פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אם מישהו יכול לייעץ לי בעניין הצורב שליקניתי דיסקים רב שימושיים (rewritable)אני לא למה הצורב שלי לא צורב עליהם למרות שהוא מסיים את הצריבה בשלמות.....חיייייב עזרה דחוףףףףףףףףף161725061- למי שיותר קל אפשר גם באיי סי
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אסף שום דבר לא דחוף, אם מישהו רוצה הוא יעזור, לא צריך להכנס לפאניקה.תתחיל בזה שתתאר את הבעיה, איזה צורב יש לך, אילו מדיות, מה הודעת השגיאה שאתה מקבל.תשנה את הנושא למשהו יותר אינפורמטיבי, בבקשה תקרא את חוקי הפורום
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר לא מגיעה אליי שום שגיאת מערכת או שגיאה בצריבההצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אין שום דבר שנצרב על דיסקעל המדיות רגילות חד פעמיות הכול בסדר אבל על המדיות האלו כלום לא עובדבדקתי והצורב שלי כן יכול לצרוב על RW אבל ככה זה רק בתיאוריה...
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אסף שום דבר לא דחוף, אם מישהו רוצה הוא יעזור, לא צריך להכנס לפאניקה.תתחיל בזה שתתאר את הבעיה, איזה צורב יש לך, אילו מדיות, מה הודעת השגיאה שאתה מקבל.תשנה את הנושא למשהו יותר אינפורמטיבי, בבקשה תקרא את חוקי הפורום וכדאי מאוד שתקשיב לו, אחרת הנושא שלך ינעל.שנה את הכותרת.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר סבבה אחי וואלה תודהפשוט נתקלתי בבעיה שמשגעת אותילא מוצא לה פתרון כבר כמה שבועות
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר הצורב הוא sony CD-RW CRX230E מדיות CD-RW ReWritable של silver line 12X multispeed זה כל מה שאני יודע וכן אני צורב ולא רק עושה סימולציה.. תודה על העזרה שלכם...ואני מחכה לפתרון
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים פףףףף ענתיקה קשה לדעת, קח ממישהו דיסק RW אחר (פירמה אחרת) ונסה עליו, אם גם זה לא יעבוד אז הגיע הזמן לחסוך איזה 200 שקל ולקנות צורב DVD נורמלי
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים האם אי פעם צרבת RW על הצורב הזה?כמו כן האם ניסית תוכנת צריבה אחרת (לRW הספציפי?)?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר עכשיו אם כבר הזכרת את הקנייה של צורב חדשרציתי לדעת אם צורב DVD צורב כמו צורב רגילכלומר אם הוא יכול לצרוב MP3 על דיסק רגיל כמו שיש לי עכשיואם יש לך איזה מקום שאפשר לקנות בו בזול צורב טוב אז תייעץ לי..תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אתה מתעלם באלגנטיות משאלותי וחבל.לגבי צורב DVD הוא משמש גם כמו צורב רגיל לכל דבר וכמובן תוכל לצרוב MP3 (וכל דבר שתרצה)על דיסקים רגילים.אם 40 שקל משמעותיים בשבלך אז קח LG H10A (או N).
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר אתה מתעלם באלגנטיות משאלותי וחבל.לגבי צורב DVD הוא משמש גם כמו צורב רגיל לכל דבר וכמובן תוכל לצרוב MP3 (וכל דבר שתרצה)על דיסקים רגילים.אם 40 שקל משמעותיים בשבלך אז קח LG H10A (או N). סליחה על ההתעלמות פשוט לא בדיוק שמתי לב לתגובה שלך...תראה לא יצא לי לעבוד עם דיסקים RW בזמן האחרון אבל לפני הרבה זמן חבר שלי היה עובד עם דיסקים כאלו והייתי לפעמים עוזר לורציתי לדעת אם המדיות שאני עצמי קניתי ""מפותחות" מידי לצורב שלי כלומר אולי הוא ישן מדי בשבילם.הכסף הוא לא הבעיההדבר שמפריע לי הוא איך זה יכול להיות שאני לא יכול לצרוב על הדיסקים האלו אם הצורב שלי לא כל כך ישן.ולמה הצריבה מסתיימת לי בשלמות אבל לא נצרב כלום על הדיסק.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר ותכלס ניסיתי לצרוב עם התוכנה של ווינדוסאו עם נרואו עם windows media player בכולם זה כאילו סיים אבל לא צרב כלום.אבל עם דיסקים רגילים הכול בסדר ולא עושה בעיות וצורב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.