פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!!אני מפחדת לשבור..
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים לא יודע לגבי המסך הספציפי הזה אבל בדר"כ למסכי LG צריך לסובב את המעמד מצד לצד או משהו כזה כדי שהוא יצא. למרות שבד"כ זה עובר עם הפעלת כוח אבל אם להסתכל מסביב קצת המעמד אמור לרדת בשקט בדרך כלשהי. תחפשי תמונות קטנות או ידיות מסביב.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר נסיתי לסובב הוא לא מסתובביש שם כפתור שבחוברת אומרים שצריך ללחוץ עליו ואני לא מצליחה..יש למישהו נסיון עם זה שיעזורתודה
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים איך הכפתור נראה? ניסית ללחוץ עליו ותוך כדי זה למשוך את המעמד החוצה?בד"כ דברים כאלה נפתרים אחרי עיון טוב בחוברת.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר איך הכפתור נראה? ניסית ללחוץ עליו ותוך כדי זה למשוך את המעמד החוצה?בד"כ דברים כאלה נפתרים אחרי עיון טוב בחוברת. צודקהיה צריך ללחוץ בהתחלה על הכפתור ואז להרים אותואם מרימים אותו לפני שלוחצים הכפתור לא יכול להלחץ והמעמד לא משתחררתודה
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים את יכולה להגיד איפה קנית ובכמה? אני מחפש כבר הזמן את הדגם הזה כי ליבואן נגמר המלאי (היו לי שניים שהגיעו פגומים ונאלצתי לבטל את העיסקה, ומאז אני מחכה למשלוח החדש של היבואן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.