עבור לתוכן

צילום פנורמה של הצפון

Featured Replies

פורסם

זו לא תמונה אמנותית במיוחד, פשוט צילום פנורמה לילי מאחד ההרים שמשקיף על כל הגליל העליון, מצפת במזרח ועד מפרץ חיפה במערב (בימים בהירים ניתן לראות עד דרום רמת הגולן בדרום-מזרח ואת ארובות חדרה בדרום-מערב).

http://hwzone.co.il/newspics/dan/Hillel_Panorama.jpg

מי שיוכל לזהות לפחות חלק מהיישובים/ערים יקבל :xyxthumbs:

;)

פורסם

אני מנחש שזה מצולם מאיזור נצרת עלית, עפולה או מגדל העמק, הכל פחות או יותר על אותו קו. אני מהמר על..עפולה

מקדימה, כפר קנא? נצרת עלית? כפר מנדא? חלק מהקריות בשמאל?

וארובות חדרה ורמת הגולן בטח אומר שתפסת את ההר הכי גבוה באיזור, חבל שאני לא יודע מהו :-X

פורסם
  • מחבר

לא קרוב אפילו... בהתחשב בזה שאני נמצא באותו קו עם צפת (זו העיר שנמצאת בקצה השמאלי של הצילום) הייתי לוקח משהו כמו 40 ק"מ צפונה מעפולה (עפ"י Google Earth). אגב, הצילום הוא לכיוון דרום.

פורסם

אני מזהה watermark של התוכנה שעשית איתה את הפנורמה, זה נחשב? :P

פורסם

אה :-[.

חשבתי שזה לכיוון צפון ושחיפה במערב! לא קל לזהות ערים לפי אורות הרחוב שלהן.

אז תשכח ממה שאמרתי מקודם, זה בטח הר מירון.

פורסם
  • מחבר

עמרי יש לך מסך ממש בהיר ;D

Guy King - קרוב! הר אחד דרומה... :)

פורסם

זה האיזור שלי, אבל אני לא יודע מה שם ההר דרומית להר מירון :).

אתה אמור לראות משם את כרמיאל בטח, ו....מה עוד? עכו? הקריות? מצפים קטנטנים שונים בטוח.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אגלה לך, זה הר הילל, סמוך לבית ג'ן ;D

כמו שאמרתי, רואים משם פחות או יותר את כל הגליל העליון... גוש הערים הענק בצד ימין זו כמובן חיפה וקצת מתחתיו זו כרמיאל. לצערי את הכינרת לא רואים בחושך, אבל את טבריה דווקא כן, ועוד המון קיבוצים וכפרים ערביים.

פורסם

אה! עכשיו הבנתי - מימין זה מפרץ חיפה אומנם, אבל אתה יכול לראות יפה מאוד גם את עכו. מהזווית הזאת כמובן שאתה רואה גם את כל הקריות, למרות שתיווי האורות שלהן נראה לי קצת משונה. האמת שאני ממש לא מבין את כל האורות האלו, נראה כאילו בכביש עכו-צפת יש עוד מוקדי אור גדולים מלבד כרמיאל :nixweiss:. טוב, קשה לראות את זה בפרופורציות בחושך האמת, נשארת על ההר לזריחה לצלם עוד תמונה? :smile1: ד"א, לא יצא לי להיות אף פעם על הר הלל (או בבית ג'אן), נראה לי ששווה לנסות ;).

פורסם

מיני, זה ליד מצודת יחיעם איפשהו?

יש מצב אתה מצלם את זה עם אמר"ל פעם הבאה? ::)

פורסם

אני לא מאמין שהמפקד מתקן שם עוד לא השתגע ושרף את המקום הארור הזה..

פורסם
  • מחבר

אני הייתי המפקד מתקן שם (עד אתמול) :silly:

פורסם

ז"א שאתמול שרפת אותו? מעולה!

עכשיו תכוון את הלהבות לגבע :angryfire:

פורסם

ואחרי זה לשרוף את הר-אדיר!!!!!

מוהא הא הא ;D

פורסם

אממ... לא אמרנו בלי ספאם? :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים