עבור לתוכן

שמאלני או ימני-הסקר

מה הם דעותיך הפולטיות 499 הצבעות

1. 1. מה הם דעותיך הפולטיות

• שמאלני
    • נוטה לשמאל
    • נוטה לימין
    • ימני
    • פעם ככה, ופעם ככה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בבקשה לא להפוך את הת'רד הזה לת'רד ספאם.

• תגובות 45
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אין ימיני קיצוני?

כי לא רוצים לשמוע פה דעות מפגרות של אנשים שאין להם מושג במה שהולך במדינה בלי להעליב כמובן ;)

פורסם

למה אין ימיני קיצוני?

כי לא רוצים לשמוע פה דעות מפגרות של אנשים שאין להם מושג במה שהולך במדינה בלי להעליב כמובן ;)

איזו אמירה אומללה.

גם לימנים קיצוניים (כן אפילו להם) יש את הזכות להתבטא ולהצביע (ולהשפיע), לומר שלא רוצים לשמוע דעות של קבוצה אחרת זה המעשה הכי פחות דמוקרטי שאפשר לעשות.

אתה יכול לטעון שדעותיהם מפגרות, אתה יכול לטעון שאין להם קשר עם המציאות, אתה בהחלט יכול לטעון שאתה לא מסכים עם דעותיהם, אבל אסור לך בשום צורה לומר כי אין להם מקום להתבטא פה.

וזה היה שעור קצר בדמוקרטיה ;D

פורסם

JAMOOS GADOL: תגובתך בת'רד זה חורגת מהנורמות המקובלות בפורום בכלל ובפורום זה בפרט. נשלחה אליך הודעה בפרטי ואבקשך לטפל בנושא.

אני מבקש לא לפרסם תגובות אשר מעוררות הסתה או פגיעה בסקטור זה או אחר.

פורסם

לסקרנים, שמאל.

אין אלטרנטיבה נורמאלית הפעם, אז אני עדיין מתלבט אם לתת את הקול שלי לחד"ש.

פורסם

למה אין ימיני קיצוני?

איזו אמירה אומללה.

גם לימנים קיצוניים (כן אפילו להם) יש את הזכות להתבטא ולהצביע (ולהשפיע), לומר שלא רוצים לשמוע דעות של קבוצה אחרת זה המעשה הכי פחות דמוקרטי שאפשר לעשות.

אתה יכול לטעון שדעותיהם מפגרות, אתה יכול לטעון שאין להם קשר עם המציאות, אתה בהחלט יכול לטעון שאתה לא מסכים עם דעותיהם, אבל אסור לך בשום צורה לומר כי אין להם מקום להתבטא פה.

וזה היה שעור קצר בדמוקרטיה ;D

יפה !

יש אנשים שלא מוכנים לקבל דעות של אנשים אחרים ונוקטים בפעולו "דרמתיות" ע"מ להזדעזע קשות מדעה פוליטית מאוד לגיטימית.

תנועות כמו "כהנא חי" או "כך" אינם רלוונטיות כי הכנסת החליטה שהם מנוגדות לחוק.

אבל תנועות כמו "מולדת" וחברי כנסת כמו - מיכאל קליינר מאוד רלוונטים כשם שתמר ג'וזנסקי ועזמה באשרה חברי כנסת.

זה לא צריך לעניין אף אחד מה אני מצביע ולמי אני משתייך, כל עוד אני שומר חוק (חוקי המדינה) ולא עובר על כללי הפורום , זכותי המלאה להביע דעות.

"דובי כורדי" - נו... (הספקתי לקרא עד "סיפוק"...) מה בדיוק הבעיה?

חייל עם עודף מוטיבציה, כל הכבוד לו. מילא את משימתו בצורה הטובה ביותר.

לך להצביע 'מולדת', לך לקליינר, לך למי שאתה רוצה.. איתי סיימת.

דרמתי...

ממש מרגש.

:-X

פורסם

מה הקשר לציטוט?

אין לי מה לדבר על אקטואליה עם בנאדם שחושב ככה, וכמו שזכותך להביע את הדעה שלך, זכותי להתעלם ממנה.

פורסם

למה אין ימיני קיצוני?

אוקיי תשמעו אנשים אני באמת רוצה להתנצל על השטות שאמרתי זה לא היה בכלל במקום :nono:

ואני מקווה שלא פגעתי באף אחד ואם כן אני באמת מתנצל :-\

פורסם

לסקרנים, שמאל.

אין אלטרנטיבה נורמאלית הפעם, אז אני עדיין מתלבט אם לתת את הקול שלי לחד"ש.

האמת שעד שמצנע הגיע חשבתי על מר"צ או שינוי... עכשיו כשאני שומע אותו מדבר... אני מתחיל לחשוב שאולי כן יש מועמד ראוי לעבודה. סופסוף מישהו שם את הקלפים על השולחן ואומר שאנחנו לא צריכים את ההתנחלויות בעזה וחברון ומתחייב לפנות אותן... אני עדיין שוקל את הנושא.

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה חד"ש? :-[

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה חד"ש? :-[

מפלגה ערבית, הראשונה אי פעם שדיברה בגלוי על לחלק את ירושלים בתשדירי הבחירות של 96.

פורסם

לא מפלגה ערבית.

שמע, להצביע לשינוי זה כמו להצביע לליכוד רק בלי ש"ס.

מי שמתכוון להצביע לליכוד, עדיף שיצביע שינוי.

לא הייתי נותן את הקול שלי למר"צ כי הם עסקנים פוליטיים, עם פסאודו-מצע.

לחד"ש הייתי נותן את הקול שלי כנראה, בלב כבד.

פורסם

שאלה : המדינה נמצאת בבוץ עמוק כפי שמעולם לא הייתה ושרון הוא ראש הממשלה, אז למה העם מתעקש ללכת שוב אחריו?.

פורסם

לא מפלגה ערבית.

שמע, להצביע לשינוי זה כמו להצביע לליכוד רק בלי ש"ס.

מי שמתכוון להצביע לליכוד, עדיף שיצביע שינוי.

לא הייתי נותן את הקול שלי למר"צ כי הם עסקנים פוליטיים, עם פסאודו-מצע.

לחד"ש הייתי נותן את הקול שלי כנראה, בלב כבד.

טעות שלי... שינוי ומר"צ שתיהן עוסקות גם בחקיקה חברתית ומתעסקות בנושאים האלה, לפעמים הרבה יותר מבמצב הבטחוני. והאם יש סיבה שאתה לא מצביע למצנע? (אני שואל באמת..)

שאלה : המדינה נמצאת בבוץ עמוק כפי שמעולם לא הייתה ושרון הוא ראש הממשלה, אז למה העם מתעקש ללכת שוב אחריו?.

שאלה מצויינת והנושא לא מובן לחלוטין. ונקודה אחרת: נתניהו מוביל קמפיין בסגנון "נתניהו יביא בטחון. הוא כבר עשה זאת בממשלתו בשנים 96-99. ארבעה פיגועי התאבדות בשלוש שנים" ו- "נתניהו יביא כלכלה......." באותו סגנון. ונשאלות שתי שאלות:

1. האם נתניהו חושב שפיגוע התאבדות אחד בממוצע בכל תשעה חודשים משמעותו "בטחון"? הוא מתגאה במספר הזה?!?!

2. אם נתניהו היה כ"כ מוצלח והיה בטחון והיתה כלכלה, למה הוא לא מכהן עד היום?

פורסם

את אותן שאלות אתה יכול לשאול על פרס (למרות שהוא לא מתמודד) ועל אהוד ברק(למרות שהוא לא מתמודד) וכמובן על מצנע (ראה ערך אהוד ברק אבל הוא כן מתמודד) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים