר למרות ש Vista כן יתמוך.

תגובה נחמדה שמצאתי בעיניין כאן

פורסם

אוקיי,אני לא מומחה גדול בעניין אבל הבנתי שמה שזה נותן זה אמינות גבוהה יותר(וזה מה שאני מחפש)

לגבי SATA2 הכוונה הייתה פשוט שכל לוח נמכר עם SATA2 אז מה העטם להשקיע ב 1 ?

פורסם

לפי מה שקראתי אין שום טעם לקחת כונן עם NCQ לשימוש "ביתי" במקרה הכי טוב הביצועים לא משתנים ובמקרה הרע הם מורעים.

כמו כן בשביל לנצל את ה NCQ יש צורך בכונן+בקר+תוכנה שידעו לנצל את יתרונות האלגוריתם.

בקשר לתוכנה, ובכן WINXP לא תומך ישירות ב NCQ מבחינת דריבר למרות ש Vista כן יתמוך.

מחזק.לפי מה שאני יודע התמיכה בNCQ כן (הייתה) קיימת בדיסקים האלו של WD פשוט הם ביטלו אותה כי זה פגע משמעותית בביצועים .ולגבי אמינות, NCQ לא קשור . זה רק "גישה חכמה" לקבצים.במחשבה שניה אולי בגלל שהדיסקים מסתובבים קצת פחות אולי זה קצת מועיל אך אני בספק.
פורסם

ואני נורא התאכזבתי לגלות שב WD2500KS שלי אין NCQ שזה דבר בסיסי בכל כונן SATA2,אגב גם אצלך אין NCQ.

עכשיו אתה פחות מאוכזב?

פורסם

סליחה אבל לא הבנתי

מזה NCQ

והאם בדיסק קשיח שלי יש את זה גם?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים