פורסם 2006 בנובמבר 718 שנים שלום,רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל?תודה מראש.
פורסם 2006 בנובמבר 718 שנים נראה לי שאתה קצת מבלבל בין קולט שמש (כמו זה שיש בדוד שמש) בין לוח פוטו-וולטאי (כמו זה שיש במחשבון סולארי).קולט שמש מחמם מים.לוח פוטו-וולטאי ממיר אנרגיית אור לאנרגייה חשמלית (בנצילות לא גבוהה במיוחד - בין 12 ל- 22 אחוז בערך).למה מהם התכוונת?
פורסם 2006 בנובמבר 718 שנים בארץ, אין לי מושג.הנה לדוגמא אתר בחו"ל (אנגליה) שמוכר.שים לב שזה לא עניין זול.
פורסם 2006 בנובמבר 818 שנים אתה יכול לקנות את זה ב: www.arihav.co.il (תתנהג כאלו אתה מכיר שם את כולם אז יתייחסו עליך יותר ימהר) אחרת תחכה שם שעה.. למנהל קוראים בני. לשני המחסניים קוראים משה ודני. וליידם יושבת רויטל.. בקבלה יושבת רווית..(תמניה עם משקפיים)
פורסם 2006 בנובמבר 818 שנים אתה יכול לקנות את זה ב: www.arihav.co.il (תתנהג כאלו אתה מכיר שם את כולם אז יתייחסו עליך יותר ימהר) אחרת תחכה שם שעה.. למנהל קוראים בני. לשני המחסניים קוראים משה ודני. וליידם יושבת רויטל.. בקבלה יושבת רווית..(תמניה עם משקפיים) שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש. אתה לא צריך לעשות לו שום דבר חוץ מלחבר אותו למעגל ולהקרין עליו אור- רצוי שמש. התא כבר הופך לבד את האור לזרם חשמלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.