עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדי AMD .

Featured Replies

פורסם

שלום,

משהו שאל אותי לאחרונה שאלה בקשר למעבדי AMג אז אולי תוכלו לעזור לו ..

מה ההבדל בין

SOCKET 939

ל

SOCKET AM2

לדוגמא :

Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore?

Athlon64 4600+ (Socket 939) X2 DualCore?

מה ההבדל בין שתי הSOCKET .. האם זה הבדל כזה חשוב

ואיזה מהם יותר טוב ..

תודה לעוזרים .

פורסם

DDR vs. DDR2

בעיקרון, במידה ואתה מתכנן שידרוג לך על הAM2 (תחת שימוש של AM2).

במידה ואתה רכוש מעבד וזהו, לך על 939 עם זכרונות DDR בעלי תזמונים אדוקים במיוחד.

פורסם

כמו שנאמר, ההבדל העיקרי הוא בסוג הזיכרון הנתמך - DDR בסוקט 939 לעומת DDR2 בסוקט AM2.

אולם יש לציין שסוקט 939 כבר "יצא לגימלאות" - לא מפתחים עבורו מעבדים חדשים, ואני כמעט בטוח שלא מייצרים עבורו מעבדים יותר. לעומת זאת, עבור סוקט AM2 כן מפתחים מעבדים חדשים, ובקרוב אמורים לצאת מעבדים בטכנולוגיה של 65nm לסוקט הזה. כמו כן יש לציין שה DDR2 הולך ותופס את מקומו של ה DDR1, מה שאומר שבעוד מספר חודשים בעלי מחשבים המבוססים על סוקט 939 יהיו דיי מוגבלים מבחינת אפשרויות השידרוג שלהם.

וכמו שנאמר גם כן - אם קונים מחשב חדש מבוסס AMD, מומלץ ביותר שהוא יהיה בסוקט AM2, אבל זה לא אומר שבעלי מחשבים עם סוקט 939 צריכים לרוץ ולהחליף/לשדרג את המחשב שלהם.

פורסם

כמו שנאמר, ההבדל העיקרי הוא בסוג הזיכרון הנתמך - DDR בסוקט 939 לעומת DDR2 בסוקט AM2.

אולם יש לציין שסוקט 939 כבר "יצא לגימלאות" - לא מפתחים עבורו מעבדים חדשים, ואני כמעט בטוח שלא מייצרים עבורו מעבדים יותר. לעומת זאת, עבור סוקט AM2 כן מפתחים מעבדים חדשים, ובקרוב אמורים לצאת מעבדים בטכנולוגיה של 65nm לסוקט הזה. כמו כן יש לציין שה DDR2 הולך ותופס את מקומו של ה DDR1, מה שאומר שבעוד מספר חודשים בעלי מחשבים המבוססים על סוקט 939 יהיו דיי מוגבלים מבחינת אפשרויות השידרוג שלהם.

וכמו שנאמר גם כן - אם קונים מחשב חדש מבוסס AMD, מומלץ ביותר שהוא יהיה בסוקט AM2, אבל זה לא אומר שבעלי מחשבים עם סוקט 939 צריכים לרוץ ולהחליף/לשדרג את המחשב שלהם.

בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים