פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים איך הכרטיס הזה ? הוא של לידטק גירסת 256 קניתי אותו ביחד עם המחשב החדש לפני חודש .. מה אתם אומרים עליו ? תודה לעונים
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר תודה גבר אבל נראה לי מאז שהתקנתי את הדרייברים החדשים של ניבידה יש תקיעות כאלה לפעמים מזה המשחק עצמו רץ חלק אבל מידי פעם יש תקיעה מעצבנת כזאת לשנייה וזה מעצבןןמה אפשר לעשותתתת ?
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר אחי איך אני יכול להשיג תדרייבר שהייתי בו ? נראה לי שהייתי עם זה שלפני החדש שיצא ...אמממ ניד פור ספיד החדש הרמה הכי גבוהה וגם פני צלקתת ..
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים אחי איך אני יכול להשיג תדרייבר שהייתי בו ? נראה לי שהייתי עם זה שלפני החדש שיצא ...אמממ ניד פור ספיד החדש הרמה הכי גבוהה וגם פני צלקתת .. רמה הכי גבוהה? מקס' הגדרות? מה הרז'?
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים הכי גבוהה שיש בהכלל אחי .. הרזלו' הכי גבוהה שיש הכל הכי גבוהה אחי :-\מקס' הגדרות? מקס' רז'?לא נראה לי שהבעיה בדרייבר.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים אבל הוא אומר שלפני התקנת הדרייבר החדש התקיעות לא היו..לפי התגובות שלו, אתה באמת חושב שהוא מדבר על שינוי במשחק אחד?בטח עבד לו חלק במשחק אחד, ופתאום באחר לא.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר גבר הכרטיס העלה על הכי טוב בכל המשחקים ופתאום לו אז מה נראה לך שאני עובד עליכם ? תעזור איזה יחס מגעיל אתה נותן ...
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים גבר הכרטיס העלה על הכי טוב בכל המשחקים ופתאום לו אז מה נראה לך שאני עובד עליכם ? תעזור איזה יחס מגעיל אתה נותן ...דבר ראשון, יחס מקבלים, לא דורשים.דבר שני, אם אתה בטוח כל כך שהדרייבר הרס הכל, תשתמש בDriver Cleaner ותתקין מחדש את הגרסא הקודמת.http://www.drivercleaner.net/professional.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.