פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מזה PCP&C ?וצודק.. יש אפשרות שאם יש שני מסילות אחת תלך למעבד ולכוננים ואחת רק לכרטיס מסך..? כי ממה שהבנתי זה אחד למעבד והשנייה לכרטיס מסך ביחד עם הכוננים ושאר הדברים
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מצטרף להמלצה של ליאור.ל-SEASONIC ספקים שקטיםובעלי נצילות גבוהה,אתה מזומן לקרואביקורת על הדגם שליאור המליץ לך וגם על אחיו הגדולה-650W + ב-SPCRhttp://www.silentpcreview.com/article656-page1.htmlיש לי את הדגם "החלש" שלהם ה-S12 430W מכיווןשלא מעניים אותי SLI/CF והספק שקט מאוד.ממליץעידו
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים "PCP&C"אפשר להגיד החברה הכי טובה שיש היום לספקים.כמעט ZIPPY זו החברה הכי טובה לספקים.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים "PCP&C"אפשר להגיד החברה הכי טובה שיש היום לספקים.PC P&C נחשבים לאת מחברות הספקים הכי טובות בעולם אבל מה שמיוחד בהם זה שאת כל הכוח שלהם הם מספקים במסילה אחת.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים PC P&C נחשבים לאת מחברות הספקים הכי טובות בעולם אבל מה שמיוחד בהם זה שאת כל הכוח שלהם הם מספקים במסילה אחת.אני מניח שהתכוות לומר שיש להם רק מסילה אחת של 12V. בכל מקרה זה לא מדויק יש דגם של 1K ששם יש 3 מסילות של 12V.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים יש אפשרות שאם יש שני מסילות אחת תלך למעבד ולכוננים ואחת רק לכרטיס מסך..? כי ממה שהבנתי זה אחד למעבד והשנייה לכרטיס מסך ביחד עם הכוננים ושאר הדברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.