עבור לתוכן

העכבר Logitech Optical Cordless Mouseman לא מפסיק לעבוד..

Featured Replies

פורסם

שלום לכם..

קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop).

ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא...

כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי..

עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד..

השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה.

לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?

פורסם

העכבר אכן נשאר דולק כל הזמן.

פורסם

נחבא=נכבה ;)

עכשיו בנוגע למה שכתבת, העכבר הנ"ל לא נכבה, אבל מה שכן לוג'יטק בנו בו מנגנון חסיכה בחשמל שלאחר תקופת זמן מסויימת שלא נגעת בו, אז הנורה תהבהב במקום נגיד כל שניה אז כל שני שניות, (לא באמת בכאלה סדרי גודל אבל רק בשביל ההבנה) ואחרי עוד תקופת זמן זה מ 2 ל 3, אם תשים לב בין קצב הבהוב הנורה בזמן עבודה ובזמן בוקר (אחרי שכל הלילה העכבר לא היה בשימוש) תשים לב שהנורה בקושי נדלקת

, וכל זה בעצם ה"פעולת חסכון בחשמל" של לוג'יטק :\, בעקרון היה הרבה יותר עדיף אם היה מפסק או משהו בעכבר.... אבל זה מה יש :-\

פורסם

תשתמש בסוללות ניקל מטאל נטענות.

פורסם
  • מחבר

בעקרון היה הרבה יותר עדיף אם היה מפסק או משהו בעכבר.... אבל זה מה יש :-\

אפשר להוציא את הבטריה כל לילה, אבל זה מציק..

פורסם

יש פתרון תחליף עכבר....

פורסם

tazok, התגובה שלך שינתה לי את החיים

<ציניות, מספיק עם הספאם>

פורסם

גם לי יש את Logitech Optical Cordless Desktop , קניתי אותה לפני קצת יותר מחודש.

בטריות אלקליין רגילות החזיקו לי בעכבר בידיוק חודש.

אכן העכבר לא נכבה אלה מוריד את הסריקות של העין האופטית פחות ופחות אחרי כמה שעות. אבל עדיין נשאר דלוק וזולל בטריות.

העכבר הזה הרבה יותר נוח לי מדגמי מיקרוסופט האופטיים שהיו לי. הוא גם עובד די טוב במשחקים. אבל זלילת הבטריות שלו ממש מאכזבת אותי .

אני מתכוון לקנות בטריות נטענות ni-mh (ניקל-מטל היידריד) , כדאי מאוד לקנות כאלה, רק לדאוג שיהיו ברמה של 1600-1800 ואם תמצאו , אפילו 2000 MAH (כמה שה-MAH יותר גבוה הבטריה תחזיק מעמד יותר זמן)

אם למישהו יש רעיון איך ליצור מפסק לעכבר , זה יהיה גדול. זה ממש לא פרקטי לפרק את הבטריה כל לילה.

מעניין אותי לדעת אם אפשר לסגור את העכבר דרך תוכנה כלשהי.

רעיונות מישהו?

עריכה:

במאמר הזה כותב המבקר שלמשטח שעליו עובד העכבר יש השפעה על חוזק תאורת העין בעכבר - על משטח מבריק (לבן..) הלד יהיה עמום וזה אמור לחסוך בבטריה , עד כמה זה באמת משפיע אין לי מושג , רק עשיו קראתי את המאמר (שאגב , מדבר על הדגם הקודם של Logitech Optical Cordless Desktop )

יש לי הצעה מוזרה:

חבר עכבר USB ותעבוד איתו במקרי חירום או אפילו בזמן שאין צורך באלחוט. שני העכברים יעבדו ביחד.(שאני אומר ביחד זה לשים אחד ביד ימין ואחד ביד שמאל ולשגע את הסימן של העכבר ;D ;)

)

פורסם

קנינו לא מזמן דרך EBAY 8 סוללות nimh 1800 ומטען 90 דקות עם מקות ל4 סוללות ב46 דולר כולל משלוח לארץ..

אבא מרוצה עד הגג, הם אפילו רשמו על האריזה GIFT כדי שלא יפתחו במכס (shhh)

פורסם

יש לי עכבר אופטי של לוגיטק וכאשר המחשב כבוי האוא נשאר דולק אם אני מחבר אותו לכניסת PS2 ולכן אני מחבר אותו רק לUSB והבעיה נפתרת (בעיה דומה הכרתי במחשב אחר לוח שונה ...ואותו פיטרון עזר)

פורסם
  • מחבר

העכבר אלחוטי ולכן הוא לא מחובר למחשב בכלל...

ד"א אני מצאתי את העכבר בינתיים לוקה במשחקים.. ב-UT2K3 יש לי רעידות פשוט בלתי אפשרויות..

בהתחלה חשבתי שזה הפלזמה, אבל זה גם במחשב הרגיל שלי..

אני צריך לעשות עוד בדיקות אם זו אכן אשמת העכבר אבל לא משחק ממש בזמ האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים