עבור לתוכן

שיפור אוורר לציפסט - עדכון: מאוורר מוציא או מכניס?

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להחליף משחה תרמית לציפסט. הבעייה היא שנשארה שכבה שהתייבשה לגמרי על הציפסט עצמו. האם זה בטוח לקלף אותה עם הציפורניים, כי סתם לנקות עם נייר ואלכוהול לא יעיל מספיק.

קחו בחשבון שזה הציפסט ולא נראה לי שיש עליו IHS כמו למעבד. גם אי אפשר להוציא אותו מהמחשב אז אני קצת מוגבל.

פורסם

שאני החלפתי לצ'יפסט קילפתי עם הציפורן.. זה יצא בחתיכה אחת... אין בעיה תוציא.. :)

זאת משחה ממש דבק מה שיש שם.. איזו משחה אתה הולך להשים?

פורסם
  • מחבר

תודה.. קילפתי :)

אני שם AS5.

אילתרתי מאוורר על ההיט סינק. האם כדאי שהוא יוציא או יכניס אוויר? מצד אחד להכניס אוויר קר זה טוב. מצד שני ההיט סינק אמור לפזר החוצה את האוויר וככה אני עושה פעולה הפוכה.

מה דעתכם?

פורסם

אני חושב שכדאי שתוציא,כי כמו שאמרת זה אכן עושה פעולה הפוכה,ולפי דעתי , הוא יקרר אבל פחות טוב מאשר עם המאוורר יוציא את החום מאשר להכניס לחום קור.

פורסם

שיכניס קור אל הקירור..מפזר את החום...

פורסם
  • מחבר

הוא לא יעיף חלק מהאוויר החם חזרה וייצור מערבולת?

פורסם

הוא לא יעיף חלק מהאוויר החם חזרה וייצור מערבולת?

הא???

מערבולת?? WTF?? מאורר שעושה 10 CFM בקושי מזיז עלה...אל תדאג..החלקים שלך לא יעופו באויר.... ::)

פורסם

הא???

מערבולת?? WTF?? מאורר שעושה 10 CFM בקושי מזיז עלה...אל תדאג..החלקים שלך לא יעופו באויר.... ::)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: הרגת אותי מצחוק!!!!

פורסם

מערבולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלן אתה תורנדו

פורסם
  • מחבר

נו באמת תפעילו קצת את הראש. התכוונתי 'מערבולת' במובן של בלאגן בכיווני אוויר.

אבל, ייתכן והייתי צריך לנסח את עצמי יותר טוב.

פורסם

הבנו למה אתה מתכוון פשוט הצורה שהוא תיאר אותה הייתה די מצחיקה... :)

לא ניראה לי שתיהיה כל בעיה..

לפי האשכול של האובר כבר פתרת את הבעיה הזאת, לא?

פורסם
  • מחבר

כן הבעייה נפתרה. חבל שלצורך העניין הייתי צריך לעשות עוד כאבלים מאולתרים(זה מאוורר של כרטיס מסך במקור אז הייתי חייב לחבר אותו לפלוס מינוס של מאוורר אחר), כיזה קצת מסרבל את המארז, אבל בקטנה.

יצא מצויין והציפסט קריר ביותר עכשיו. רק חבל שזה לא עזר במאומה לאובר קלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים