עבור לתוכן

זקוק לתוכנה חינמית למדידת טמפ' המעבד/לוח...

Featured Replies

פורסם

אחרי שנגמרה תקופת הנסיון של HMonitor, אני מעוניין לדעת באילו טמפ' עובדים הרכיבים הנ"ל, למשו יש המלצה לתוכנה חינמית?/טובה? ואם אפשר קישור, תודה!

פורסם
  • מחבר

:o

התוכנה הזאת טיפה מסובכת בשבילי, אני משנה את הבקשה, ללכל מה שאמרתי בהתחלה+פשוטה כמו HM! תודה! :)

פורסם

SpeedFan

תוכנה קלה ונחמדה

פורסם

mbm5.

אחלה תוכנה, פשוטה, אבל באותה עת גם מכילה את כל מה שאי פעם תצטרך..

פורסם
  • מחבר

SpeedFan

תוכנה קלה ונחמדה

יש לי בעיה! היא נתקעת, כאשר השורה האחרונה שהיא כתבה בחלון הלבן למעלה: "LM80 found on SMBus at $2C", מזה אומר?! :(

ול COM - הבאת לי את אותו התוכנה ש Xmen הביא, אותו התוכנה ה-מסובכת-, אם אתה מבין אותו, אולי תואיל להסביר לי איך להשתמש בא? ::)

פורסם

התוכנה לא מסובכת...תקרא את ההסברים...התוכנה בעיקרון מזהה את הלוח ואתה צריך רק להגדיר את הסנסורים של הטמפ' וכן של המהירות של המאווררים פשוט מאד.

אלא אם אינך מבין אנגלית?

פורסם

SiSoftware Sandra

לתוכנה

פורסם

אני משתמש ב MBM 5 בשביל הלוח שלי Epox 4g4a+ ויש לי בעיה קטנה...

כשאני מחפש את החישן טמפרטורה יש לי רשימה ענקית ואין לי מושג איזה מהחישנים הוא זה שמודד אתטמפ' המעבד ואיזה של המערכת... ואיזה סתם דברים שלא אומרים לי שום דבר כי קשה לי להאמין לנתון כמו -2 מעלות צלזיוס... :)

תעזרו לי בבקשה.

פורסם

בעיקרון אתה בוחר שני חישני טמפ' כאשר הנתונים מוצגים החישן שמראה את הטמפ' הגבוהה יותר זה החישן של המעבד, והשני של המארז,

בנוסף יש חישנים של מהירויות מאוורר שמוגדרות בשורה אחרת בתפריט.

כמו כן תבדוק אם סוג הלוח זוהה ע"י התוכנה? אם לא? הערכים שאתה עלול לקבל יהיו שגויים.

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי נכון...

כשאני צריך לבחור חיישן יש לי רשימה של מעל 15 חישנים כך (אם זה היה 2 לא היתה לי בעיה)

איפה אני מגדיר איזה לוח אם יש לי לתוכנה?

פורסם

לא יודע איזה לוח יש לך אבל לי יש לוח של אסוס לדוגמא: לאחר להגדרות אני בוחר את חישני הטמפ' שם מופיע לי חישן 1 אני עובר

ל שורה שניה שנקראת: should display board sensor הוא נמצא על None ואני בוחר את חישן 1 של הלוח שנקרא: Asus 1, ואח"כ אני עובר לחיישן השני ומגדיר אותו כ - Asus 2 וכך הלאה...כמו כן אני מסמן את האופציה שיציג לי את המידע ב - System tray. אותו תהליך מיושם גם לגבי חישני המהירות של המאווררים.

מקווה שההסבר, ברור.

במידה ולא יש את האפשרות להעזר בעזרה של התוכנה שם מוסבר כיצד לעשות הכל צעד, צעד.

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים