פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים יש פה כמה דברים שלא הבנתי:1 - למה התביעה נמשכה 4 שנים?2 - מה בית המשפט החליט לבסוף?3 - זה נכון שהם איימו על חברות קטנות?
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים באמת זה נראה לך המקום המתאים ? תחפש כתבות על המקרה יש המון ותבין לבד לא ככה ?וזה אולי אולי מתאים לאקטואליה או כללי
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים אז תגיד לי אתה לאיפה זה שייך?למה? אתה לא יכול להבין לבד? הינה ציטוט מהתיאור של הפורום:פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיהראית פה איפה שהוא "שאלות בנושא Microsoft"? כי אני ואף אחד אחר לא.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים כמו שמנהל דגול אמר פעם...שהדיון הזה לא יהפוך למקום להשמצות וירידות אנא הפסיקו!
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר זהו מנהלים יאללה לסגור. KoDk0d - אתה ו-TheHunter הרסתם את הנושא. נ.ב - תודה על העזרה : ;D
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים זהו מנהלים יאללה לסגור. KoDk0d - אתה ו-TheHunter הרסתם את הנושא. נ.ב - תודה על העזרה : ;D איזה נושא.. wow. שיט.. עכשיו אני מרגיש אשם, איך אני אוכל לחיות עם עצמי? אה.. בקלות.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים זהו מנהלים יאללה לסגור. KoDk0d - אתה ו-TheHunter הרסתם את הנושא. נ.ב - תודה על העזרה : ;D איזה נושא.. wow. שיט.. עכשיו אני מרגיש אשם, איך אני אוכל לחיות עם עצמי? אה.. בקלות. :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.