עבור לתוכן

החלפת מעבד פרסקוט (נוכחי) בנורטווד - המשך מאוחר של דיון מלפני כמה חודשים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא.

נא דיעותיכם.

פורסם

בחינם?

פורסם
  • מחבר

בטח שבחינם

פורסם

תנסה לברר יכולות OC שלו

פורסם

אם זה לOC אז תבדוק קודם לאן מגיע הפרסקוט ולכמה מעלות הוא מגיע במהירות הזו.

אם לא לאוברקלוק - תחטוף את הנורטווד.

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעייתי לברר את יכולות ה OC שלו, וגם סביר להניח שאני לא אבצע OC (אני לא משוגע על זה כל כך).

פורסם
  • מחבר

* עדכון: המעבד הוא REV D1, מה זה אומר לפי דעתכם? האם הוא מ"בציר" טוב או שהוא לא ממש מככב ב OC?

פורסם

האם הוא מ"בציר" טוב

:lol: :lol: :lol:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווו!!!

שפכת אותי שיווווו!!

איזה שפכטל אני כולי מסטול עכשיו 2 וחצי בלילה. .חחחחחחחחחח :smile1: מה עשיתה לי חחח

בציר? WTF??

מה זה פורום מעבדים או פורום יינות :xyxthumbs:

פורסם

מה עובר עליך^^^^..... :screwy: :screwy:

* עדכון: המעבד הוא REV D1, מה זה אומר לפי דעתכם? האם הוא מ"בציר" טוב או שהוא לא ממש מככב ב OC?

וREV D1 אמור לעשות 3.7+- בלי הרבה בלאגן...

פורסם

בכל מקרה אם זה בחינם עדיף לכה לקחת את ה NORWOOD כי הוא פחות מתחמם וקח כך המערכת תיהיה יותר קרה בכללי והיכולת OC שלו די טובות

פורסם

northwood לדעתי שווה יותר

פורסם
  • מחבר

בינתיים החלפתי בין המעבדים, כרגע מורכב הנורטווד, רואים שהוא בהרבה יותר קר - הוא לא עולה לטמפ' גבוהות במשחקים כמו הפרסקוט, אך מצד שני אני עדיין לא רואה יתרונות שלו בביצועים לעומת הפרסקוט.

פורסם

בינתיים החלפתי בין המעבדים, כרגע מורכב הנורטווד, רואים שהוא בהרבה יותר קר - הוא לא עולה לטמפ' גבוהות במשחקים כמו הפרסקוט, אך מצד שני אני עדיין לא רואה יתרונות שלו בביצועים לעומת הפרסקוט.

אתה גם לא תרגיש ביתרונות אלה...(כי פשוט אין)....

רק בOC ההבדלים יהיו בטמפ'....(כמובן גם במצב סטוק)...

פורסם
  • מחבר

אז אם אין הפרש משמעותי בביצועים אז למה הליבה הזאת נקטלה כל כך כשיצאה לפני כמעט 3 שנים, אמנם אינטל לא הצליחה לשפר את הביצועים ביחס לנורטווד אך היא הציבה מעבד שמוסיף כמה תכונות נוספות לעומת הנורטווד - ה SSE3 יכולת OC יותר טובה (למרות שלא התכוונה לכך) ועוד.

פורסם

Performance per watt - הפרסקוט צורך הרבה יותר חשמל אבל לא נותן ביצועים יותר גבוהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים