עבור לתוכן

כרטיס AGP עד 1000 שקל למערכת טובה- + התלבטות האם לשדרג בכלל ?

Featured Replies

פורסם

שלום

חבר מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והוא "תקוע" עם סלוט AGP ומערכת יחסית טובה(אין מצב לשדרוג, 2.8 עם ג'יגה ראם)

הוא מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים

הייתי בטוח שה-7900GS בגרסת AGP עולה כ-1000 אבל הוא חורג ב-500 מהתקציב ><

אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב

סה"כ הוא לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום..

אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום

מה דעתכם ?

הצעות אחרות ?

תודה מראש.

פורסם

7600GT :xyxthumbs:

אין 7900GS בגרסת AGP

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

מצאתי בנצ'ים שלו בגרסת ה-PCIE..ההבדלים זניחים ?

פורסם

כדי אולי לחכות ל1950 pro לagp אני בטוח שהוא יהיה שווה כל שקל אבל אם לא אז או 7600gt או 7800gs או כמובן פחות תלוי בכמה אתה רוצה להשקיע

פורסם

למה הבעיה חוזרת כ"כ הרבה פעמים

פותח הת'ארד שאל על המפרט של חבר שלך שיכלול את הפרטים הבאים:

מעבד

זכרון

ספק

לא מספיק לרשום "מערכת טובה"... :)

פורסם
  • מחבר

Guardian לא שמת לב אך ציינתי את פרטי המערכת (חוץ מספק)

מעבד אינטל 2.8Ghz דור ישן (לא יודע אם פרסקוט או נורט'ווד, אבל דיי בטוח שסוקט 478)

וג'יגה ראם

ומתי ה-1950 צפוי לצאת ?

ואני רואה בנצ'ים שלו, הכרטיס הרבה יותר טוב מה-7600GT, הוא צפוי להיות באותו טווח מחירים ?

פורסם

ומתי ה-1950 צפוי לצאת ?

ואני רואה בנצ'ים שלו, הכרטיס הרבה יותר טוב מה-7600GT, הוא צפוי להיות באותו טווח מחירים ?

אני לא חושב, הכי זול ל-PCI-E עולה כ-1300 ש"ח - AGP יקר יותר (1500 ש"ח?).

לדעתי יהיה חכם יותר לקנות 7600GS או מקסימום 7600GT, אם הוא הולך להחליף מחשב בקרוב.

פורסם

...מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים

...אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב

... לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום..

...אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום

טוב אז כעקרון ההשערה שלך נכונה.

למי שרוצה לשחק בהגדרות מינימום ועשה את זה עד לא מזמן 7600GT זה שידרוג ענק. הוא יכול אפילו להסתדר עם 7600GS תלוי גם מה זה מינימום בשבילו ( אני מניח שזה ממש נמוך אם היה לו 5200- בלי AA AI וכ"ו ורזולוציה נמוכה). רק שעוד שנתיים לדעתי 7600GT לא ממש יחזיק יפה גם על מינימום אבל עד אז הוא משדרג הוא יהיה כמו ה5200 היום נאמר ( אם אתה מצמיד לי אקדח לרקה).

אני משדרג ל X1950PRO AGP (וגם צריך לשדרג זכרונות). הציפייה שלי היא למקס' אפשרי ואחרי שנה וחצי אקנה מחשב חדש, כך שמבחינת הכדאיות לא רואה פה בעיה, בכל מקרה עכשיו זה לא הזמן הנכון לקנות מחשב חדש, כך שבהשקעה יחסית נמוכה את שורד יפה עוד שנה וחצי, זה הפתרון הכי נכון לדעתי.

שורה תחתונה - 7600GT !! (אם אתה רוצה להשקיע פחות מאלפיה אז 7600GS אבל קח בחשבון גם שהבבדל בינהם ניכר).

פורסם

אני לא חושב, הכי זול ל-PCI-E עולה כ-1300 ש"ח - AGP יקר יותר (1500 ש"ח?).

לדעתי יהיה חכם יותר לקנות 7600GS או מקסימום 7600GT, אם הוא הולך להחליף מחשב בקרוב.

יש גם ב - 1180 ש"ח.

לינקים:

1) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166

2) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GC-HV195PG3-D3&affiliate=zap

פורסם

זו טעות!!!!

זה לא DDR3!!!

תפסיק לכתוב את זה!!!!

וזה בכלל לא מחיר משתלם, לא כשיש את ה-GT ב-960.

פורסם

תכלס אם אתה קונה אותו בחו"ל כשהוא יצא (בתקווה..עד עכשיו מצאתי רק מקום אחד לקנות אותו) אז לפי מה שראיתי הוא אמור להיות בין 200-350$ כך שזה ממש תלוי איפה ואיזו חברה אם אתה מעוניין אז כנראה שpowercolor ו-gecube יוציאו אותו ראשונות...לפי מה שקראתי על הכרטיס באינטרנט גרסת הagp שלו (x1950 pro) אמורה להיות יותר יקרה מגרסת הpci-e בערך ב-20-30$ אבל לפי דעתי היתרון המשמעותי בגרסה זו זה שקודם כל היא יותר חזקה במקצת וגם דורשת 60watt פחות מהספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים