פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים יש לי כרגע את ה TUNIQ והלוח של GIGABYTE DQ6 , למי שלא יודע ל TUNIQ צריך לשים BACK PLATE בגב הלוח אבל ב DQ6 יש שם HS , את ה CRAZY COOL , למישהו יש רעיון איך להרכיב את ה TUNIQ בלי להסיר את ה CRAZY COOL ...?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים יש לי כרגע את ה TUNIQ והלוח של GIGABYTE DQ6 , למי שלא יודע ל TUNIQ צריך לשים BACK PLATE בגב הלוח אבל ב DQ6 יש שם HS , את ה CRAZY COOL , למישהו יש רעיון איך להרכיב את ה TUNIQ בלי להסיר את ה CRAZY COOL ...?אממ ניסית לשים את הפלטה האחורים של ה tuniq על ה crazy cool, יכול להיות שזה יעבוד.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר אממ ניסית לשים את הפלטה האחורים של ה tuniq על ה crazy cool, יכול להיות שזה יעבוד.אני פוחד מהלחץ שיופעל על ה crazy cool במצב כזה , זה עלול להישבר....אבל אני אנסה בכל זאת....
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אם זה לא ילך פשוט תוריד אותו, אני גם עובד בלעדיו (בגלל הזלמן)... סתם שטויות לדעתי...מה שהכי חשוב זה שלא תעשה לו מודים פיזיים כי אז אתה עלול לפגוע באחריות שלך על הלוח עצמו.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר אם זה לא ילך פשוט תוריד אותו, אני גם עובד בלעדיו (בגלל הזלמן)... סתם שטויות לדעתי...מה שהכי חשוב זה שלא תעשה לו מודים פיזיים כי אז אתה עלול לפגוע באחריות שלך על הלוח עצמו.בדיוק זה מה שחשבתי , אבל חלק ממנו תופס שני קליפסים כאלה , הלבנים שתופסים בצד השני את ה HS של CHIP SET , איך תיקנת את המצב אחרי שהסרת את ה HS ...
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים בדיוק זה מה שחשבתי , אבל חלק ממנו תופס שני קליפסים כאלה , הלבנים שתופסים בצד השני את ה HS של CHIP SET , איך תיקנת את המצב אחרי שהסרת את ה HS ...אני לא בטוח שהבנתי על מה אתה מדבר. פשוט הסרתי אותו והכל עובד פיקס כולל הHS הקידמי שלא התעסקתי איתו בכלל...
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים האם מקבלים את הפלטה האחורית כאשר קונים את הטוניק או צריך ליקנות בניפרד \(מיועד לP5B D)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.