עבור לתוכן

רכשתי את ה-Fuji FinePix F30... :)

Featured Replies

פורסם

;D

אהלן חבר'ה.

קרוב משפחה קנה לי באמריקה :

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search

מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא?

בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT.

אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ???

תודה רבה.

פורסם

תתחדש. קנית מצלמה מצויינת :xyxthumbs:

המחיר נמוך ב-80 שקלים מאשר המחיר של יבואן אפור בארץ. האם שווה לך לחסוך את הסכום הזה ולוותר על האחריות של אותו יבואן? רק אתה יכול להחליט.

לגבי שליטות ידנית, תוכל למצוא הרבה מידע בהודעות הסטיקי של הפורום ובאתר הוויקי בנושא צילום "קליקי". אני מציע שתשתמש בשלבים הראשונים במצבים האוטומטיים, ופשוט תעלה לכאן את התמונות שלגביהן אתה רוצה ייעוץ בנושא שיפורים. רק תקפיד להקטין אותן קודם לכן לפי המדריך שיש בהודעת ה-FAQ של הפורום.

פורסם

המחיר נמוך ב-80 שקלים מאשר המחיר של יבואן אפור בארץ. האם שווה לך לחסוך את הסכום הזה ולוותר על האחריות של אותו יבואן? רק אתה יכול להחליט.

המחיר כולל: מצלמה + כרטיס 1GB + נרתיק.

כך שההפרש הוא בערך 300~ שקל. ;)

תתחדש, מצפים לראות תמונות מעניינות בהקדם. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים