פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים יש לי 76GT (חתימה)לפני כמה שבועות שיחקתי ב FEAR וכל 2-2 דקות המשחק נתקע ותקיעה די רצינית לא נהיה איטי פשוט קפיאה מוחלטתחשבתי שזה רק ב FEAR בגלל הדרישות הגבוהת שלואבל עכשיו התקנתי NFS קרבון ושוב זה קורה לייש לי את הדריברים 91.47מישהו יכול לעזור ליתודה מראשטל
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אני יכול להגיד שגם לי יש משו דומה שהמשחק נהיה איטי קצת לשנייה ואז חוזר להיות חלק ולפני שהתקנתי תדרייברים החדשים של ניבידה זה קרה לי נראה לי יש לי 7800 gtx 256 due core 6300וגיג'ה זיכרון .מה אפשר לעשות ?
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר זה ממש לא אמור להיות ככה!!!! הצעתי היא להתקין ווינדוס מחדש........לפרמט את המחשב......................??זה לא פתרון כל בעיה הכי קטנה לפרמטעוד הצעות בבקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים תבדוק שאין לך עוד דברים שרצים ברקע שהמשחק רץ, תבטל את האנטי וירוס כשאתה משחק כי יכול להיות שהוא נמצא על מצב עדכון אוטומטי או על מצב של סריקה אוטומטית... במקס' פשוט תעדכן כל דרייבר אפשרי שרק אפשר או שתנסה פשוט לבטל דברים שאתה לא צריך בזמן המשחקתבדוק באמת כמה זיכרון פנוי נשאר לך דרך ה TASK MANAGER שהמשחק רק
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר האנטי וירוס מכוון על סריקה אוטומטית אבל לא בזמן שאני משחקמכוון רק פעם בשבוע ב 2 בלילה שלא יפריע ליוהעדכון האוטומטי מכוון לכל 5 שעותוזה לא דורש הרבה משאבים (קספר סקיי)הדירבר של הGPU זה ה91.47 והמשחק תופס 350MB +/-[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר כנראה שהבעיה היתה בדריבר הורדתי את הדריבר החדש (93.71 ליתר דיוק) וככל הנראה הבעיה הסתדרה מקווה שלא יחזור תודה לכל מי שעזר (או ניסה לעזור) ויקיר תנסה גם אתה להוריד את הדריבר החדש אולי זה יעזור גם לך
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר בנתיים בחצי שעה-40 דקות ששיחקתי עם הדריבר החדש לא קרה התקיעהמה קורה אצלך?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר כנראה שהדריברים לא קשורים כי הבעיה כן חוזרתמקודם זה נעלם כי עשיתי ריסטאבל זה חוזררק שאני עושה ריסט זה נעלםאין לי מושג למה זהשזה קרה לי שוב הרצתי כולה MSN אוורסט קספרסקיי וכל מיני דריברים (עכבר NVIDIA וכו...) וכמובן המשחקלמישהו יש רעיון?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אולי יש לך איזו רוגלה שרצה לך ברקע תריץ Spybot - Search & Destroyותיראה מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.