עבור לתוכן

איכות כרטיסי הקול וכרטיסי הרשת OnBoard.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 .

הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400.

התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא :

AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1).

בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת.

תודה.

פורסם

אי אפשר להחליף כרטיסי אונבורד בלוח

אם אתה משתמש ברמקולים 2.1 אין כל בעיה הכרטיס תומך עד 6

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאי אפשר להחליף כרטיס אונבורד . השאלה היא האם הכרטיס אונבורד של הלוח הוא איכותי.

פורסם

הוא די בסדר...

הוא ברמה של SBlive Value בערך...

לפי דעתי מספיק טוב למשתמש הממוצע...

פורסם

אני משתמש בכרטיס o/b כזה עכשיו והוא סביר.

תמיד אפשר לבטל אותו בעתיד.

פורסם
  • מחבר

האם קריאיטיב pci 128 יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד הזה?

אני לא שומע בקושי מוזיקה , אני צריך סאונד במחשב רק בשביל משחקים , האם הקריאיטיב PCI128 יספיק לי? יש לו בכלל תמיכה ב2.1 (אני קונה עכישו קריאיטיב Inspire 2.1 אחרי שנים של שימוש ב2 רמקולים פשוטים).

פורסם

VIBRA 128 פחות טוב כי הוא מבוסס תוכנה, SB128 יוריד קצת עומס מהמעבד אבל לא מהווה יתרון באיכות הצליל (אולי אפילו להיפך).

VIBRA=ES1373

SB128=CT5880

(הצ'יפ על הכרטיס)

כל כרטיס תומך ב 2.1 (זה פשוט שני רמקולים, הסאב לא מוזן מהכרטיס).

פורסם

the AC97 quality is ok, about the same of a SB128 only with 6 channels support, the quality of the C-media O/B sound is even better. the problem with O/B chips is that they take alot of CPU power, about 25% (by Quake 3 Benchmark w/ and w/o sound).

פורסם
  • מחבר

למרות שאני הולך לקנות מעבד מספיק חזק (Athlon XP200) אני מעדיף שכרטיס הקול לא יקח ממני ביצועים , אני פשוט אעביר עכשיו את הקריאטיב PCI128 שלי למחשב החדש ובבוא הזמן אני אקנה כרטיס קול חדיש יותר.

תודה על התשובות.

פורסם

יש לי את הקריאטיב הזה חרא של כרטיס אין בו שום אפקטים!

רק כיוון בס וטרבל והוא 2 ערוצים (גועל נפש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים