עבור לתוכן

האם להחליף כרטיס או לחכות ליציאותו של ה-NV30 ?

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש,

AXP2400

GA7VAX

256DDR 2700

וכו'...

הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO.

האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ?

אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000.

בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?

פורסם

הייתי מחכה

ה9000 יעשה את העבודה עדיף יהיה כבר להחליף לכרטיס מבוסס DX9 לא בהכרח NV30 גם הראדון 9700 (לא פרו) וה9500 \PRO

יהיו מצויינים

פורסם

תחכה

אני מחכה ואני עם TNT1 :(

פורסם

אתה מודע לכך שה(GeforceFX (nv30 יהיה ברבעון הראשון של אלפיים ושלוש ביצור "המוני" כמו שאומרים, אבל אני חושב שכבר בחודש הבא הוא יהיה כבר בארה"ב אולי לא בכמויות גדולות במיוחד אבל יהיה. בארץ הוא יעלה בטח יותר מידי. אתה יכול לחכות אבל תחכה די הרבה זמן ועם אתה לא רוצה אתה יכול גם לקנות את הR9700PRO שהוא כבר יותר עדיף מהGEFORCE 4 TI או את ה9500

פורסם

תחכה לNV30, אחרי זה יגידו שעומד לצאת Radeon 10000, תחכה גם לו, אחרי זה יגידו שעומד לצאת Geforce 6, אז במחשבה שניה תחכה לו ואז יגידו שעומד לצאת................................ותחכה גם לו..................כך זה ימשך לעד.

תקנה משהו חזק היום, ומי יודע? אולי עד שיצא משהו חזק יותר תזכה בלוטו, ותוכל להחליף כל חודשיים מחשב מהריבית שתקבל מהמיליונים שיהיו לך....

פורסם
  • מחבר

תחכה לNV30, אחרי זה יגידו שעומד לצאת Radeon 10000, תחכה גם לו, אחרי זה יגידו שעומד לצאת Geforce 6, אז במחשבה שניה תחכה לו ואז יגידו שעומד לצאת................................ותחכה גם לו..................כך זה ימשך לעד.

תקנה משהו חזק היום, ומי יודע? אולי עד שיצא משהו חזק יותר תזכה בלוטו, ותוכל להחליף כל חודשיים מחשב מהריבית שתקבל מהמיליונים שיהיו לך....

לא נכון לחשוב ככה, כיוון שה-NV30 צריך לצאת בעתיד הקרוב, אז יש הרבה שיקולים שצריך להתחשב בהם.

פורסם

מתי לדעתך הוא יגיע לארץ? כי גם אני רציתי את הרדאון 9700PRO, אבל משום מה תמיד אהבתי יותר את הכרטיסים של NVIDIA.

אם היום שני הכרטיסים היו מוצגים למחירה, הייתי הולך על NVIDIA, אבל כשיגיע הזמן לשדרוג, והוא לא יהיה זמין, כנראה שATI תמצע לה לקוח נוסף......

פורסם

לפי דעתי כדאי לך לחכות ל GeForce FX כי הרדאון 9000 זה אחלה כרטיס ואין צורך להחליף אותו

ואולי אז תקנה איזה 9700 ב1200 שקל

פורסם

גם לפי דעתי תחכה ל NV 30...

הכרטיס הזה פשוט מדהים...

באמת עשו איתו קפיצה רצינית בכל מה שנוגע לאיכות...

אבל אתה מודע לכך שיקח איזה איזה כמה חודשים עד שהוא יגיע לארץ, וגם כשהוא יגיע הוא יהיה מאד מאד מאד יקר, הערכה שלי כ 3000 ש"ח...

ה R9000 שיש לך עכשיו יכול לסחוב בכיף עוד איזה חצי שנה...

אתה תסתדר איתו :-)

פורסם

אם הוא היה כרטיס שרק משפר ביצועים אהייתי אומר לך לא לחכות

אבל נראה שהכרטיס הזה הולך לתת איכות תמונה ממש מצוינת ובשביל זה כדאי מאוד לחכות ...

פורסם

אני אגיד לך מה אני הולך לעשות...

אני אחכה שיצא ה GF FX ואז אני אחכה שהוא יגיע לארץ ואז אני אקנה... (את הרדאון 9700 פרו כמובן...)

ככה אני מקבל כרטיס טוב אומנם לא הכי טוב אבל כרטיס מעולה ועוד במחיר נמוך יחסית למה שהוא עכשיו...

אני מקווה שאני יעמוד בפיתוי של לקחת את ה NV30 :)

פורסם

לי יש את אותה הבעייה.

הייתי אמור לקבל מחשב חדש בבר-מצווה שלי, אבל התחצפתי להורים שלי ועכשיו אני צריך לחכות כמה חודשים (מצדי בסדר גמור).

עכשיו יש לי מזל בגלל שיצאו מלא דברים חדשים, גם אני חשבתי לקנות את הרדאון 9700פרו אבל אני כנראה יקנה לקראת סוף שנת

הלימודים ואז ה-GeforceFX אני מעריך יעלה בסביבות ה-2000ש"ח ואולי יהיה כבר רדאון 10000, בכל אופן

אני לא משנה מה יהיה אני קונה את ה-GeforceFX בעוד כמה חודשים. (מקווה שהוא יזיין {סליחה על הביטוי} את הרדאון, וישקוט השוק

2000שנה).

פורסם

לי יש את אותה הבעייה.

הייתי אמור לקבל מחשב חדש בבר-מצווה שלי, אבל התחצפתי להורים שלי ועכשיו אני צריך לחכות כמה חודשים (מצדי בסדר גמור).

עכשיו יש לי מזל בגלל שיצאו מלא דברים חדשים, גם אני חשבתי לקנות את הרדאון 9700פרו אבל אני כנראה יקנה לקראת סוף שנת

הלימודים ואז ה-GeforceFX אני מעריך יעלה בסביבות ה-2000ש"ח ואולי יהיה כבר רדאון 10000, בכל אופן

אני לא משנה מה יהיה אני קונה את ה-GeforceFX בעוד כמה חודשים. (מקווה שהוא יזיין {סליחה על הביטוי} את הרדאון, וישקוט השוק

2000שנה).

אני לא בטוח שעד יולי, זה יהיה בארץ, ואם כן, זה לא יעלה 2000 ש"ח, אבל עד אז, בשביל כזה חלום לא כדאי לחסוך 500 ש"ח~...

ואההממ... הוא יאכל את הרדאון בלי מלח ... :o

אני יסתפר עם הכרטיס שאני יקבל מחר *, ואם "קצת" OC, אני יגיע לכפול מה GeForceFX ... ( אני אופטימי, אה... )

* - Leadtek GF4Ti4200 64MB 8)

פורסם

אני לא בטוח שעד יולי, זה יהיה בארץ, ואם כן, זה לא יעלה 2000 ש"ח, אבל עד אז, בשביל כזה חלום לא כדאי לחסוך 500 ש"ח~...

אני יסתפר עם הכרטיס שאני יקבל מחר *, ואם "קצת" OC, אני יגיע לכפול מה GeForceFX ... ( אני אופטימי, אה... )

מצטער להגיד לך שאתה חולם.

גם עם ה-OC הכי טוב לא תגיע אפילו לרמה של רדאון 9700 רגיל, וזה גם לא אומר (למרות שאני בטוח שאתה יודע את זה) שתקבל תמונה

כמו ברדאון או בג'יפורס החדש.

פורסם

מצטער להגיד לך שאתה חולם.

גם עם ה-OC הכי טוב לא תגיע אפילו לרמה של רדאון 9700 רגיל, וזה גם לא אומר (למרות שאני בטוח שאתה יודע את זה) שתקבל תמונה

כמו ברדאון או בג'יפורס החדש.

חהחהחהחחה.... ;D

זה היה בצחוק... ;D ....... נראה לך שאני עד כדי כך פתטי? חחחח............ אני לא יגרד אפילו את ה 4600, אם אני יעשה OC בעתיד של ה 5 שנים הקרובות, לסכום:

LOL.... :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים