עבור לתוכן

זקוק לעצה בקניית כרטיס מסך חדש לAGP

Featured Replies

פורסם

כרגע יש ברשותי RADEON 9800PRO 128MB AGP ואני שוקל להחליף את כרטיס המסך בגלל משחקים שיצאו לאחרונה כגון ספלינטר סל

והמערכת שיש לי הוא

1 גיגה רם

P4 2.66

הרד דיסק 160 גיגה

ורציתי לדעת איזה כרטיס אתם ההיתם ממליצים לי לקנות?

הסתכלתי בפורם וראיתי שכתוב ש 256MB 7600GT דיי טוב במחיר של כ1000 ש"ח

אבל ראיתי שיש גם X1600PRO 512MB במחיר של 750 ש"ח

וכמו כן בחודש הבא אמור לצאת X1950PRO 256MB שהוא עולה כ250 דולר אם איני טועה

אז על מה אתם ממליצים?

נ.ב

מחיר המקסימלי שאני יכול להוציא הינו 1500 ש"ח

ותודה מראש לאלה שיעזרו...

פורסם

7600gt...אם אתה יכול לחכות תחכה :D

פורסם
  • מחבר

לגבי זמן ההמתנה אין לי בעיה עם זה :xyxthumbs:

אבל על מה אתה ממליץ? :jump:

וכמו כן רציתי לדעת האם הכרטיס הזה תומך בDX10?

פורסם

X1950 PRO :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ורגע ה7600 לא טוב כמו X1950? :s05:

פורסם

יש טוב ויש יותר טוב ;D

פורסם
  • מחבר

טוב....תודה על התשובה המהירה :yelclap:

פורסם

אני אישית לא הייתי מוציא יותר מ-600 , 700 שקל לכרטיס מסך ל-AGP אם הייתי צריך לקנות בימים אלו . לא משתלם .

פורסם

אין X1950P ל AGP, לפחות עדיין אין (יש מצב שיוציאו את גרסת ה AGP, מאוד בספק).

קח 7600GT, גם חוסך 500שח מהתקציב וגם מרוויח כרטיס מצויין!

פורסם

3dgod אתה לא מעודכן יצא בימים אלה הכרטיס x1950 pro agp בתגובה ל7800gs של nvidia והוא הכרטיס הכי חזק לagp נכון לעכשיו אך עדיין לא ניתן להשיג אותו בארץ ולכן כדי לחכות או לקנות בחו"ל לפי מה שאתה שואל כי הוא לוקח את 7600gt ו 7800gs בקלות ולפי הbenchmarks שערכו עליו הוא יותר חזק מ7900gs וכמו ה7900gt תראה הבאתי על זה סיקורים אם אתה מעוניין בכל מקרה לפי דעתי שווה לחכות במיוחד אם אתה לא לחוץ בזמן

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לי לקחת את 7600GT או להמתין...לגבי זמן, אין לי בעיה אני לא ממש לחוץ על הכרטיס....אני רק רוצה לדעת מה חזק מספחק ....ושיחזיק לי מעמד לפחות שנה או שנתיים... :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה לא לחוץ תחכה לX1950 PRO..

בקשר לשאלה על DX10 ,הוא לא תומך.

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא הייתי מוציא יותר מ-600 , 700 שקל לכרטיס מסך ל-AGP אם הייתי צריך לקנות בימים אלו . לא משתלם .

מדוע אתה חושב ככה? :s05:

אתה יודע שכרטיסי PCIE דורש ממני לקנות לוח אם חדש ואם כבר עדיף לקנות מערכת מחשב שלמה חדשה....

אז למה לא לסחוב את אותו המחשב לעוד שנה או שנתיים? ..... :jump:

פורסם

למה אתה מתכוון בלסחוב עוד שנתיים? גם עם 7300GT תוכל לסחוב שנתיים, אבל בהגדרות נמוכות מאוד.

כרטיס טוב יותר לא מיועד ליותר זמן, אלא מיועד להפעלת משחקים בהגדרות גראפיות טובות יותר.

פורסם

7300GT לשנתיים על אקסטרים לאו חחח, 7600GT לא יחזיק משהו לשנתיים באמת..

ההבדל בין 7600GT לX1950 PRO הוא גדול, אין ספק אבל, אם אתה רוצה רוצה לשדרג זה צריך להיות אחד משני אלה.

אם אתה רוצה לאורך זמן שהיו לך את הביצועים הטובים ביותר על AGP אז זה X1950PRO שלמעשה הוא כרטיס בינייים.

7600GT כבר עכשיו יש משחקים שהוא לא יריץ לך בהגדרות מלאות ואם תקח בחשבון משחקים חדשים כמו אלן וואק...

אני חושב ש X1950PRO היא הבחירה הכי טובה ושווה את ההשקעה, אחרי שנה וחצי קונים מחשב חדש 4 ליבות , זה מה שאני עושה.

לא שמתי לב כמה זכרון יש לך אבל כדי שיהיה יותר מגיגה- אני אוסיף לי עוד ג'יגה כך שיהיו לי 1.5G במערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים