עבור לתוכן

מישהו ראה תתוכנית אתמול של דודו טופז?הסיאנס הצליח?

Featured Replies

פורסם

טוב אני יסביר לך למה התכוונתי שאמרתי חלק:

שאמרתי חלק התכוונתי שיש נשמה אחת שלמה שעולה למעלה וממנה נשאר חלק קטן לתחיית המתים וזה מה שמעליים בסיינס.

א.יש נשמות וזה כבר הוכח שים לב שלפעמים אתה מרגיש טוב עם עצמך ואתה לא יודע למה אוו בדיוק ההפך זה הנשמה מרגישה ולא אתה.

ב.אי אפשר לחלק אותה לכמה חלקים חלק קטן חייב להישאר למטה עם לא היא לא תקום בתחיית המתים.

ג.ענית לך ב-א&ב.

ד.יש גלגול נשמות ויש אלוקים ואפשר להוכיח את זה בכמה דברים שעושים עם אתה באמת רוצה לדעת את האמת ולא לברוח ממנה לפי הקבלה יש שיטה לראות "מזיקים" אוו איך שאתה מכיר את זה ש-ד(תחבר את האוטיות כי אסור להרשום את זה ביחד)עם אתה באמת רוצה לראות את ה"מזיקים" תשלח לי הודעה פרטית ואני כבר יגיד לך מה לעשות עם אתה מפחד אתה לא חייב ואני מבין אותך זה טיבעי.

בזה נגמר הסיפור של התרד הזה עם למישהו יש שאלה על הקבלה אוו על התורה אני ישמח לעזור עם אני ידע.

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אככ מה הקנאה עושה לאנשים

דודו טופז אחד האנשים..לך לישון

עצוב מאוד...יש אנשים שפשוט לא מבינים

לאן הם הגיעו... :lol:

פורסם

eli_asus, איך החתימה שלך מסתדרת עם מה שכתבת? :nixweiss:

"חלק מהנשמה שלו עולה למעלה לדין"? "חלק מהנשמה נשארת בקבר"? "מביאים נשמה"?

א. לא ידעתי שיש כזה דבר נשמה.

ב. נניח שיש. לא ידעתי שאפשר לחלק אותה לכמה חלקים :s05:.

ג. נשארת בקבר? למה, האדמה מפריעה לה לעלות? או שהיא נמצאת בתוך העצמות? (או שזה כדי שיהיה יותר נוח לקבוע איפה היא?) :screwy:

ד. אני לא יודע אם יש גלגול נשמות ועולם הבא כמו שאני לא יודע אם יש או אין אלוהים, אבל כמו שאני בטוח שגם אם יש אלוהים כל הדתות לא נכונות, ככה בטוח שגם אם יש נשמה, וגם אם נניח שהיא "קיימת" אחרי המוות, אנחנו לא יודעים או יכולים - אם אפשר בכלל - לקרוא לה. תלמד על הסיינס של הודיני, אם הוא לא הצליח, אז בוודאי שזה לא קיים.

א.יש אבל לא ניכנס לזה כי הויכוחים לא יגמרו

ב.הנשמה מורכבת מחמש חלקים: נפש,רוח,נשמה,חיה,יחידה.

לא לכל בני האדם יש את כל חמשת החלקים.

ג.החלק שנשאר למטה זה הנפש.

בכללי רוב הנשמות שמעלים בסיאנס אלה נשמות של אנשים שנמצאים בכף הקלע,מקום גרוע הרבה יותר מהגהינום.

פורסם

mr_k נחמד מאוד לדעת שאני לא לבד.

פורסם

זה לא תראד בדיחות כאן...

אתם באמת מאמינים בזה? הוכח?

פורסם

אני לא מבין את זה. אתם עונים כאילו אתם יודעים. כאילו זאת האמת.

יש גלגול נשמות ויש אלוקים ואפשר להוכיח את זה בכמה דברים שעושים עם אתה באמת רוצה לדעת את האמת

"האמת".

אתם יודעים - המדע מתיימר למצוא את "האמת", אבל הוא מודע לכך שכל תיאוריה יכולה להיות ברת החלפה ולכן נכון לעכשיו התיאוריה המקובלת היא התיאוריה "הנכונה", אבל לא "האמת", כי ברגע שתבוא תיאוריה חדשה נכונה יותר ותחליף אותה היא תהיה "הנכונה". התיאוריה הנכונה האולטמטיבית תהיה גם "האמת", כי היא לא תהיה ברת החלפה. בנתיים אין כזה דבר, אפילו הפיזיקה היא לא "האמת", גם לא הרפואה. לעומת זאת, הדת מתיימרת לדעת מהי "האמת". לכן מי שמאמין בתנ"ך מאמין שהוא היה נכון לפני 3000 שנה ונכון גם היום, ואין להתווכח או לערער על כך.

אתם מדברים על "תחיית המתים","גיהנום" ו"מזיקים" בכזה ביטחון, כאילו שזאת האמת, כאילו שאתם יודעים שזאת האמת. ואני לא סתם אומר כאילו, כאילו זאת המילה הכי חשובה כאן. קצת ספקות אנשים, אל תהיו בטוחים אף פעם שאתם יודעים שמשהו הוא "האמת". זה מסוכן, וזה לא חכם.

"הבעיה של העולם היא שכל הטיפשים בטוחים בעצמם כל כך, ואילו החכמים מלאים ספקות" (לא אני אמרתי).

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקטע של "הנשמה עולה למעלה".

בוא נניח לרגע שיש דבר כזה נשמה ונתעלם מזה שהרגע זרקנו חצי מהפיסיקה המודרנית לפח,

שאגב בזכותה יש לנו מחשבים.

כמו שהבנתי הנשמה (או חלק ממנה) צריכים להגיע לנקודה מסויימת במרחב זמן שבו נמצא אלוהים.

גם הבנתי שהנשמה לא היא לא סוג חומר או אנרגיה - בגלל זה לא גילנו אחת, מכאן נובע שהיא

לא מושפעת מכוחות כמו גרוויטאציה או מכל כוח/גורם אחר שידוע לנו (בואו גם נתעלם מהעובדה שהרגע הוכחתי

שנשמה לא יכולה התקיים במרחב-זמן בתנאים האלה...).

אני גם יוצא מנקודת הנחה שהעולם הוא עגול - הדבר הכי שפויי שכתבתי ב 5 שורות האלה,

ועדיין בתקופות מסויימות היו הורגים אותי על זה.

לפי מה שהבנתי הנשמות (או חלק מסויים בהן) מנווטות לנקודה שהבה נמצא אלוהים, בשביל לתפוס איתו שיחה,

והם גם עושות את זה בתדירות די גבוהה (מוות).

ועכשיו אחרי ששברנו עשרות חוקי פיסיקה (אם לא יותר) מגיעה השאלה שלי: למה הנשמות תמיד עולות למעלה?

למה לא למטה ? או ימינה ? או שמאלה? , הרי למעלה זה דבר יחסי (במקרה הזה היחס הוא כלפי כדור הארץ).

במילים אחרות אם 2 אנשים מתים בשני צידי כדור הארץ למה הנשמה שלהם צריכה לעלות למעלה (ביחס לכדור הארץ) ?

הרי כדור הארץ לא שטוח ..

לדעתי זאת רק אחת הסיבות שלא צריך לחיות לפי ספר שנכתב (על ידי בני אדם) לפני כמה אלפי שנים,

האנשים האלה לא ידעו על קיומה של הגרוויטאציה או את העובדה שהירח גדול מכף היד שלהם, לדעתי להאמין באל שלהם זה כמו לקבל עצות

לחיים מילד בן 6! ולצערי רוב האנשים לא רק מקבלים עצות אלא גם מעוותים אותם ואז נלחמים אחד בשני בשביל להוכיח מי מקשיב לילד עם

העצות הכי טובות! או מי מפרש אותם יותר נכון!

פורסם

ובתמצות - מה שכתוב בחתימה שלי :)

ממליץ לשמוע את הכל , ולהקשיב לכל מילה, ואז גם למוזיקה , ואז בעיקר למוזיקה...

http://www.youtube.com/watch?v=ShiShKN_v7s

נ.ב. דודו טופז MUST DIE

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקטע של "הנשמה עולה למעלה".

בוא נניח לרגע שיש דבר כזה נשמה ונתעלם מזה שהרגע זרקנו חצי מהפיסיקה המודרנית לפח,

שאגב בזכותה יש לנו מחשבים.

כמו שהבנתי הנשמה (או חלק ממנה) צריכים להגיע לנקודה מסויימת במרחב זמן שבו נמצא אלוהים.

גם הבנתי שהנשמה לא היא לא סוג חומר או אנרגיה - בגלל זה לא גילנו אחת, מכאן נובע שהיא

לא מושפעת מכוחות כמו גרוויטאציה או מכל כוח/גורם אחר שידוע לנו (בואו גם נתעלם מהעובדה שהרגע הוכחתי

שנשמה לא יכולה התקיים במרחב-זמן בתנאים האלה...).

אני גם יוצא מנקודת הנחה שהעולם הוא עגול - הדבר הכי שפויי שכתבתי ב 5 שורות האלה,

ועדיין בתקופות מסויימות היו הורגים אותי על זה.

לפי מה שהבנתי הנשמות (או חלק מסויים בהן) מנווטות לנקודה שהבה נמצא אלוהים, בשביל לתפוס איתו שיחה,

והם גם עושות את זה בתדירות די גבוהה (מוות).

ועכשיו אחרי ששברנו עשרות חוקי פיסיקה (אם לא יותר) מגיעה השאלה שלי: למה הנשמות תמיד עולות למעלה?

למה לא למטה ? או ימינה ? או שמאלה? , הרי למעלה זה דבר יחסי (במקרה הזה היחס הוא כלפי כדור הארץ).

במילים אחרות אם 2 אנשים מתים בשני צידי כדור הארץ למה הנשמה שלהם צריכה לעלות למעלה (ביחס לכדור הארץ) ?

הרי כדור הארץ לא שטוח ..

לדעתי זאת רק אחת הסיבות שלא צריך לחיות לפי ספר שנכתב (על ידי בני אדם) לפני כמה אלפי שנים,

האנשים האלה לא ידעו על קיומה של הגרוויטאציה או את העובדה שהירח גדול מכף היד שלהם, לדעתי להאמין באל שלהם זה כמו לקבל עצות

לחיים מילד בן 6! ולצערי רוב האנשים לא רק מקבלים עצות אלא גם מעוותים אותם ואז נלחמים אחד בשני בשביל להוכיח מי מקשיב לילד עם

העצות הכי טובות! או מי מפרש אותם יותר נכון!

הוכחת הרבה דברים אה? דבר נוסף שהוכחת זה עד הכמה הידע שלך ביהדות גדול :lol:

למה באמת נדמה לך שעם הידע שיש לך תוכל לסתור את כל מה שהיהדות אומרת? אני מציע לך ללמוד עוד קצת ואחרי זה לבוא בשאלות חכמות כמו שאתה שואל,כי לי נראה שאתה שואל דברים לא באמת כדי לדעת,בכל מקרה אם תרצה להרחיב קצת את הידע תוכל ללמוד יותר,תאמין לי שעל כל השאלות ששאלת תמצא תשובות.

פורסם

קראתי שם חלק גדול מהמאמרים... אתה רוצה לשלוח מאמר ספיצייפי שאני יראה לך למה הוא פשוט טיפשי ומבוסס על כלום?

המאמרים על אבלוציה למשל... כל אחד ואחד מהם (וקראתי את כולם) מבוסס על אותו הדבר:

להציג חלק קטן מהאבלוציה

לעוות אותו עד ששום מדען לא יזהה שזה היה פעם משהו שמזכיר את תאוריית האבלוציה

לתת דוגמא שלא קשורה

להסיק מסקנה לא קשורה

פורסם

אוי, נו... עוד ת'רד אחד של אתאיסטים טיפשים ומתנשאים (לפחות אלה שמתבלטים כאן) מול אנשים רוחניים שאיכשהו בכל זאת לא הפנימו את העובדה ש"אמונה" ו"ידע" הם שני דברים שונים בעליל ומנסים להתווכח (כן, גם זה טיפשי, ואפילו יותר מגוחך מהאתאיסטים שעושים את זה). ::)

פורסם

קראתי שם חלק גדול מהמאמרים... אתה רוצה לשלוח מאמר ספיצייפי שאני יראה לך למה הוא פשוט טיפשי ומבוסס על כלום?

המאמרים על אבלוציה למשל... כל אחד ואחד מהם (וקראתי את כולם) מבוסס על אותו הדבר:

להציג חלק קטן מהאבלוציה

לעוות אותו עד ששום מדען לא יזהה שזה היה פעם משהו שמזכיר את תאוריית האבלוציה

לתת דוגמא שלא קשורה

להסיק מסקנה לא קשורה

אני ממש לא מתכוון להתחיל להתווכח על המאמרים,נתתי את האתר כתגובה להוא שנתן אתר וברח,כל המטרה בזה הייתה להסביר שכל אחד יכול לתת פול מאמרים שמראים את דעתו.

ובכלל אני לא רוצה להתווכח על הדת,פשוט יש אנשים שהידע שלהם בנושא יהדות שואף לאפס והם כבר מתחילים לנסות להוכיח שהדת טועה.

פורסם

הוכחת הרבה דברים אה? דבר נוסף שהוכחת זה עד הכמה הידע שלך ביהדות גדול :lol:

למה באמת נדמה לך שעם הידע שיש לך תוכל לסתור את כל מה שהיהדות אומרת? אני מציע לך ללמוד עוד קצת ואחרי זה לבוא בשאלות חכמות כמו שאתה שואל,כי לי נראה שאתה שואל דברים לא באמת כדי לדעת,בכל מקרה אם תרצה להרחיב קצת את הידע תוכל ללמוד יותר,תאמין לי שעל כל השאלות ששאלת תמצא תשובות.

למה אתה צוחק? הידע שלי ביהדות הוא די מצומצם בנוסף לזה אני גם לא פיזיקאי, בגלל זה טרחתי לרשום פיסקה

שלמה שמסיברה איך אני מבין את הנושא, לא רשמתי אותה סתם ליופי אלא בשביל לתת למישהו שקורא את

זה הזדמנות לתקן את הידע שלי.

בדוגמה הספציפית הזאת לא סתרתי את כל היהדות אלא רק את החלק של הנשמות, שמשום מה בחרת לא להתייחס לזה...

תקרא בבקשה את כל האתר הזה..בלי לדלג שורות/פסקאות

http://www.haemet.net/sites/articles/index.htm

האתר הזה הוא Propaganda דתית ולא יותר מזה, שנכתבה על ידי בן אדם אחד שנכשל להבין את אותם נושאים

שהוא מנסה להוציא כשקר מוחלט.

אוי, נו... עוד ת'רד אחד של אתאיסטים טיפשים ומתנשאים (לפחות אלה שמתבלטים כאן) מול אנשים רוחניים שאיכשהו בכל זאת לא הפנימו את העובדה ש"אמונה" ו"ידע" הם שני דברים שונים בעליל ומנסים להתווכח (כן, גם זה טיפשי, ואפילו יותר מגוחך מהאתאיסטים שעושים את זה). ::)

איך הגעת למסקנה שכל מי שלא מאמין באל היהודי/נוצרי/מוסלמי הוא אתאיסט?!

אני לא חושב שמישהו שנכשל להבין דבר כל כך פשוט יש זכות לקרוא למישהו טיפש או מתנשא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים