פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים מחבר נכון....למה יש משהו רע בksp?אם אתם מנועים מלהגיד זאת בפורום בבקשה תשלחו לי הסברים בהודעה אישית
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים נכון....למה יש משהו רע בksp?אם אתם מנועים מלהגיד זאת בפורום בבקשה תשלחו לי הסברים בהודעה אישיתחיפוש יענה על שאלתך.
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים בטח זכרונות ג'נריק (פשוטים לא מוכרים)אם אני לא יודע אני שותק כדי לא להפגין טיפשות וחוסר הבנה.לצערי במקרה שלך - מאוחר מדי.מדובר באחת מ-2 החברות המקצועיות ביותר והוותיקות ביותר בתחום.Corsair Transcend ו-Mushkin שרובכם מכירים הם מאוד צעירותויש להם עוד הרבה מה להוכיח מאחר ורוב הזכרונות שהם מוכרים הם זכרונותשהומהרו לאחר בדיקות איכות קפדנית,ושאלת האמינות שלהם עדיין לא בדוקה מספיק.מי שרוצה להמהיר יגלה שהפוטנציאל של VIKING מעולה - ואני לא יתפלא אם אחתמהחברות שהזכרתי משתמשים בזכרונות VIKING תחת מותג אחר.אם יש לכם מחשב נייד שאין לכם זכרון בשבילו - VIKING היא החברה היחידה בעולםשתייצר לכם אותו בהזמנה אישית.חייתי תקופה ארוכה בארה"ב ושם יש יריבות אינסופית בין VIKING ו-KINGSTON.כל שאר החברות בשוק המקצועני הם דגי רקק !!!
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים הם באמת איכותיים אבל הם לא מייצרים צ'יפים לזכרונות, בדיוק כמו KINGSTONE, MUSHKIN, CORSAIR, TRANSCEND, CRUCIAL הם קונים צ'יפים מחברות כמו NANYA, SAMSUNG, HYNIX, NEC, INFINION,MICRON ושמים אותם על הלוחות הפלסטיים (PCB).
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים הם קונים צ'יפים מחברות כמו NANYA, SAMSUNG, HYNIX, NEC, INFINION,MICRON ושמים אותם על הלוחות הפלסטיים (PCB).גם NEC לא מייצרים צ'יפים זה אלפידה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.