פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים שלוםניסיתי לצרוב ולהפעיל קובצים עם סיומות ISO,BIN וקבלתי הודעה " הקובץ אינו יישום חוקי של WIN32 "שאלתי אך צריכים לטפל בקבצים מסוג זה ???
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים תוריד את הגירסה העדכנית ביותר של nero מ www.nero.com , לאחר מכן בNero תבחר ב file -> burn image ואז תבחר את קובץ ה image הרצוי ותצרוב. בהצלחה
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים יש שתי תוכנות שמתעסקות עם קבצי BIN הכי טוב, האחת זאת CDR-Win והשניה זאת FireBurner... מומלץ בחום
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים או שפשוט לפני שאתה צורב תבדוק מה אתה צורבתשתמש בתוכנה בשם demon tools שיוצרת כונן וירטואלי של הקובץ BIN\ISO וככה אתה רואה את מה שאתה צורב לפני שאתה צורב
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מחבר היכן אני מוצא את התוכנה demon tools חפשתי בהרבה אתרי תוכנות ולא מצאתי .
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים מחבר תודה חבר'ה התוכנה שעזרה לי היא demon tools כל שאר התוכנות היה לי קשה לתפעל וגרמו לשריפת הדיסקים
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים ושניהן גרועות ביותר.לא עבדו יפה אצלי כלל וכלל, דפקתי בגללן 3 דיסקים :-\נכון ולא רק זה הממשק שלהם ממש לא נוח ומיושן.....
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים ושניהן גרועות ביותר.לא עבדו יפה אצלי כלל וכלל, דפקתי בגללן 3 דיסקים :-\נכון ולא רק זה הממשק שלהם ממש לא נוח ומיושן.....
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים יש עוד תוכנה "מודרנית" יותר ;D לצריבה היא טובה גם להעתקת דיסקים עם הגנות וכל זה אז התוכנה היא BlindWrite (BlindWrite.com) ממליץ בחום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.