פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים WTF?!מחזק, לא מבין מה מצחיק בזה, אז נתב"ג לא רוצה לקבל מטוס ערבי, אבל שים לב שגם כל שאר הנמלי תעופה הערביים לא רוצים לקבל אותו, בטח היה מטוס פלשתינאי ^^
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים הזכרתם לי בדיחה ענתיקה עוד שהייתי ביסודי (20 שנה) והיא גם לא ממש מצחיקהערבי(בעל חברת נפט),אמרקאי ויהודי טסים בטיסה סביב העולם...כשהם עוברים מעל סעודיה לוקח הערבי חבית נפט וזורק אותה, היהודי והאמריקאי שואלים אותו למה אז הוא עונה: "אה, יש לי מלא כאלה בארץ שלי"כשעוברים מעל ניו יורק האמריקאי זורק דולר ואומר: "אה, יש לי מלא כאלה בארץ שלי"כשעוברים מעל ישראל תופס היהודי את הערבי וזורק אותו ואומר "אה, יש לי מלא כאלה בארץ שלי"
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים הזכרתם לי בדיחה ענתיקה עוד שהייתי ביסודי (20 שנה) והיא גם לא ממש מצחיקה ערבי(בעל חברת נפט),אמרקאי ויהודי טסים בטיסה סביב העולם... כשהם עוברים מעל סעודיה לוקח הערבי חבית נפט וזורק אותה, היהודי והאמריקאי שואלים אותו למה אז הוא עונה: "אה, יש לי מלא כאלה בארץ שלי" כשעוברים מעל ניו יורק האמריקאי זורק דולר ואומר: "אה, יש לי מלא כאלה בארץ שלי" כשעוברים מעל ישראל תופס היהודי את הערבי וזורק אותו ואומר "אה, יש לי מלא כאלה בארץ שלי" זה הולך ככה: ערבי אמריקאי ויהודי (ישראלי) טסים במטוס. הטייס אומר שהם מתרסקים ושהם צריכים לזרוק דברים מהמטוס כדי להתייצב. הערבי זורק רימונים. האמריקאי זורק דולרים והיהודי את הערבי... או משהו כזה
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אני משאר שכולם יודעים מה זה קדיש , אבל לא הרבה יודעים באילו מילים הוא מתחיל ...ולעניין הבדיחה , ROFLMAO !
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים יש הרבה תפילות שמתחילות במילים האלהבמקרה הספציפי הזה הבנתי שמדובר בקדיש אבל הבדיחה עדיין לא משהו.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אה כאילו"שאנחנו ניתן לכם לנחות אצלנו? תתחילו להגיד קדיש כי אתם הולכים להתרסק muhaha"?
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים עכשיו זה ניהיה מצחיקהיה כתוב יגדל ויתקדש, לא התחבר לי באותו רגע שזה קשור לקדיש
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אתם יודעיםמה זה קדיש?אני לא אסביר יותר, כי זה יהרוס..זה עדיין *מאד* לא מצחיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.