פורסם 2006 בנובמבר 918 שנים לקחתי את הרעיון ממישהו כאן... ותודה לו..אז ככה פתחתי את הדיסק הדעתי למצב שנשאר לי המנוע והדיסקים... (שאולי יוחלפו בכנפיים או שאני אעקם אותם בהתאם)השאלה שלי היא מישהו יודע איזה מתח וזרם המנוע צריך?ואם אפשר הסבר על MOLEX (מה כל כבל מעביר)תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1018 שנים למה הרי במלא..יעילות.... יופי...... לגבי הצריכה של הHD תבדוק באתר היצרן כמה A וכו העניין צורך..(לא הרבה זה בטוח).. הסבר על מולקסים ומודים... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0
פורסם 2006 בנובמבר 1018 שנים חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנה.בסוף היגעתי למסקנה שהמנוע של הHD לא עובד כמו מנוע רגיל. לפי מה שאני הבנתי צריך מין בקר מסויים שיפעיל את המנוע.אם יש לך רעיונות איך להפעיל את המנוע אני אשמח לשמוע.
פורסם 2006 בנובמבר 1018 שנים מחבר יש למנוע 4 חיבורים... אין לי מושג למה... חשבתי שזה 2 מתח ושנים בתור מתג.. אבל את המיתוג אפשר פשוט לנתק את המתחאולי יש לו במנוע בקר מהירות???
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים הדיסקים לא ישברו ... אפשר לחתוך אותם עם מספרי פח ולעקם אותם לזוית הנכונה לגבי המנוע זה בעיה
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים לא נראה לי שמישו עשה את זה פעםלפחות לא הצליחאיור? משהו?אני בכלל לא מתאר לעצמי איך זה עובד...מה כאילו במקום הדיסקים בקשיח, יסתובב מאוורר 120 ויזיז אוויר? כמו קירור סלוט?
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים כעקרון הCONTROLLER אחרי על סיבובי הדיסק אם "לשבור" אותו כלומר לייצור ב איזה פגם שיסובב את הדיסקים באופן קבוע יהיה לנו מאוורר איך לעשות את זה אבל לדעתי זה הכיוון
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים מעניין איך הוא עשה את זה שימוש בסיבובי הדיסק או הכניס מנוע חיצוני וצ'יפ לשעון?
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים מחבר בדקתי קצת.... מנוע של HD עובד בצירה לא רגילה... הוא נקרא מנוע Brushless אתם מוזמנים לברר בגוגלעכשיו המנוע הזה צריך לקבל פעם פולס חיובי ופעם פולס שלילי הפוך אליך (ביחס לאפס) זאת אומרת שאם הוא מקבל 5V אחרי פרק זמן מסוים הוא צריך לקבל -5Vאבל זה יכול לעבוד גם עם מתחים אחרים (גם כאלה שלא רוכבים עם האפס)עכשיו... הפרק זמן שעובר בין פולס לפולס.. לפי דעתי קובע את המהירות שלו... וכל העסק הזה נשלט ע"י בקר... מנועים כאלה.. נמצאים בטיסנים חשמליים... ושאלתי חבר שלי שמבין בנושא... בקר כזה עולה 300-400 שקל... (אני מדבר על בקר של טיסן) לדי בקר ל HD אין לי מושג....
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים מחבר מה לא כדאי פה?מנוע של 5400 RPM שיותר חזק ממנוע של מאוורר פי 3-4 לפחות....אם זה יעבוד.. זה כדאי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.