פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים שוב אני מייסר אותכם ע שאלותיי לגבי כרטיסי החדש: Leadtek GF4Ti4200 64MB ועכשיו אני בא בשאלה אחרת; הוא אמור לבוא עם יציאת DVI ( האם? ), שלפי מה שידוע לי היא יציאה מיוחדת למסכי LCD . יש לי מסך LCD, האם אני צריך מתאם מיוחד? או חוט מיוחד? כי לא נראה לי שהמסך הגיע עם כזה חוט ( הוא כרגע מחובר ל GF2MX שמן הסתם אין לו DVI ) . ואם כן איכשהו אפשר לחבר אותו, האם זה ישנה משהו? מערכת הפעלה: WINXP PRO המסך LCD הוא: PHILIPS 150B2 שוב תודה על הסבלנות !
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר אתה מקבל מתאם אם אני לא טועה עם מה? המסך או עם הכרטיס? הנה מה שאני מקבל עם הכרטיס: http://www.earthv.com/images/073002_gf4ti4200_01.jpg לא נראה לי שיש שם משהו כזה...? ואם אין, כמה אמור לעלות דבר כזה, והאם זה בכלל משנה משהו?! מצאתי! אני צריך משהו כזה: כן?? כי יש לי אחד במחשב הישן ( אבל משתמשים בו :-( ), אז כזה אני צריך? :
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר יאפ כזה אתה צריך ,לא נראה לי שבעיה לקנות כזה שוב אני אשאל; זה משנה? אני ירגיש הבדל? בכלל יהיה הבדל? ואם החוט של המסך, הוא VGA, אז מזה משנה עם יהיה אדפטר? : ואיפה אפשר למצוא?? :
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים אני אישית לא ניסיתי אבל אצל חבר שלי לא ממש ראינו הבדל בולט לעין,בקשר לשאלה שנייה שלך אין לי תשובה
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר אני אישית לא ניסיתי אבל אצל חבר שלי לא ממש ראינו הבדל בולט לעין,בקשר לשאלה שנייה שלך אין לי תשובה טוב תודה, רק עוד דבר אחד, יש פה שניים: FEMALE VGA CONVERTER TO DVI-24 MALE או FEMALE VGA CONVERTER TO DVI-29 MALE מה זה מה שאני צריך?!
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים OKלמסך יש בכלל יציאת DVI?עכשיו, עם הכרטיס מגיע מתאם DVI-2-VGA,ז"א, לאחר שתתקין אותו על הרטיס, הוא יאפשר לך לחבר שני CRT, במקום 1 CRT ואחד LCD.אני חושב שצריך לקנות כבל בנפרד.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר OK למסך יש בכלל יציאת DVI? עכשיו, עם הכרטיס מגיע מתאם DVI-2-VGA,ז"א, לאחר שתתקין אותו על הרטיס, הוא יאפשר לך לחבר שני CRT, במקום 1 CRT ואחד LCD. אני חושב שצריך לקנות כבל בנפרד. לא, בגלל זה כתבתי את זה: ואם החוט של המסך, הוא VGA, אז מזה משנה עם יהיה אדפטר? : וזה מוזר! יש לי LCD : :-[
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים DVI אמור לתת איכות תמונה הרבה יותר טובה מאשר VGA רגיל.IBROW-NOW מבין בזה הרבה יותר מאחרים, הוא יסביר לך, פנה אליו בפרטי.
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים יש לך מסך LCD שהחיבור המקורי שלו לכרטיס מסך הוא חיבור DVI (אמור / חייב להיות). עכשיו יהיה לך כרטיס מסך עם יציאת DVI. אני לא רואה איפה הבעיה כאן... :
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מחבר יש לך מסך LCD שהחיבור המקורי שלו לכרטיס מסך הוא חיבור DVI (אמור / חייב להיות). עכשיו יהיה לך כרטיס מסך עם יציאת DVI. אני לא רואה איפה הבעיה כאן... : הבעיה היא שהחיבור שלו הוא ( מסך ) הוא חיבור VGA רגיל, בכל מקרה, שמתי מתאם, וזה לא עבד, אז... : ד"א, רק בשביל להשוויץ, קיבלתי ב 3D Mark: 8394 ( עם 40.72, עם הדרייברים של לידטק 7878... ) ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.