עבור לתוכן

עכשיו כאשר המחיר של 2.4 של AMD השתווה לתג המחיר של INTEL 2.4, מה יותר כדאי ?

Featured Replies

פורסם

אבל בכל זאת בהרבה מקרים המעבדים של AMD נותנים תוצאות טובות יותר (ואני לא מדבר על O/C).

ובכל זאת גם אינטל לוקחים יותר כסף מ-AMD

דווקא ל 2400 יש ליבה חדשה, אז הוא די שווה לאינטל ב OC....

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שגורמת למעבד של AMD לעשות 9 פעולות בפרק זמן מסוים לעומת 4 של אינטל?

זה די טיפשי להגיד את הטענה הזאת כי מעבדי אינטל מפצים על כך בכך שהם באים במהירויות שעות גבוהות בהרבה מאלו של AMD וכך הם משלימים את פער הפעולות.

ומעלים את פער המחירים.

לא תמיד. כמו שמישהו פה אמר, במקרה של ATHLON XP 2400 זה שונה כי הוא לא כל כך נפוץ. אבל אצל אינטל פנטיום 4 2.4 מאוד נפוץ אתם יכולים כבר בעיתון לראות מלא מחשבים נמכרים איתו.

אז המעבדים הנפוצים של אינטל יותר מהירים מהמעבדים הנפוצים של AMD, כמו ATHLON XP 1800 שהוא הדוגמא שאתם תמיד מביאים כמובן, שהוא מאוד זול.

פורסם

כל חולי ה-AMD, אני יודע שמסוכן לכתוב את זה כאן, אבל הגיע הזמן להתעורר.

לפני מספר שנים AMD היתה חברה דינמית קטנה שגנבה ("העתיקה") לאינטל את התכניות למעבדים שלה וזאת בזמן שהועסקה ע"י אינטל כקבלנית משנה.. מענין מה אתם הייתם מרגישים אם הייתם בעלי מפעל שמשקיע הון (הרבה בישראל) בפיתוח ופתאום בא לכם איזה פועל, גונב לכם את הרעיון ופותח מפעל מתחרה. האמת, הגנבה די הצליחה, כי עובדה שהם שולטים ב-10-18% מהשוק. כל הכבוד לגנבים.

אבל מי שולט בשאר 82-90% מהשוק ???? (סליחה, אם לא דייקתי אחרי הנקודה..)

עכשו, אם אינטל כל כך גרועים, הרי יש להם אלטרנטיבה; AMD, לא?

אז מה כל העולם מטומטמים שלא יודעים ורק אנחנו בישראל, גאוני הדור?

מסתבר שבכלל לא. יש פה איזה אינטרס אחר שלא אכנס אליו. אבל אל תהיו כ"כ עלובים. זה מזכיר לי אחד עם טוסטוס 50 סמ"ק רותח מחום, שעומד ברמזור ליד אופנוע BMW 1300 ומנסה להרביץ פתיחה, להראות לו מי הגבר..

תחשבו גם על כך: אינטל מעונינת בתחרות מול AMD, כי זה אשכרה כמו התאור הנ"ל. אתם יודעים מה היקף העסקים של אינטל לעומת AMD?

כל זמן שהתחרות של אינטל היא מול חברה כזו ולא אריה אמיתי, הם יכולים בשקט להנמיך את הווליום בפיתוח שלהם, לפשל פה ושם (כי AMD מפשלים לא פחות) ועדיין לשמור על היחס של 1:8-9, מה רע?..

הסיוט המפחיד היחיד של אינטל כיום זה... מה שהם היו לפני 20 שנה... חברה קטנה וממזרית שבכמה צעדים קטנים וניהול נכון וחכם, עקפה בזלזול את הענק הכחול... וממשיכה ומושכת הלאה.

דבר אחד מקובל עלי, ה-ROADMAP של 2 החברות, זה צחוק מהצרכנים. אף אחת מהן לא ממש מתקדמת. אינטל בגלל שהיא לא מזהה צורך ו-AMD בגלל קטסטרופת ניהול, פיננסים, כח אדם ..וחוסר מוזה. הם לא הפייטרים האמיתיים מול אינטל.

לשאלה מה כדאי ב-2.4, עצתי היא - לא כדאי לא זה ולא זה. בתור חרם צרכנים, הצטמצם למינימום ההכרחי ואולי אם יהיו עוד מליונים כמונו (ויש כבר כיום לא מועטים) מישהו יתעורר..

..ממילא ה-בעיה בביצועים היא שכל הפריפריאליים לא מסוגלים לנצל את היכולות של המעבדים.

פורסם

אה, מר הוגו, בשורה התחתונה מעבדים של AMD יותר חזקים ויותר זולים ממעבדים של אינטל וזה כל מה שמשנה.

פורסם

אה, מר מורידין... אם זה כל מה שיש לך לומר להצדיק כדי להצדיק רכש AMD .. אתה בעצם מסכים עם מה שאמרתי, אה?

אני מקוה שאתה לא מאלה שכל מה שיש להם הוא תמיד הכי טוב, לא משנה למה... אה והכי חשוב - שהאחרים יקנאו (רצוי)..

אתה תתפלא, מקובל עלי מה שאמרת, השורה האחרונה זה הכיס של הצרכן.

סת א א ם ;)

פורסם

AMD היא חברה ותיקה בשוק המעבדים, היו לה מעבדי 486 ועוד כהנה וכהנה מעבדים פרה-היסטוריים. היא לא "גנבה את התוכניות לאינטל". ::)

מעבדים של AMD חזקים יותר ממעבדים של אינטל, אני מקווה שהבנת את זה. כן, אני חוזר, הם חזקים יותר.

מה אכפת לי שאינטל מעוניינים בתחרות? זה אמור להשפיע עלי או משהו כזה? שוב, מעבדים של AMD הם חזקים יותר, זולים יותר ולכן משתלמים יותר.

איזה אינטרס יש לנו לקנות AMD? יש לנו מניות ב-AMD? אנחנו מקבלים טובות הנאה מהמסאז'יסטית של מנכ"ל AMD? לא. אז אל תזיין לנו בבקשה את השכל.

ממילא ה-בעיה בביצועים היא שכל הפריפריאליים לא מסוגלים לנצל את היכולות של המעבדים. <-- למה זה קשור בדיוק?

פורסם

אה, מר מורידין... אם זה כל מה שיש לך לומר להצדיק כדי להצדיק רכש AMD .. אתה בעצם מסכים עם מה שאמרתי, אה?

אני מקוה שאתה לא מאלה שכל מה שיש להם הוא תמיד הכי טוב, לא משנה למה... אה והכי חשוב - שהאחרים יקנאו (רצוי)..

וגם סתם שתדע , לא , אין לו AMD !

פורסם

..נראה לי מישהו מתעצבן קודם.. לא? :smoke:

המישהו הזה ..איך לומר בעדינות.. לא יודע הרבה כנראה, אבל אוהב תיגרות רחוב. sorry, לא בקטע כרגע..

חבל להתווכח עם עובדות, פעם אחת לפחות כבר קלטתי אותך. תבין, לא כל אחד חייב להיות בור כמוך זה אפילו לא 8)

שאפת לקבל מסג'יסטיות או מניות AMD, את זה הם שומרים לעצמם...

הסיבה שכמוך קונים AMD היא הרבה יותר טיפשית, היא נקראת שטיפת מוח. זה משהו שניתן לביצוע על קהלים קטנים ומוגבלים

ולכן התפוצה היא ...כמו AMD (זוכר את האחוזים הבודדים?). מכניסים אתכם לאמביציה "כאילו" אתם דופקים את אינטל הגדולה

ועושים לה דווקא. הבעיה היא שעם הדווקא הזה היא חיה יפה מאוד ..איך אתה אמרת "מניות ומסג'יסטיות" ..להם יש ולך???

שנית, הלוואי עלי 80-90% משוק של לא משנה מה, עגבניות מצידי...

טוב, אני אענה לבקשתך (כי אני הולך לסרט) ולא אזיין לך יותר את מה שאין לך, כנראה.. :hat:

פורסם

bah, Intel fanboys, where did I put my gun.

פורסם

"big" dick... whatever, have you already forgotten (AMD took your memory.. :jump:) ??

Your gun.. is in my hands.. :hat:

have to run.. bye.. :smoke:

by the way, lov your eNGLISH or is it amricano by mistake..? :o

פורסם

{המון שטויות. אני חוסך מקום על השרת, נורא מתחשב}

אני לא רואה טעם להגיב. לכן אני לא אגיב. :)

פורסם
כל חולי ה-AMD, אני יודע שמסוכן לכתוב את זה כאן, אבל הגיע הזמן להתעורר.

לפני מספר שנים AMD היתה חברה דינמית קטנה שגנבה ("העתיקה") לאינטל את התכניות למעבדים שלה וזאת בזמן שהועסקה ע"י אינטל כקבלנית משנה.. מענין מה אתם הייתם מרגישים אם הייתם בעלי מפעל שמשקיע הון (הרבה בישראל) בפיתוח ופתאום בא לכם איזה פועל, גונב לכם את הרעיון ופותח מפעל מתחרה. האמת, הגנבה די הצליחה, כי עובדה שהם שולטים ב-10-18% מהשוק. כל הכבוד לגנבים.

אבל מי שולט בשאר 82-90% מהשוק ? (סליחה, אם לא דייקתי אחרי הנקודה..)

עכשו, אם אינטל כל כך גרועים, הרי יש להם אלטרנטיבה; AMD, לא?

אז מה כל העולם מטומטמים שלא יודעים ורק אנחנו בישראל, גאוני הדור?

מסתבר שבכלל לא. יש פה איזה אינטרס אחר שלא אכנס אליו.

פורסם

האמת, ציפיתי ליותר... אבל ככה זה כשאין תחמושת. :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים