עבור לתוכן

בעיה בOC!

Featured Replies

פורסם

אני עושה בביוס OC הכל טוב ויפה המחשב פועל, אבל הוא פשוט מאוד לא מזהה את ההארדיסק שלי (SATA2) אבל שאני מחזיר את ההגדרות זה פועל חלק, ניסיתי הכל, להעלות את המתח למעבד, להעלות את המתח לזיכרונות, להוריד את הMHZ של הזיכרונות, רק שאני מוריד את המהירות של המעבד זה עובד.

מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תקבע את תדרי הPCI והPCIE בצורה הבאה:

PCI - 33 מגה הרץ

PCIE - 100 מגה הרץ

אמור לסדר את הבעייה

פורסם
  • מחבר

יש לי שתי שאלות אבל לפני הכל תדעו שהלוח שלי הוא של ג'יגה ביט ושהכרטיס מסך שלי מובנה אם זה משנה.

א). אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את הPCI.

ב). שאני משנה את הPCI-E מAuto ל100, אם אני מעלה את המהירות של המעבד, אחרי ההפעלה של המחשב הוא מחזיר לי להגדרות הקודמות.

פורסם

איזה לוח יש לך? כנראה שאתה יכול לנעול רק את הPCIE. מהתכתבות שלי עם ג'יגהבייט זה אמור לנעול גם את הPCI ל33 מגה הרץ. אך איני יכול להבטיח לך שזה המצב גם בלוח שלך.

בכל מקרה הבעייה שציינת נפוצה בציפסטים 915, 945. וממה שראיתי, בפרט בלוחות ג'יגהבייט.

עוד דבר, זה שהכרטיס מסך שלך מובנה מאוד משפיע ויגביל אותך כפי הנראה משמעותית באוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

צ'יפסט 965, בeasytune במחשב של ג'יגה ביט הגעתי ליותר MHZ בערך 2.5, אבל מישום מה זה לא שומר את מה שאני עושה שם, לא משנה בכל זה הלוח שלי זה משהו של ג'יגה ביט DS3.

דרך אגב אם זה אומר לך משהו, יש לי ספק של HEC 400W ומעבד קונרו E6300.

פורסם

יכול להיות שהציפסט של הלוח נתקע ברמה הזאת , אבל לא סביר כבר במהירות הזאת

פורסם
  • מחבר

אין מצב בטוח יש איזה פיתרון לבעיה.

לפי מה שאני יודע הוא יותר חזק מהS3, והS3 מגיע שמעתי בקלות ל3GHZ.

בכלל יש לי קירור לא רע של זלמן 9500.

פורסם

מה מכפלת הזכרונות שאתה עומד עלייה כרגע?

נסה לשנות אותה ליחס 1:1(כלומר, Memory multiplier =2x)

פורסם
  • מחבר

אז אם אני שם את הזיכרון על 2X אז מה כדי את המעבד 6X או 7X?

פורסם

את המכפלה של המעבד תשאיר כמו שהיא ברגיל. במילא אתה לא יכול לשנות אותה. אולי רק להוריד.

פורסם
  • מחבר

ולהוריד זה לא טוב? שמעתי פעם שבאוברקלוק איכותי מורידים את המכפלה.

פורסם

מעבדי הקור2דאו הם מפלצות אוברקלוק. רוב הסיכויים שאתה תתקע בגלל רכיב אחר במחשב שלך, לפני שהמעבד יתקע אותך. או שפשוט הטמפ' תהיה גבוהה מדי.

בכל מקרה, אוברקלוק בעל באס סופי גדול יותר(ובתנאי שכל הרכיבים יציבים), הוא איכותי יותר משום שככה גם שאר רכיבי המחשב נהנים מתוספת למהירות. אם אפשר לעלות עוד בבאס ע"י הורדת מכפלת המעבד, וכתוצאה מכך האוברקלוק הסופי של המעבד יוצא בערך אותו דבר, אז כמובן שזה עדיף. בכל מקרה, ספק גדול בליבי שזה יהיה מצבך עם מעבד קור2דאו.

פורסם
  • מחבר

זה המחשב שלי( לכמה אתה חושב שאני יכול להגיע) ?

מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.8GHZ

לוח: Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775

זיכרונות: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK

מארז + ספק: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU + 400W HEC

דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS

:nixweiss:

פורסם

אני לא נביא...

אתה יכול להגיע רחוק מאוד זה בטוח. תתחיל ותראה מה קורה. ראיתי הרבה שהגיעו ל3.5 ג'יגה בקירור אוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים