פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים היי . אני חדש בפורום ! אבל לא ב hwzone אז סתכלו אל המודינג שהיכנתי אתמול ! בקרוב אני ישים לדים ... ויעצב עוד את הסמל של XP ליד ה זה של ה WINDOWS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D נו איך אהבתם ?
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים יפה יפה !זה גם חלון ?אם כן תשים קתודה מבפנים בטח יצא יפה !אבל , למה הסמל של ווינדווס ?
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים מחבר אני בעצמי לא יודע למה שמתי סמל של ווינדוס אבל לא היתה לי בחירה אחרת :asthanos:למה מה הייתם מציעים לי ?
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים מחבר אהההההה אתה מתכוון שהייתי גוזר את הסמל של intel inside ? אז לא זה היה נראה כזה דפוק וגם קשה להכנה ! :smoke: אם זה היה קל אז הייתי מכין בכייף ! אבל זה לא קל עוד הייתי יכול להרוס משהו
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים מוד יפה, בחיתוך הכנסת משהו שקוף (זכוכית..)?מארז כמו שלי, רק ששלי בצבע כחול...אבל הצורב לא מתחת ל CD? , אני לא מצליח לזהות, אם כן למה? הוא מתגן אותו
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים מחבר מוד יפה, בחיתוך הכנסת משהו שקוף (זכוכית..)? מארז כמו שלי, רק ששלי בצבע כחול... אבל הצורב לא מתחת ל CD? , אני לא מצליח לזהות, אם כן למה? הוא מתגן אותו בחיתוך הכנסתי שקופית ירוקה (אתה מכיר את העטיפות של המחברות אז בצבע ירוק בגודל A4 רק שחתחתי אותה קצת !) ואצלי הצורב מעל ה סי די ! ולמה אתה מתכוון שאתה אומר מתגן אותו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.