עבור לתוכן

האם להחליף כרטיס או לחכות ליציאותו של ה-NV30 ?

Featured Replies

פורסם

הוא אמר את זה בצחוק להרגע :lol:

פורסם

לי יש את אותה הבעייה.

הייתי אמור לקבל מחשב חדש בבר-מצווה שלי, אבל התחצפתי להורים שלי ועכשיו אני צריך לחכות כמה חודשים (מצדי בסדר גמור).

עכשיו יש לי מזל בגלל שיצאו מלא דברים חדשים, גם אני חשבתי לקנות את הרדאון 9700פרו אבל אני כנראה יקנה לקראת סוף שנת

הלימודים ואז ה-GeforceFX אני מעריך יעלה בסביבות ה-2000ש"ח ואולי יהיה כבר רדאון 10000, בכל אופן

אני לא משנה מה יהיה אני קונה את ה-GeforceFX בעוד כמה חודשים. (מקווה שהוא יזיין {סליחה על הביטוי} את הרדאון, וישקוט השוק

2000שנה).

איזה שיפורים יהיו ב RAEDON 10000?

פורסם

איזה שיפורים יהיו ב RAEDON 10000?

looking in my magic ball

the ball say" more mhz, more speed"

סתם

ברצינות עוד מהירות תמיכה בDDR2 עוד תוספות לתמיכה בDX9 עוד צינורות עיבוד הדברים הרגילים

למרות שאף אחד באמת לא יודע

מה כבר אפשר להוסיף???

פורסם

10,000 ייוצר בליטוגרפיה של 0.13, זה כל מה שידוע בנתיים.

פורסם

זאת שאלה קצת טיפשית כל הת'רד הזה.

אתה בעצם אומר שאם תקנה עכשיו תקנה TI4400 שזה כרטיס כבר יחסית זול שזה 1200-1400 משהו כזה.

אבל אתה אומר שאם תחכה עוד 3-4 חודשים אתה אולי תקנה את NV30 שהוא כרטיס שאני בטוח שיהיה מאוד יקר בערך 3000 ש"ח. אז תחליט מה התקציב שלך....

דבר שני:

AXP2400

GA7VAX

256DDR 2700

למה לקחת AMD? המעבד של אינטל יותר זול. גם לוח מקביל יש באותו מחיר וזיכרון לא צריך להחליף.

פורסם

או יותר מוזר

אם הרדאון 9000 יצא רק לפני חודשיים. כלומר קנית אותו מקסימום לפני חודשיים, למה קנית אותו או למה אתה כל כך ממהר להפטר ממנו ?

פורסם
  • מחבר

או יותר מוזר

אם הרדאון 9000 יצא רק לפני חודשיים. כלומר קנית אותו מקסימום לפני חודשיים, למה קנית אותו או למה אתה כל כך ממהר להפטר ממנו ?

לא קניתי, יותר נכון קיבלתי שילמתי עליו איזה 100 שקל (מחנות, לא גנוב או משהו)

פורסם
אני אחכה שיצא ה GF FX ואז אני אחכה שהוא יגיע לארץ ואז אני אקנה... (את הרדאון 9700 פרו כמובן...)

ככה אני מקבל כרטיס טוב אומנם לא הכי טוב אבל כרטיס מעולה ועוד במחיר נמוך יחסית למה שהוא עכשיו...

אני מקווה שאני יעמוד בפיתוי של לקחת את ה NV30 :)

ולמה אתה חושב שהמחיר של ראדון 9700 ירד כשNV30 יצא?

זה תמיד חושבים ככה ואף פעם זה לא קורה, באמת שאין סיבה שזה ייקרה.

פורסם

נכון באמת אין סיבה

כשהNV30 יגיע

הוא יעלה פי 2 מהרדאון ככה שאף אחד לא יקנה אותו

ןכולם ימשיכו לקנות את הרדאון בארץ

מהסיבה הפשוטה שישראל זה לא ארה"ב (למרות שלדעתי עדיף להשקיע בנו מאשר ארה"ב מסיבות שלא אפרט פה)

בקיצור לא יהיו סיבות לספקים להוריד מחירים אלה אם כן הם פשוט אנשים נדיבים (או עשירים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים