פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים עכבר אחד אומר לאריה: "שמעתי שיש פהבחווה תרנגולת נימפומנית. 50 שקל והיאתשכב איתך שעות". הם הולכים ללוללבדוקאת העניין והאריה נכנס ראשון. עוברתשעה, ועוד שעה, ועוד שעה והאריה לאמפסיק. לאחר 8 שעות יוצא האריה סחוטואומר לעכבר: "צדקו... כמו גדולה".העכבר נכנס. עוברת שעה, ועוד שעה,ועוד שעה, ועוד שעה... וכבר עשרשעות ובו זמנית שומע את התרנגולתצורחת. האריה אומר: "לא יכול להיותשאני מלך החיות והעכבר יותר טובממני". הוא נכנס ללול ורואה אתהעכבר מורט לתרנגולת נוצה נוצה.הוא שואל אותו: "מה אתה עושה?"עונה העכבר: "אני משלם 50 שקלולא מגיע לי לפחות לראות אותהערומה?"
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים How much wood would a wood chuck chuck if a wood chuck could Chuck Norris?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים How much wood would a wood chuck chuck if a wood chuck could Chuck Norris?גאוני!!Anatoli.
פורסם 2006 בנובמבר 2518 שנים אחח... אני כלכך אוהב בדיחות צ'אק נוריס...Chuck Norris can stick his cock through his eye, out of his ear, and into his other eye.The only one who saw Chuck Norris naked, was Mona Lisa, and she is dead.Chuck Norris has fake tits.anyone can piss on the floor, but chuck norris can shit on the ceiling
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.