עבור לתוכן

מישהו ראה תתוכנית אתמול של דודו טופז?הסיאנס הצליח?

Featured Replies

פורסם

למה אתה צוחק? הידע שלי ביהדות הוא די מצומצם בנוסף לזה אני גם לא פיזיקאי, בגלל זה טרחתי לרשום פיסקה

שלמה שמסיברה איך אני מבין את הנושא, לא רשמתי אותה סתם ליופי אלא בשביל לתת למישהו שקורא את

זה הזדמנות לתקן את הידע שלי.

בדוגמה הספציפית הזאת לא סתרתי את כל היהדות אלא רק את החלק של הנשמות, שמשום מה בחרת לא להתייחס לזה...

האתר הזה הוא Propaganda דתית ולא יותר מזה, שנכתבה על ידי בן אדם אחד שנכשל להבין את אותם נושאים

שהוא מנסה להוציא כשקר מוחלט.

איך הגעת למסקנה שכל מי שלא מאמין באל היהודי/נוצרי/מוסלמי הוא אתאיסט?!

אני לא חושב שמישהו שנכשל להבין דבר כל כך פשוט יש זכות לקרוא למישהו טיפש או מתנשא

כל היהדות מבוססת על זה שיש נשמות,כי הרי לכל אדם יש נשמה,אז סתרת את כל היהדות.

ובחרתי שלא להתייחס לזה מסיבה פשוטה שאמרת אותה בעצמך,הידע שלך ביהדות מצומצם,אתה כבר רוצה להתחיל לדבר על דברים שבני אדם לא מסוגלים להבין כמו נשמות? קודם תלמד דברים בסיסיים ביהדות.

כבר הגבתי לגבי האתר.

• תגובות 52
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי הרייטינג של דודו טופז מאוד גבוהה!!

ערוץ 10 יותר מודרני מערוץ 2 קודם כל.

בעוד כמה שנים ערוץ 2 יהיה כמו ערוץ 1 :smile1:

ערוץ 2 קשת/רשת דפוקים שהם זרקו את דודו עכשיו הוא מראה להם למה הוא מסוגל והאמת התוכניות שלו 10!

מין הסתם לערוץ 10 יש תוכן יותר מעניין מגוון ואיכותי מערוץ 2! אין על מה להיתווכח בזה!

כל אלה שלא אוהבים את דודו(שעוזר רבות לאנשים ולבידור בישראל) אפשר להבין איזה מין אישיות אתם(חושבים רק על עצמכם!)

פורסם

כל היהדות מבוססת על זה שיש נשמות,כי הרי לכל אדם יש נשמה,אז סתרת את כל היהדות.

ובחרתי שלא להתייחס לזה מסיבה פשוטה שאמרת אותה בעצמך,הידע שלך ביהדות מצומצם,אתה כבר רוצה להתחיל לדבר על דברים שבני אדם לא מסוגלים להבין כמו נשמות? קודם תלמד דברים בסיסיים ביהדות.

כמה צפוי לשמוע דברים כאלה...

תמיד התשובה היא: "זאת האמת היחידה אבל זה משהו שאתה לא יכול להבין".

אין לי כוח להתווכח על זה, אני פורש!

פורסם

^^

כמה צפוי מתי שאדם לא מעונין יותר להמשיך בדיון אז הוא ממציא תירוץ ופורש.

איפה ראית שניסיתי להוכיח שענין הנשמות זו האמת היחידה? לא התווכחתי עם אף אחד על הענין הזה,אלא רק דיברתי עליו.

וחבל שאתה משחק אותה ראש קטן אני בטוח שהבנת טוב מאוד למה התכוונתי אבל כמו שאמרתי,לחלק גדול מהאנשים המטרה היא רק לסתור את הדת סתם(גם בידיעה שאין להם מושג על דבר וחצי בדת),ולכן אני לא מתווכח איתם.

פורסם

איפה ראית שניסיתי להוכיח שענין הנשמות זו האמת היחידה?

אם לא היית חושב ככה לא היית מתייחס בצורה מזלזלת לתגובה שלי ומנסה להזכיר את הידע המועט (יחסית) שלי

לגבי הדת שלך בכל הזדמנות.

שלצורך העניין לא היה כלכך חשוב כי רוב התגובה שלי לא התמקדה ביהדות אלא בניסיון להבין למה כולם

אומרים שנשמות עולות למעלה (ביחס לכדור הארץ), ואחרי ששברתי כמה עשרות חוקי פיסיקה רק בשביל לנסות

להכניס אותם לתוך המודל הזה עדיין לא הצלחתי להבין למה.

אני לא מנסה סתם לסתור את הדת שלך, הבאתי נימוק לדברים שלי ובחרתי לשתף את הדעה שלי בשביל שתהיה לי

הזדמנות לקבל עליה ביקורת (זילזול בלי התייחסות לתוכן לא נחשב...), אבל משום מה אתה מתעלם מהדברים שלי ומנסה להפוך את זה למשהו אישי.

אין שום עניין לנהל דיון עם פנאט דתי שמתעלם או צוחק מהתוכן של הדברים שלי , טוען שאני "משחק אותה ראש קטן" ומנסה להוכיח לי שאני

טועה בלי לתת שום נימוק ("לך תלמד על יהדות" זה לא נימוק...).

אז אם לזה אתה קורא להמציא תירוץ, אני מסכים עם המשפט הראשון בתגובה שלך...

פורסם

איך הגעת למסקנה שכל מי שלא מאמין באל היהודי/נוצרי/מוסלמי הוא אתאיסט?!

אני לא חושב שמישהו שנכשל להבין דבר כל כך פשוט יש זכות לקרוא למישהו טיפש או מתנשא

אתה ספציפית שייך (כנראה) לקטגוריה השניה - אחרת לא היית טורח להתווכח על נושא האמונה, ועוד לשלול בכזאת יהירות אמונות של אחרים. אני מודה, טעיתי. יכול להיות מצב של אדם מאמין שמתנשא על פני מאמינים אחרים. שכחתי את האפשרות הזאת ::)

ואגב, בהקשר של הנושא ומה שכתבו כאן:

1) הסיאנס שהם עשו בתוכנית נראה לי כמו בולשיט אחד גדול. אם סיאנס "אמיתי" קיים - זאת לא היתה דוגמה לזה.

2) אני חושב שהתוכנית שלו מאוד חיובית, ומי שרוצה לצפות בה (ויש הרבה כאלה) שיבושם לו. אני אישית לא ניהנה לצפות בתוכנית שלו (חוץ ממתי שהיה ראיון עם ליברמן, שצפיתי בשביל זה, וגם יצא לי לראות את הקטע עם הסיאנס מהאמצע במקרה).

פורסם

pig_750, פיזיקה זאת בסהכ עוד דת אז צא מהסרט

פורסם

למה אתם מתווכחים על דברים שאי-אפשר להוכיח או להפריך :s05:

פורסם

אם לא היית חושב ככה לא היית מתייחס בצורה מזלזלת לתגובה שלי ומנסה להזכיר את הידע המועט (יחסית) שלי

לגבי הדת שלך בכל הזדמנות.

שלצורך העניין לא היה כלכך חשוב כי רוב התגובה שלי לא התמקדה ביהדות אלא בניסיון להבין למה כולם

אומרים שנשמות עולות למעלה (ביחס לכדור הארץ), ואחרי ששברתי כמה עשרות חוקי פיסיקה רק בשביל לנסות

להכניס אותם לתוך המודל הזה עדיין לא הצלחתי להבין למה.

אני לא מנסה סתם לסתור את הדת שלך, הבאתי נימוק לדברים שלי ובחרתי לשתף את הדעה שלי בשביל שתהיה לי

הזדמנות לקבל עליה ביקורת (זילזול בלי התייחסות לתוכן לא נחשב...), אבל משום מה אתה מתעלם מהדברים שלי ומנסה להפוך את זה למשהו אישי.

אין שום עניין לנהל דיון עם פנאט דתי שמתעלם או צוחק מהתוכן של הדברים שלי , טוען שאני "משחק אותה ראש קטן" ומנסה להוכיח לי שאני

טועה בלי לתת שום נימוק ("לך תלמד על יהדות" זה לא נימוק...).

אז אם לזה אתה קורא להמציא תירוץ, אני מסכים עם המשפט הראשון בתגובה שלך...

אתה עדיין ממשיך להגיד דברים שלא עשיתי,מתי ניסיתי להוכיח לך שאתה טועה? מתי בכלל ניסיתי להוכיח לך משהו? אפילו לא התווכחתי איתך.

תלמד לא לזלזל באנשים אחרים אז לא יזלזלו בך.

פורסם

לדעתי הרייטינג של דודו טופז מאוד גבוהה!!

ערוץ 10 יותר מודרני מערוץ 2 קודם כל.

בעוד כמה שנים ערוץ 2 יהיה כמו ערוץ 1 :smile1:

ערוץ 2 קשת/רשת דפוקים שהם זרקו את דודו עכשיו הוא מראה להם למה הוא מסוגל והאמת התוכניות שלו 10!

מין הסתם לערוץ 10 יש תוכן יותר מעניין מגוון ואיכותי מערוץ 2! אין על מה להיתווכח בזה!

כל אלה שלא אוהבים את דודו(שעוזר רבות לאנשים ולבידור בישראל) אפשר להבין איזה מין אישיות אתם(חושבים רק על עצמכם!)

אין מילים.

פורסם

אתה ספציפית שייך (כנראה) לקטגוריה השניה - אחרת לא היית טורח להתווכח על נושא האמונה, ועוד לשלול בכזאת יהירות אמונות של אחרים. אני מודה, טעיתי. יכול להיות מצב של אדם מאמין שמתנשא על פני מאמינים אחרים. שכחתי את האפשרות הזאת ::)

אני לא אתאיסט, האמונה שלי יותר קרובה לאגנוסטיציזם, או יותר נכון לאפאתיציזם.

פעם הבאה לפני שתקפוץ לזיין לי בשכל על זה שאני טיפש/מתנשא קח לך קצת זמן לחקור על העניין.

בנוסף לזה אני חייב להדגיש שכל מה שאמרתי זה דעות שלי (הדגשתי את המילה בתגובה הראשונה שלי), אני לא

בא להגיד לאנשים מה לעשות, זה נכון שאני רואה את האל היהודי/נוצרי/מוסלמי כמשהו שאנשים המציאו בשביל

לשלוט באנשים אחרים, אבל מצד שני הדתיים שוללים או מעוותים את האבולוציה (ועוד 1001 דברים),למה אתה לא

אומר שהם "יהירים" ? - בידיוק אתה לא! כי חלקם מביאים נימוקים משלהם וחלקם טיפשים

הטיפשים עושים את זה בסגנון: "למה? ,כי ככה אלוהים אמר - אל תשאל שאלות!",

סמוך עלי בקטע של "אל תשאל שאלות" כשרק באתי לארץ (הייתי בן 6 ) שמו אותי בבית ספר דתי ועד היום יש לי

צלקת קטנה מתחת לאף כי שאלתי שאלה לא במקום.

בכל מקרה, ממתי זה נחשב ל"יהירות" כשאתה מביע דעה עם נימוקים שיתמכו בה?

אתה עדיין ממשיך להגיד דברים שלא עשיתי,מתי ניסיתי להוכיח לך שאתה טועה? מתי בכלל ניסיתי להוכיח לך משהו? אפילו לא התווכחתי איתך.

תלמד לא לזלזל באנשים אחרים אז לא יזלזלו בך.

תקרא את התגובה שבה ציטטת את התגובה הראשונה שלי, טוב אתה צודק אני חוזר בי! לא ניסית להוכיח לי שאני טועה

רק זילזלת בתגובה שלי בלי לתת נימוקים (מעניין למה bla7 לא קרא לך טיפש/מתנשא).

פורסם

זלזלתי בתגובה שלך מכיון שזלזלת בדבר שאנשים נהרגו בשבילו.

פורסם

תתפלא על איזה דברים מטופשים אנשים נהרגים, משחר האנושות.

פורסם

לא דיברתי על דבר מטופש

וגם אם כן הייתי חושב פעמיים אם לזלזל באותו דבר מטופש ,לפחות לא לפני אנשים שהדבר חשוב להם.

פורסם

זלזלתי בתגובה שלך מכיון שזלזלת בדבר שאנשים נהרגו בשבילו.

מה? מצדה נגיד? ההתאבדות ההמונית?

מאות אנשים התאבדו בארה"ב לאחר שהשתייכו לכת שהגורו שלה שכנע את כולם להתאבד, לפני כ-30 שנה. כמה בודדים שניסו לברוח נורו ע"י בני הקהילה שהתאבדו אחרי זה בעצמם. עכשיו, צריך לא לזלזל באמונתם רק בגלל שהם מתו בשבילה?

סיפור אחר - באיסלם יש המון מחבלים מתאבדים שעשו פיגועים פה, בניו-יורק,לונדון וכו'. צריך לכבד את אמונתם רק כי הם נהרגו בשבילה?

אוי, נו... עוד ת'רד אחד של אתאיסטים טיפשים ומתנשאים (לפחות אלה שמתבלטים כאן) מול אנשים רוחניים שאיכשהו בכל זאת לא הפנימו את העובדה ש"אמונה" ו"ידע" הם שני דברים שונים בעליל ומנסים להתווכח (כן, גם זה טיפשי, ואפילו יותר מגוחך מהאתאיסטים שעושים את זה). ::)

אתאיסטים טיפשים? ז"א שמי שמאמין באלוהים הוא חכם? איזו השקפת עולם מוגבלת ומתנשאת.

עזוב "אמונה" ו"ידע", אני מדבר על "אמונה" ו"אמת", וניסיון להציג את האמונה כאמת היחידה הנכונה לכולם ללא הבדל דת,גזע ומין, ומי שלא מאמין בה הוא כופר שישרף באש הגיהנום הנצחית. אני מדבר על היהורה הגדולה של ניסיון של המאמין לנכס לעצמו את האמת הבלעדית, וזלזול בכל מי שלא מאמין בה. לכן מי שלא מתחייב לשום אמונה, ולא מספיק יהיר כדי לטעון שהוא יודע את האמת הבלעדית עבור כל העולם, מספיק חכם בשביל לדעת להטיל ספקות.

תקרא לזה "אתאיסטים טיפשים ומתנשאים" - זה רק מוכיח את הטענה שאתה חושב שאתה יודע את האמת התקפה לכולם, ושרמת הסובלנות שלך כלפי דעות אחרות היא אפסית, כמו כן רמת הספקות העצמית בנוגע לאי נכונות אמונתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים