עבור לתוכן

Nvidia NForce2 או VIA KT-400?

Featured Replies

פורסם

ואם אני לוקח NFORCE2 מה עדיף לי LEADTEK או ASUS (אלה השניים היחידים שמצאתי)?

ומה עדיף לי לקחת עם כ.קול ONBOARD או לקנות SBLIVE! 5.1 ?

פורסם

dunno, when the benchmark come I'll tell you.

פורסם

יש איזה לוח של אסוס ואחד של צ'יינטק שלא משתמשים בכרטיס המובנה של האנפורס מאיזו סיבה.

חוץ מהם הכרטיס המובנה יותר איכותי מאשר SB LIVE, רק ה AUDIGY יכול להתחרות בו מבחינת איכות צליל ותצרוכת מחזורי שעון של המעבד.

פורסם

כעיקרון ASUS עדיפים, יש להם יותר ניסיון ביצור לוחות אם, וגם ספציפית בלוח הזה עשוה רושם שהם יותר טובים, הם נותנים פשוט כל מה שצריך !!!

לעומת זאת Leadtek נותנים רק את מה שצריך, וההלעויות בהתאם, הכל שאלה של תקציב.

לגבי הכרטיס קול, כמו ש AMIRAM אמר, הכרטיס קול הינו מאד איכותי, ונחשב מתחרה אפילו ל AUDIGY 2 !!!

מומלץ בהחלט !

אם אתה שואל אותי, ASUS עדיף...

פורסם

לגבי הכרטיס קול, כמו ש AMIRAM אמר, הכרטיס קול הינו מאד איכותי, ונחשב מתחרה אפילו ל AUDIGY 2 !!!

מאיפה הבאת את ההשוואה ל audigy2 ?! פה זה ממש לא נכון..

לאודיג'י הרגיל עם כבר.

ובכל אופן, האמת ראיתי הלידטק קיבל ביקורות לא פחות טובות משל האסוס, הייתי שומר על "תקציביות" בקניה שלי והולך על הלידטק, ההבדל העקרוני ביניהם הוא שאין לו SATA ורייד. אבל מי צריך את זה ? :) (לפחות לא לשנה וחצי הקרובות לדעתי)

פורסם

כעיקרון ASUS עדיפים, יש להם יותר ניסיון ביצור לוחות אם, וגם ספציפית בלוח הזה עשוה רושם שהם יותר טובים, הם נותנים פשוט כל מה שצריך !!!

מומלץ בהחלט !

פורסם

מומלץ בהחלט !

פורסם

אסוס הם לוחות מאוד איכותיים וגם אני ממליץ אליהם

אבל גם הלידטק הם לוחות שבנויים ברמה גבוהה אבל הם מאוד זולים אני הייתי הולך על הלידטק

פורסם

רגע, BDB, אתה אומר שאני קונה שני DDR ומכפיל את רוחב הפס? כאילו, צריך שני סטיקים, כמו RDR, רק שפה הרוחב פס מוכפל?

פורסם

רגע, BDB, אתה אומר שאני קונה שני DDR ומכפיל את רוחב הפס? כאילו, צריך שני סטיקים, כמו RDR, רק שפה הרוחב פס מוכפל?

כן, ב nforce 2 . זה יתן תוספת קטנה לביצועים.

פורסם

yea, but you don't have to it can also work with one DDR DIMM (64Bits). but even with 2 DIMMs it won't give any improvment, unless you can get the FSB to 200+. the hugh improvment (10%-15%) comes from the more than twice as fast memory controller.

פורסם

ב RDRAM משתמשים בשני זכרונות מאותה הסיבה בדיוק, זה לא שונה בשום צורה.

פורסם

הבנתי :)

פורסם

OK תודה

סתם לידיעתכם שני הלוחות עולים בערך אותו דבר (הבדל של איזה 50 שקלס)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים