פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים שלום!קיבלתי מחשב מחבר פנטיום 3 553ואני רוצה לדעת איך אני הופך אותו למהירות של 1 ג'יגה הרץ ומעלה או יותר לכיוון הזהיש למחשב זיכרון של 100 מגה RAM אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב כמה שאפשר.מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה?תודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים תשנה את הכותרת לכותרת עניינית. כך האנשים אולי ירצו להיכנס ולעזור.מאוד לא סביר שתוכל להריץ את המעבד הזה בתדר מעל 1ghz
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר תשנה את הכותרת לכותרת עניינית. כך האנשים אולי ירצו להיכנס ולעזור.מאוד לא סביר שתוכל להריץ את המעבד הזה בתדר מעל 1ghzאז לא 1ghz... העיקר לעלות את המהירות שלואני רוצה לשפר את הביצועים שלו פשוט.(גם זיכרון)
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר מהBIOSואל תצפה לשיפור משמעותי... המעבדים האלה לא מצטיינים בהמהרהזה מעבד מעפןאני בסך הכל רוצה לשפר את הביצועים שלו
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר אתה צריך להוסיף לו זיכרון.איזה מעבד זה בדיוק? (566?) איזה לוח?או ASUS או אינטליש דרך מסויימת לבדוק? פתחתי את המחשב ולא היה רשום עליו שום דבר מעניין
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים לפי דעתי לא שווה לך להשקיע על הוספת זיכרוןגם עם פי 2 או 3 ממה שיש עכשיו הוא ישאר עגלה(לא התכוונתי לבאס אבל בכל זאת....)
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים הוספת זכרון מהיר תתן את השיפור הכי משמעותי.בכל הנוגע למשחקים זה כבר תלוי ביכולות כרטיס המסך שלך.אתה יכול לנסות להמהיר, קח בשחשבון שבגלל שזה מעבד שלא מצטיין בהמהרה אתה תצטרך גם להשקיע בקירור שלו.מה הצרכים שלך מהמעבד?תמיד אפשר להפוך את המחשב לשרת. (עוד זכרון כמובן הכרחי)
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר הוספת זכרון מהיר תתן את השיפור הכי משמעותי.בכל הנוגע למשחקים זה כבר תלוי ביכולות כרטיס המסך שלך.אתה יכול לנסות להמהיר, קח בשחשבון שבגלל שזה מעבד שלא מצטיין בהמהרה אתה תצטרך גם להשקיע בקירור שלו.מה הצרכים שלך מהמעבד?תמיד אפשר להפוך את המחשב לשרת. (עוד זכרון כמובן הכרחי)זיכרון אני מתכוון להוסיףאיך בדיוק אני ממהיר? אני אשמח לעשות כל דבר שיכול לתרום לשיפור הביצועים של המחשב.זה פשוט מחשב שבקושי זז
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אם יש לך סלרון 566, יש סיכוי טוב שאפשר לעבוד איתו במעל 800. ואז תוכל להשתמש במחשב כנגן DIVX וכו'.אבל זה תלוי בדגם של הלוח.תפעיל CPU-Z ותרשום מה הוא אומר לך.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר אם יש לך סלרון 566, יש סיכוי טוב שאפשר לעבוד איתו במעל 800. ואז תוכל להשתמש במחשב כנגן DIVX וכו'.אבל זה תלוי בדגם של הלוח.תפעיל CPU-Z ותרשום מה הוא אומר לך.זה פנטיום אחיזה לא סלרוןאני אפעיל שם את התוכנה ואני אגיד לכםתודה בנתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.