עבור לתוכן

אז מה יקרה כשאריאל שרון יתעורר?

Featured Replies

פורסם

חחח אהבתי חזק :lol:

פורסם

אין להם איפה לגור? סידרו להם בתים שאתה תרצה לגור בהם.

לילדים שלהם יש טראומה? אולי זה בגלל שהחרדים מפוצצים במכות את משטרת ישראל למרות שלהם אין קשר לזה. כל הקטע של ''זה הבית שלנו ואנחנו נגן עליו בגופנו'' זה שטויות, במיוחד לילדים. זורקים אותם לרחוב? לא. מסדרים להם בתים. אז על מה יש להם להתלונן עוד?

איזה שטויות אתה מדבר..תאמין לי שלא היית רוצה לגור איפה שהם עכשיו..ואף אחד לא דואג להם ..פינו אותם וזרקו אותם בלי כלום..חלקם גם איבדו את מקום עבודתם.

וכן..לילדים שלהם יש טראומה...נראה אותך אחרי שמפנים אותך מהבית שלך בכח.

די לשמאלנים :bash:

פורסם

ניסו לפנות אותם בשקט ובלי שום אמצעי פיזי, הם אלה שהכניסו את האלימות לעניין.

ואני לא רואה למה יש צידוק לאיבוד מקום העבודה. אז פינו אותם מהבתים, מה הקשר?

אמנם ההשוואה קצת גסה אבל הפינוי הזה היה מעבר דירה, ממתי מאבדים עבודה במעבר דירה? אולי אם אתה עובר מב"ש למטולה, אבל הם לא הועברו כ"כ רחוק.

פורסם

מקומות העבודה שלהם היו בהתנחלויות (אולי שמעת על ירקות קטיף, יצואן גדול שגלגל מאות מליוני דולרים בזמנו)

פורסם

מאחר והשכל של כמה אנשים פה גם התנתק אני אגיד כמה דברים:

1. ברור שהם איבדו את מקום עבודתם - מקור פרנסתם היה עבודות בגוש קטיף, לרבות כל מפעלי ייצור הירקות ללא תולעים בזכות חול הים.

2. כל מי שמעוניין בדירות שלהם יכול למצוא אותם בצומת יד מורדכי, אי אפשר לפספס יש שם שלט שסופר כמה ימים הם חיים באוהלים.

3. אין פה מישהו שהיה מוכן להיות מוצא מביתו, אפילו אני כאדם נשוי, לא מוכן לעבור דירה ולו רק בשביל הטירחה שבעניין, להוציא אם יעמידו לכם תנאים.

4. אריאל שרון לא אחראי להתנתקות, אבל היה לו חלק בה, בין אם זה חשבונות של יושב מרומים לבין העובדה שהוא לא איתנו זה לא משנה כל כך, הבחור לא מגיב לצביטה, וניהל מדינה שלמה, זה מראה כמה אנחנו בני האדם שווים.

5. אין אדם שהייה לו חלק בהתנתקות ולא סיים את תפקידו בצורה כזו או אחרת...

פורסם

כזה מצחיק וגם בושה שהפכנו למדינה כזאת... כל פלצן נימצא בממשלה.

פורסם

חלק דיי גדול מהאנשים התעסקו בחקלאות..ולכן לאחר ההתנתקות לרבים לא היו מקומות עבודה.ואף אחד לא דאג להם.(תחשוב שפתאום אבא שלך מאבד את מקום עבודתו וגם מעבירים אתכם לבית קטן שבקושי מספיק לכם..מה תגיד אז?...זה בדיוק מה שקרה להם)

ובהתנתקות לא היו גילויי אלימות רבים ..פשוט בתקשורת מקצינים דברים...ונראה לי שגם אתה היית נוהג באלימות אם אתה לא שמאלני, ויודע שהמהלך הזה לא יועיל כלל רק יקדם את הערבים בעוד כמה צעדים לגירושך מהארץ ש=ל=ך.

כיום אנו נוכחים לדעת שההתנתקות הייתה מהלך לא חכם בכלל ולא הוביל לשום שלום עם הערבים..וכמו שסטיקר חכם אומר "אין שלום עם ערבים"

פורסם

אויש שקט..

היה להם יותר משנה לעבור דירה

נתנו להם הרבה מאוד זמן למצוא בית חדש ומקום עבודה,

זה המתנחלים שהלכו בכוח ולא רצו לעבור..

וזה סתם שטויות בתמונות זה עריכה של אינטרנט

שהופכת את זה ליותר נורא.. שונא שעושים את זה...

מסכנים המתנחלים.. גם כן..

פורסם

אל תשכח שרוב המדינה הייתה בעד ההתנתקות. :s07:

מאיפה בדיוק אתה יודע את זה?

היה איזה משאל עם שפספסתי? ::)

פורסם

אויש שקט..

היה להם יותר משנה לעבור דירה

נתנו להם הרבה מאוד זמן למצוא בית חדש ומקום עבודה,

זה המתנחלים שהלכו בכוח ולא רצו לעבור..

וזה סתם שטויות בתמונות זה עריכה של אינטרנט

שהופכת את זה ליותר נורא.. שונא שעושים את זה...

מסכנים המתנחלים.. גם כן..

שום עריכה..זה באמת היה ככה!..אז אל סתם תצדיק את השוטרים..הם פשוט אלימים

פורסם

תאמת היא שהודיעו להם הרבה זמן לפני הפינוי על הפינוי. היה להם את כל הזמן שבעולם לארגן דירה חדשה(מסכום הפיצויים הענק שהם קיבלו), ולהתחיל לחפש עבודה. הם לא עשו את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים