פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים שמאלני או ימני זה לא דווקא חייב להיות קיצוני... תוריד את הקיצוני מהאפשרות שם, "נוטה ל-" מספיק
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים זה קצת לא ברור...אני ימני בדעותי אבל שמאלי, כלומר איתר יד ימין או יד שמאל חזקה יותר במילים פשוטות יותר. אז מה בודק בסקר איזה יד יותר חזקה או מה הנטיה הפוליטית? תשנה את שמאלי לשמלאני כי אחרת זה די מבלבל, אותי בכל מקרה.
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים אם יש סקר שאל לו להראות בקהילייה שלנו (לדעתי) זהו סקר של דעות פוליטיות.זהו סקר מיותר שרק יגרום לפילוג לוויכוחים וסיכסוכים שיגררו לפורומים אחרים.
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מה שטוב למדינה - אני בעד.כמובן בגבול ההגיון הבריא והנורמלי.לא שמאלני ולא ימני .
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מה שטוב למדינה - אני בעד.כמובן בגבול ההגיון הבריא והנורמלי.לא שמאלני ולא ימני .פחח.שמע, גם אני ככה, ומתוך היגיון בריא אני רואה את עצמי כימני, גם אם בסוגיות מסויימות אני נוגד את הקונצנזוס של "המחנה הימני". ממה שאני מכיר אותך, ניתן בקלות להגדיר אותך כימני.
פורסם 2002 בנובמבר 2323 שנים שמאלני all the way!שמעתם בבחירות האחרונות שהיה מישהו שהצביע לברק? זה הייתי אני!
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים מה שטוב למדינה - אני בעד. כמובן בגבול ההגיון הבריא והנורמלי. לא שמאלני ולא ימני . כנ"ל. חוץ ממקרים מסויימים שיש דברים שאני מעדיף שיהיו אך אינם הגיוניים
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים כל מי שמסתובב כאן יותר משעה יודע מה הצבעתי. האמת שלא... ואני פה כבר שלושה חודשים (או משהו בסגנון...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.