פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים נחמד אבל יש כמה שממש לא שורים לכותרת ואני חושב שבירושלים יש נושאים יותר מעניינים לתמונות חוץ מעכבישים ועמודי חשמל
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים כעיקרון התמונות יפות אבל רק תמונה מספר 5 מתקשרת מבחינתי לירושלים.אולי היה עדיף לפרסם בקבוצות קטנות יותר, תחת כותרות שונות.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים 18 - יש כמה שאהבתי אבל זה באמת מעצבן ומקשה על הצפיה כאשר בת'רד יש מעל ל5 תמונות. שמת פה 18 תמונות וזה פשוט המון, אי אפשר להתייחס לכל אחד כמו שצריך |: אנא, להבא, פתח בכל ת'רד לא מעל ל5 תמונות. אני חושב שהמנהלים פה צריכים לחשוב על חוק שכזה.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים אהבתי את התמונות 3,5 והארונה שהרשימה אותי ;D אכן לא הרבה מהתמונות קשורות לכותרת אבל סה"כ בסדר גמור.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אהבתי את האי קשר בין אחד לשני.. ;D אני אהבתי את 1,3,12 אבל הכי הרבה את 7..כל הכבוד לחבר שלך..(מה נראה לך? שאני יתן לך את הקרדיט?! )
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אני מבקש לא לפרסם יותר מ-5 תמונות בנושא, השאר יכולים לבוא כקישורים. אתה באמת מצפה לביקורת על כל תמונה? יכולת בקלות לסנן תמונות לא מעניינות (ויש כאלה) כך שגם יבינו שזו ירושלים, כי מבחינתי זו יכולה להיות כל עיר. : ובחייאת חברים - מספיק עם התגובות של : "אהבתי את 53" / "אהבתי!"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.