פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים לזמן קצר לא, ההדלקה והכיבוי של המנורות גורמים יותר נזק מאשר זמן הפעולה.לפרק זמן ארוך של כמה שעות טובות אפשר בהחלט לכבות.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר למסך LCD זמן חיים סופיאני חושב שלמעל שעה כדי לכבותכמה זמן בערךבשנים
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אין דבר כזה צריבה במסכי LCD.נכון , שומר המסך הוא רק ליופיגם אני חשבתי ככה עד ששמתי לב שהלוגון של win2k (כשצריך ללחוץ ctrl-alt-del) צרוב על המסך שלי בצבא. וזה לא מסך גרוע! IBM 20" ב1600 על 1200
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים לזמן קצר לא, ההדלקה והכיבוי של המנורות גורמים יותר נזק מאשר זמן הפעולה.לפרק זמן ארוך של כמה שעות טובות אפשר בהחלט לכבות.זה תקף גם למצב standby ? (כשוינדוס 'מכבה' לאחר מספר דקות ולא כיבוי המסך על ידי הכפתור)
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים תקף גם לסטנד ביי.אבל בכל מקרה, אל תטריד את מנוחתך, אם לא תדליק ותכבה את המסך כל 10 שניות כל היום, או תשאיר את המסך דלוק 24/7, סביר להניח שאתה תזרוק את המסך לפח לפני שהמנורה שלו תפסיק לעבוד.בכלאופן, בהחלט יכולה להופיעה תופעה של "צריבת" תמונה על פני ה-LCD אם ישנה תמונה סטטית אשר נמצאת על המסך שעות רבות.זה נעלם לאחר מספר ימי מנוחה.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים זה נעלם לאחר מספר ימי מנוחה.לא בהכרח... לפני 4 חודשים התקנתי על המחשב הנ"ל Win2003 ועדיין יש את התמונת לוגון של win2k צרובה.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים בערך 30000 שעות שזה שלוש וחצי שנים המסך LCD שלי עדיין עובד וקניתי אותו לפני שש שנים. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.