עבור לתוכן

בקשר לאירוע ירי פגזי צה"ל בבית חנון בו נהרגו כ-20 פלסטינים

Featured Replies

פורסם

קרא לזה איך שאתה רוצה.

בסופו של יום, הדרך שלי תחסוך בחיי אדם(משני הצדדים) הרבה יותר מחוסר המעש שאתה מציע.

תענה לי על שאלה אחת

מה שווה לנו להיות "יותר טובים מהם" אם כתוצאה מכך נהרגים אזרחים שלנו?

אתה חושב שאתה הומני וחוסך בחיי אדם?!

תפתח את העיניים ותסתכל לטווח הארוך.

תן לי לנסח את זה בצורה אחרת:

אם לא מעשה משהו קיצוני המלחמה הזו לא תגמר עוד 50 שנה.

בהנחה שבשנה נהרגים 300 פלסטינאים ו20 ישראלים (אופטימיות...), ב-50 שנה יהרגו 1000 בני אדם ו15,000 ערבים. לפחות.

מה שאומר שאם עכשו תהרוג 2000- 3000 פלסטינאים, הם ירדו לבירכיים ויתחננו לשלום, ותציל איזה 10000 איש. רק שזה לא יהייה "פוליטיקלי קורקט"... תנסה להסביר אחר כך למשפחות של 10000 איש למה ה"פוליטיקלי קורקט" יותר חשוב מהחיים של בני המשפחות שלהם....

• תגובות 99
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שברטון צודק!

צריך לפוצץ תאם אמא של הערבים שיבינו שאנחנו לא מפחדים מהם ככה הם חושבים שאנחנו לא נחזיר להם וחושבים שאולי יגרמו לנו לפחד מהם!

צריך לשים ז*ן על העולם ולהוכיח שאם פוגעים בנו אנחנו מחזירים!!

פורסם

מה שאתם לא מבינים זה שכלום לא ילך בכח.

אז תפסיקו לחלום חלומות ורדרדים...

צריך לעשות הפוך ממה שהרגש שלכם אומר

תפנימו את העניין הזה.

אתם תמשיכו לתת להם חשמל (בין השאר להפעיל מחרטות ליצור קסאמים)

מחר יהיו להם טילים שיגיעו לאשדוד ובאר שבע

ואולי יתחילו לתת בראש מגנין וקלקילה.

מה תעשו ?

עד שלא נפנים כולנו שרק שכל ישר ולא שנאה ועוינות יובילו אותנו להיכן שהוא זה לא יגמר.

אני לא אוהב אותם בכלל.

אבל אני מבין שאני לא אוכל להנות מהחיים שלי במדינה שלי בשקט עד שהם לא יהיו להם חיים ראויים.

פורסם

שכל ישר? ערבים? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אם לא הלכנו בשכל ישר, אז איך אתה קורא לכול ההסכמים והפגישות שהיו מאז אוסלו?

ומה השתנה ב- 13 השנים האחרונות?

פורסם

מה שאתם לא מבינים זה שכלום לא ילך בכח.

אז תפסיקו לחלום חלומות ורדרדים...

צריך לעשות הפוך ממה שהרגש שלכם אומר

תפנימו את העניין הזה.

אתם תמשיכו לתת להם חשמל (בין השאר להפעיל מחרטות ליצור קסאמים)

מחר יהיו להם טילים שיגיעו לאשדוד ובאר שבע

ואולי יתחילו לתת בראש מגנין וקלקילה.

מה תעשו ?

עד שלא נפנים כולנו שרק שכל ישר ולא שנאה ועוינות יובילו אותנו להיכן שהוא זה לא יגמר.

אני לא אוהב אותם בכלל.

אבל אני מבין שאני לא אוכל להנות מהחיים שלי במדינה שלי בשקט עד שהם לא יהיו להם חיים ראויים.

יאללה, אז בוא נכנע לכל הדרישות שלהם וזהו, כי אתה רוצה לחיות את החיים שלך בשקט ל-5 דקות.

אתה רוצה לתת להם את זכות השיבה?

כמה שטח אתה רוצה לתת להם?

כמה נשק אתה עוד רוצה לתת להם?

אולי גם נארגן להם איזה F16 או שניים, ככה שהם "יוכלו לשלוט ברחוב"?

הכסף הולך שם למס' מצומצם מאוד של אנשים או לקניית אמל"ח, אז עוד כסף?

רק תגיד, מה עוד?

פורסם

יאללה, אז בוא נכנע לכל הדרישות שלהם וזהו, כי אתה רוצה לחיות את החיים שלך בשקט ל-5 דקות.

אתה רוצה לתת להם את זכות השיבה?

כמה שטח אתה רוצה לתת להם?

כמה נשק אתה עוד רוצה לתת להם?

אולי גם נארגן להם איזה F16 או שניים, ככה שהם "יוכלו לשלוט ברחוב"?

הכסף הולך שם למס' מצומצם מאוד של אנשים או לקניית אמל"ח, אז עוד כסף?

רק תגיד, מה עוד?

למה אתה מקצין? כדי שתראה יותר צודק? אני לא מדבר על לחיות את החיים שלי בשקט- אני מדבר על איך יהיה שלום ואיך לא יהיה שלום

באופן עקרוני -אני לא מאמין בשלום, לפחות לא בימי חיי אני רק מביע את דעתי מה צריך להיות כדי שהוא יתקיים.

אני לא אמרתי אף פעם שצריך להכנע לכל הדרישות שלהם- אבל אין לנו ברירה עם חלקם מתישהוא נבין את זה

בטח שהם יבינו שחלק מהדרישות שלהם הם לא ברות ביצוע (קרי זכות השיבה)

כסף אתה נותן ותמשיך לתת (אתה או טיפש או תמים אם אתה חושב שהם לא מקבלים ממך כסף)

נכון -הם אשמים במידה רבה במצבם העגום. אני לא מאשים את המדינה במצב שלהם -הם אוכלים את מה שהם בישלו.

אבל אנחנו צריכים להבין שהדרך שבה אנחנו מנסים לפתור בעיות היא לא עובדת.

אנחנו במידה רבה אחראים על חייהם ועל איכות חייהם.

אפשר להתנהג כמו ילדים ולומר הם בחרו חמאס אז שימותו איתו ביחד.

הבעיה שזה משפיע עלינו במידה רבה אנחנו להזכירך לא מנותקים מהם.

עוד נשק -לא ישנה את מאזן ההתחמשות ברצועה הם מבריחים נשק בכמויות מטורפות בטח (שופכים שם מיליונים במקום לעזור לרעבים שלהם).

אני לא הייתי נותן עוד נשק בכל מקרה- אבל לא הייתי מבזבז כח אדם בניסיונות סיכול -זה לא עוזר גם אם תופסים עוד 10000 פעמים נשק בציר פילדלפי.

אני לא רואה פיתרון באופק.

אבל הפעלת כח לא תביא לפיתרון הבעיה.

פורסם

אז מה אתה מציע mrbig ?

פורסם

אז מה אתה מציע mrbig ?

שאלה טובה

אני יודע שהדרך הנוכחית לא הובילה לשום מקום וגם לא תוביל (רק תדרדר את המצב הקיים)

לומר לך את האמת הרהרתי פעמים רבות בשאלה, ואין לי תשובה חד משמעית

גם לא שמעתי שום דבר ריאלי שיכול לפתור את המצב.

אני מניח שהפיתרון יהיה נראה לעין רק אחרי שממדי העוני והאנרכיה ברשות ירדו.

כרגע מוחם מורעל בשנאה עיוורת ויש גם את כל התמיכה מסביב כדי שזה יקרה (עוני, סביבה תומכת,מימון כספי,הרג בכל עבר,אנרכיה וחוסר שליטה של הרשיות, ועוד הרבה סיבות)

אני חושב שצריך לעשות מה שיותר כדי להפנות משאבים גם לטיפול בעוני שם (בנתיים מי שיש לו מה לאכול שם הם אלו שעוסקים בטרור, האנשים שעוד לא עוסקים בטרור מצבם מאוד רע כיוון שמי שעוסק בטרור גם מקבל על זה כסף -גם משפחות של "שהידים" מקבלות מימון/קצבה חודשית.)

ככה שאין מה לעשות עד שממשלת ישראל תחליט לשנות את המצב (לתגמל את מי שעני שם).

העוני דוחף אנשים לעסוק בטרור כפרנסה.

ההסתה בכלי התקשורת הערבים לא תפסיק לעולם, גם לא השנאה והרצון לטבוח בנו.

מה שאפשר לעשות זה לצמצם את השנאה שם.

חוץ מזה אין פיתרון אחר שנראה באופק.

אם יש לך פיתרון -אני אשמח שתרחיב את אופקיי

פורסם

בולשיט!

הארופאים והאמירויות מילאו את הפלסטינאים בכסף שיועד לעניים. פשוט הטרוריסטים גנבו אותו.

המצב לא ישתנה עד שהפלסטינאים לא יחליטו לשנות אותו- ובינתיים זה לא קורה כי הם פשוט שמים ז' על המצב שלהם ומאשימים את מי שנוח להאשים במקום להסתכל למציאות בעיניים ולנסות להגיע לפיתרון.

המצב כנראה לא ישתנה עד שכל הטרוריסטים לא יחוסלו.

פורסם

שאלה טובה

אני יודע שהדרך הנוכחית לא הובילה לשום מקום וגם לא תוביל (רק תדרדר את המצב הקיים)

לומר לך את האמת הרהרתי פעמים רבות בשאלה, ואין לי תשובה חד משמעית

גם לא שמעתי שום דבר ריאלי שיכול לפתור את המצב.

אני מניח שהפיתרון יהיה נראה לעין רק אחרי שממדי העוני והאנרכיה ברשות ירדו.

כרגע מוחם מורעל בשנאה עיוורת ויש גם את כל התמיכה מסביב כדי שזה יקרה (עוני, סביבה תומכת,מימון כספי,הרג בכל עבר,אנרכיה וחוסר שליטה של הרשיות, ועוד הרבה סיבות)

אני חושב שצריך לעשות מה שיותר כדי להפנות משאבים גם לטיפול בעוני שם (בנתיים מי שיש לו מה לאכול שם הם אלו שעוסקים בטרור, האנשים שעוד לא עוסקים בטרור מצבם מאוד רע כיוון שמי שעוסק בטרור גם מקבל על זה כסף -גם משפחות של "שהידים" מקבלות מימון/קצבה חודשית.)

ככה שאין מה לעשות עד שממשלת ישראל תחליט לשנות את המצב (לתגמל את מי שעני שם).

העוני דוחף אנשים לעסוק בטרור כפרנסה.

ההסתה בכלי התקשורת הערבים לא תפסיק לעולם, גם לא השנאה והרצון לטבוח בנו.

מה שאפשר לעשות זה לצמצם את השנאה שם.

חוץ מזה אין פיתרון אחר שנראה באופק.

אם יש לך פיתרון -אני אשמח שתרחיב את אופקיי

אין לי פתרון קסם. אבל אני יודע שממדי העוני אינם מדד לרצון העם הפליסטיני לשלום. האנרכיה אולי אבל לא העוני.

הרשות הייתה במצב הרבה יותר טוב מהיום ועדיין עסקה בטרור, וכמובן אני מדבר על המבצעים והתומכים.

מוחם תמיד היה מורעל, נו אז מה? תמיד תהיה התמיכה בטרור, למה שלא יקחו את עצמם בידיים וכמו שעשו

מהפך להעלאת שלטון החמאס, כך שיעשו הפיכה למען השלום.

הפניית משאבים? מאיפה בדיוק ידידי, אנחנו בקושי יש לנו לעצמנו , אז שנדאג גם להם?

כל הכספים שהם מקבלים שאמורים לדאוג לרווחתם מופנים לקניית אמל"ח ושחיתות, למה שאני אסבסד אותם?

ואם תחליט לתגמל את העניים שם, תוך יומיים תגלה שכולם עניים גם אלו שלא, יגלו שהם פתאום עניים.

נכון שההסתה בתקשורת הערבית לא תפסיק וגם לא השנאה ואין הרבה מה לעשות מלבד להתאבד

או לצאת מכאן וללכת לגור באנטרטיקה בתקווה שהם לא יגיעו גם לשם.

יש צורך גדול להבין את המהות הערבית בכלל והפליסטינאית בפרט. אינם מעוניינים בשלום אלא בשטחים,

ובגירושינו מכאן. ואת זה לא אני אמרתי אלא הם חדשות לבקרים. אז למה שאני לא אאמין להם כשהם

משתדלים להראות לי את זה כל יום ע"י משלוח מתנות בצורת קסאמים וקטיושות.

הפיתרונות שלי הם:

גדר - ואחת כזו גדולה, הפרדה טוטאלית. לא רוצה אותם פה ולא רוצה ללכת אליהם.

הפרדה כלכלית - אל תבואו לעבוד פה. לא צריך אתכם ואני לא אבוא אליכם. לא חייב להם כלום.

תחיו כיישות עצמאית ותעזבו אותי בשקט.

מיגון מרחבי - שיפור היכולות להתגוננות מול הקסאמים והמנהרות. ירי על מנת להרוג בחציית גבול.

תגובה צבאית - כל הפרה של הריבונות שלנו תגובה. לא משתמע לשתי פנים. טילים, פגזים, ירי צלפים

ממש לא משנה לי. ואין צורך בפיזור פלאיירים, הם בין כה וכה משאירים את הילדים שלהם שם.

לחימה בטרור - בכל אמצעי, בכל דרך, בכל מקום.

הושטת יד לשלום - ערוצי דיפלומטיה. לא כסף ולא קרקעות אלא דיפלומטיה, הידברות, הגעה לשלום.

כשהלכנו לשלום עם מצרים לא זכור לי שדרשנו קרקעות תמורת שלום, כשהלכנו לשלום עם ירדן

לא זכור לי דרישות לקרקעות תמורת שלום, תמורת שלום על סוריה ולבנון לא זכור לי

דרישה לקרקעות תמורת שלום. רק הם צריכים קרקעות, תגיד לי מה לעזאזל נותן להם הקרקעות.

הם רוצים שלום או עיסקאות נדל"ן?

אם יבואו לי רעיונות נוספים אני אעלה אותם

פורסם

היו אינספור מבצעים במהלכם צה"ל נכנס פיזית לתוך שטחי השיגור ברצועת עזה, ועדיין קסאמים שוגרו על בסיס יום-יומי. קסאם זה לא סקאד או שיהאב - זה בסך הכל צינור מתכת באורך של מטרים בודדים שמוצב בזווית לכיוון הכללי של שדרות. אפשר לשגר את זה מכל חצר או חלון, וזה יכול להתבצע בקלות רבה גם מרחוק. גם אם צה"ל "ישלוט בשטח", הקסאמים ימשיכו להיות משוגרים - כפי שהוכיח כל מבצע צבאי שנערך ברצועת עזה בשנה האחרונה.

חוץ מזה שהמבצע האחרון היה *במרחב* בית חנון, זה לא שחיילי צה"ל רק נכנסו לתוך העיירה והסתובבו ברחובות, תוך התעלמות ממה שקורה מסביב.

נכון, הידע שצריך בשביל לשגר קסם זה אותו הידע שצריך בשביל לבנות משגר תפוחי אדמה. לדברים האלה אין בכלל חומר נפץ(כמעט). סביר להניח שאם היה להם זמן קטפולטות שזורקות אבנים היו גורמות כבר יותר נזק.

פורסם

אין לי פתרון קסם. אבל אני יודע שממדי העוני אינם מדד לרצון העם הפליסטיני לשלום. האנרכיה אולי אבל לא העוני.

הרשות הייתה במצב הרבה יותר טוב מהיום ועדיין עסקה בטרור, וכמובן אני מדבר על המבצעים והתומכים.

מוחם תמיד היה מורעל, נו אז מה? תמיד תהיה התמיכה בטרור, למה שלא יקחו את עצמם בידיים וכמו שעשו

מהפך להעלאת שלטון החמאס, כך שיעשו הפיכה למען השלום.

הפניית משאבים? מאיפה בדיוק ידידי, אנחנו בקושי יש לנו לעצמנו , אז שנדאג גם להם?

כל הכספים שהם מקבלים שאמורים לדאוג לרווחתם מופנים לקניית אמל"ח ושחיתות, למה שאני אסבסד אותם?

ואם תחליט לתגמל את העניים שם, תוך יומיים תגלה שכולם עניים גם אלו שלא, יגלו שהם פתאום עניים.

נכון שההסתה בתקשורת הערבית לא תפסיק וגם לא השנאה ואין הרבה מה לעשות מלבד להתאבד

או לצאת מכאן וללכת לגור באנטרטיקה בתקווה שהם לא יגיעו גם לשם.

יש צורך גדול להבין את המהות הערבית בכלל והפליסטינאית בפרט. אינם מעוניינים בשלום אלא בשטחים,

ובגירושינו מכאן. ואת זה לא אני אמרתי אלא הם חדשות לבקרים. אז למה שאני לא אאמין להם כשהם

משתדלים להראות לי את זה כל יום ע"י משלוח מתנות בצורת קסאמים וקטיושות.

הפיתרונות שלי הם:

גדר - ואחת כזו גדולה, הפרדה טוטאלית. לא רוצה אותם פה ולא רוצה ללכת אליהם.

הפרדה כלכלית - אל תבואו לעבוד פה. לא צריך אתכם ואני לא אבוא אליכם. לא חייב להם כלום.

תחיו כיישות עצמאית ותעזבו אותי בשקט.

מיגון מרחבי - שיפור היכולות להתגוננות מול הקסאמים והמנהרות. ירי על מנת להרוג בחציית גבול.

תגובה צבאית - כל הפרה של הריבונות שלנו תגובה. לא משתמע לשתי פנים. טילים, פגזים, ירי צלפים

ממש לא משנה לי. ואין צורך בפיזור פלאיירים, הם בין כה וכה משאירים את הילדים שלהם שם.

לחימה בטרור - בכל אמצעי, בכל דרך, בכל מקום.

הושטת יד לשלום - ערוצי דיפלומטיה. לא כסף ולא קרקעות אלא דיפלומטיה, הידברות, הגעה לשלום.

כשהלכנו לשלום עם מצרים לא זכור לי שדרשנו קרקעות תמורת שלום, כשהלכנו לשלום עם ירדן

לא זכור לי דרישות לקרקעות תמורת שלום, תמורת שלום על סוריה ולבנון לא זכור לי

דרישה לקרקעות תמורת שלום. רק הם צריכים קרקעות, תגיד לי מה לעזאזל נותן להם הקרקעות.

הם רוצים שלום או עיסקאות נדל"ן?

אם יבואו לי רעיונות נוספים אני אעלה אותם

לגבי הסעיף הראשון -אני חשבתי דווקא לא על כסף אלא על משהו שארגוני הטרור לא יוכלו לנצל לרעה כמו אוכל..

משהו בסגנון מפעל הזנה שמחלק אוכל לרעבים שם.

תחשבו איך זה יתקבל אצלהם -אולי אנחנו לא נראה כמו שטן גדול אלא כמו שטן קטן.

גדר- זה רעיון שוני במחלוקת אצלי- מצד אחד אני חושב שיש בה תועלת כי היא יכולה לעצור

אבל בפורמט שהיא נמצאת בו היא לא עוזרת בכלל אולי כשהיא תושלם עם כל האמצעים האלקטרונים מסביבה יהיה בה יותר תועלת. אני מקווה שזה יעצור את רוב המחבלים -אבל תשים לב לאן הרוח נושבת בשנה האחרונה לא עוד מתאבדים כי אם קסאמים.. (לא שהם לא היו שמחים לפוצץ איזה אוטובוס עכשיו)

אני מניח שזה עניין של זמן עד שהם יבנו איזה עזאם או משהו דומה שיכול להגיע עד ב"ש או אשדוד. ואת זה גדר לא יכולה לעצור

הפרדה כלכלית זה נחמד לומר אבל אתה לא יכול להפרד מהם -מאיפה הם יקחו מים ? או חשמל ? לאן השפכים שלהם ילכו ? (להזכירך הים משותף) ככה שזה לא נכון ולא נבון לצאת בהצהרה כזו- יש רצון עם הזמן להפרד כלכלית כרגע זה בלתי אפשרי.

מיגון מרחבי -הורגים כבר היום כל מי שמתקרב או משוטט במקום אסור.

תגובה צבאית -יש בעיה עם זה כי אתה החזק והם החלשים בעיני העולם עם כל המשתמע מכך ואני לא נכנס לפרטים זה מסובך. תגובה מוגבלת זה אפשרי

לחימה בטרור בוודאי..

הושטת יד לשלום לא עכשיו -אין סיכוי לשלום והם לא רוצים ולמען האמת גם לא מוכנים לזה. אני לא אושיט את היד לזה שלא רוצה לקחת.

פורסם

סליחה על האיחור.

היו אינספור מבצעים במהלכם צה"ל נכנס פיזית לתוך שטחי השיגור ברצועת עזה, ועדיין קסאמים שוגרו על בסיס יום-יומי. קסאם זה לא סקאד או שיהאב - זה בסך הכל צינור מתכת באורך של מטרים בודדים שמוצב בזווית לכיוון הכללי של שדרות. אפשר לשגר את זה מכל חצר או חלון, וזה יכול להתבצע בקלות רבה גם מרחוק. גם אם צה"ל "ישלוט בשטח", הקסאמים ימשיכו להיות משוגרים - כפי שהוכיח כל מבצע צבאי שנערך ברצועת עזה בשנה האחרונה.

לא נכון. אפשר לשגר קסאמים מכל מקום - ואז יש סיכוי גדול שלא רק שהוא יפספס מטרה בגודל של שדרות, הוא גם יפספס מטרה בגודל יש ישראל. למה אתה חושב שיש "מרחבי שיגור"? הם למדו שאם אתה נמצא כאן ומציב את המשגר בכיוון הזה ובזווית הזו, יש סיכוי טוב שתגיע לאזור שדרות. אם תציב את המשגר במקום אחר, אללהו אכבר, לך תדע לאן הקסאם יגיע.

צה"ל מעולם לא "שלט בשטח". זה נובע מההגדרה: אם שני אנשים מסתובבים בשטח פתוח עם צינור שיגור, חצובה ושני טילי קסאם, מרכיבים את המשגר, משגרים את הטילים ומסתלקים, אתה לא שולט בשטח. דווקא הטענה שלך מראה את זה: אם אפשר לשגר קסאם מחלון בית, מדוע לא היו שיגורים מבית חאנון גופא בזמן המבצע? הרי קל יותר להסתיר משגר בתוך חדר מאשר בשטח פתוח. התשובה היא שלא היו כי צה"ל שלט בעיירה. בשטח שמסביבה, לעומת זאת, הוא לא שלט. זה דורש כוחות הרבה יותר גדולים מאחר שהשטח הרבה יותר גדול.

ושוב, ברגע שצה"ל יצא מבית חאנון השיגורים מתוך העיירה התחדשו. למה? כי צה"ל כבר לא בשטח. אפשר לצאת מהבית, ללכת מאה מטרים, לבציב את המשגר ולשגר ואז לחזור הביתה בתוך חמש דקות, בלי שאף אחד יוכל לעצור אותך בזמן.

חוץ מזה שהמבצע האחרון היה *במרחב* בית חנון, זה לא שחיילי צה"ל רק נכנסו לתוך העיירה והסתובבו ברחובות, תוך התעלמות ממה שקורה מסביב.

תגדיר "מרחב בית חאנון". חמישים מטרים מגבול העיירה זה מרחב? ישגרו ממרחק של 200 מטרים. תשלוט על 200 מטרים? ישגרו ממרחק של 500. תשתלט על 500 מטרים? ישגרו ממרחק של 1000. המבצע היה נקודתי במרחב ומוגבל בזמן. המטרה היתה לתפוס מבוקשים. כמובן שכך לא תצליח לעצור את השיגורים. כדי לעצור אותם, או לפחות לצמצם אותם בצורה משמעותית, אתה צריך מבצע נרחב בשטח ובלתי מוגבל בזמן.

פורסם

אולי הדברים שלו לא מדוייקים אבל הוא צודק במשהו אחד.

מבצע צבאי זה או אחר לא יפתור את בעיית הקסאמים.

הדבר היחידי שכן ינצח את הקסאם זה גביית מחיר אסטרונומי על כל קסאם.

לגביי מערכות יירוט קסאם, זה פשוט מפגר.

אז יופי, תוך 3 שנים, אחריי 3 מיליארד דולר, יש לנו מערכת שעוצרת את הקסאם.

יום למחרת גזירת הסרט והשבחים לצבא ולרפא"ל, מוצאים הפלסטינים דרך אחרת לפגוע בנו.

מה עשינו בזה?

שוב, מה שצריך לעשות זה לפתור את הבעייה מהשורש. לגרום לפלסטינים לשם מחיר אסטרונומי על כל פגיעה באזרחי ישראל עד שהם יבינו שלא כדאי להם או עד שלא יישארו יותר פלסטינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים