פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אם אפשר להוסיף לי "מומחה לבלבולי שכל HWzone Certified". ת'אמת?? מגיע לך התואר..
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים לפי מקור מוסמך, אם אתם רוצים להתקבל ל-HWZONE CERTIFIED, להפציץ את LIIIIIIIGHT בה"פים, והוא אמור לעשות לכם מבחן...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים לפי מקור מוסמך, אם אתם רוצים להתקבל ל-HWZONE CERTIFIED, להפציץ את LIIIIIIIGHT בה"פים, והוא אמור לעשות לכם מבחן... עכשיו רק בגללך חצי מהפורום יקבלו באנים נמאס לכם מהבדיחות? דווקא היה תראד מאוד טוב! כמה בדיחות... (אם הם לא מצחיקות - אל תאשימו אותי - תסתכלו על כותרת הדיון). למה דיסלקט מביא קומקום לבית המשפט? כי אמרו לו להביא אדים. איך תופשים ארנב? עושים קול של גזר. עורב בא לעורבת ואומר לה: "אני אקרע אותך!!" העורב עונה לו : "קרע קרע!!". "אמא שלך כל כך ענייה שהשדיים שלה אמיתיים"... למה לג'ירפה יש צוואר ארוך? כי הראש שלה למעלה, וצריך משהו שיחבר בין הראש לגוף, לא? תוסיפו עוד!! אל תתנו לדיון למות :yelclap:
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים שתי ילדים ילד וילדה היו צריכים לעבור כביש סוען מאוד שאין כמעט אפשרות לעבור אותוהילדה היית צריכה לבקר את אמא שלה בבית חוליםוהילד היה צריך לבקר את אבא שלו בכלאאז מה הילדים עשו?הילד פשוט דחף את הילדה לכבישסוניהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים עורב בא לעורבת ואומר לה: "אני אקרע אותך!!" העורב עונה לו : "קרע קרע!!". :lol: :lol: מה אומרת תרנגולת לתרנגול? אומנם אתה הגבר, אבל לי יש ת'ביצים. =] חחחחחחחחחחח
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים r link=topic=217136.msg1917899#msg1917899 date=1163599686]שתי ילדים ילד וילדה היו צריכים לעבור כביש סוען מאוד שאין כמעט אפשרות לעבור אותוהילדה היית צריכה לבקר את אמא שלה בבית חוליםוהילד היה צריך לבקר את אבא שלו בכלאאז מה הילדים עשו?הילד פשוט דחף את הילדה לכבישסוניההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההזה מותג חדש עכשיו...במקום בדיחות אמא ש'ך יש בדיחות סוניהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים שי זקנות ישבו בספסל פיתאום זקנה אחת אומרת"סוניה את יודעת איזה פה ריח של משהי מתה"סוניההה סוניההההההההההההההההההההההההההההההההההההההפעם שניה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אתם נהנים להתחכך עם מישהו?להרגיש את חום גופו?להריח את הריח?לחוש נשימות על העורף?להיכנס מקדימה,מאחורה, לעלות,לרדת,להיכנס,לצאת,להזיע ולהישאר דבוקים ביחד?אם כן... סעו באוטובוס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.