עבור לתוכן

Clovertown בבדיקה

Featured Replies

פורסם

תפסיק לקשקש. ליבה היא מעבד. תבדוק את ההגדרות:

הגרה למיקרו-מעבד, microprocessor

בוויקיפדיה:

A microprocessor (sometimes abbreviated µP) is a digital electronic component with transistors on a single semiconducting integrated circuit (IC). One or more microprocessors typically serve as a central processing unit (CPU) in a computer system or handheld device.

הגדרה לCPU בוויקפדיה:

A central processing unit (CPU), or sometimes simply processor, is the component in a digital computer that interprets instructions and processes data contained in computer programs. CPUs provide the fundamental digital computer trait of programmability, and are one of the necessary components found in computers of any era, along with primary storage and input/output facilities. A CPU that is manufactured using integrated circuits is known as a microprocessor.

ברגע שתגיד לי למה כשיש שני מעבדים על פיסת סיליקון אחת הם כבר מפסיקים להיות מעבדים אולי אני אשתכנע. אבל אם אתה רוצה אתה יכול להמשיך לקשקש על מושגים אחרים כמו תדר - שאגב לא מיוצר על ידי המעבד - אלא מוכפל מהתדר של הבאס על ידי רכיב שנקרא PLL ונשלח למעבד באחד הפינים.

פורסם

:lol: מה זה פה, כולם נהפכו פתאום למומחים למעבדים, לוחות-אם וזיכרונות ?

יפה...

פורסם

לא זה לא נגמר, כל שבב פועל בתדר מסוים, כן פעימות חשמליות.

כולל הליבה.

אתה יודע איפה מפיקים תדרים? ברדיו מפיקים תדרים. אל תספר לנו שליבת x86 מפיקה תדרים.

פורסם

דיון יפה התפתח פה כשלא הייתי. :P

"כששניים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון."

אם כולם אומרים שאני טועה, כנראה שאני טועה. :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים