עבור לתוכן

הצעות לשדרוג?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך.

הפרטים:

1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...)

2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות.

3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מינימליות, כאמור.

4. קיבלתי הצעה לקנות לוח אם+מעבד DURON 1200 ב-120$ (ELITE K7SEM). נראה לי קצת עגלה, אפילו בשביל קמצן (אה - חסכן) כמוני. מה דעתכם?

אני יודע שהקנייה לא הולכת להיות מלהיבה במיוחד. ההיפר-ת'רדים יחכו לי עוד קצת. היא בסך הכל אמורה להאריך עוד קצת את החיים של המחשב (שנתיים-שלוש). ברור שהקנייה הבאה תהיה של מחשב חדש לגמרי, ככה שגם onboard-ים למיניהם מתאימים לי.

לוח אם + מעבד. כ-1000 שקל. אמורים להחליף את הנוכחיים במחשב קיים. מה אתם מציעים?

תודות.

פורסם

עדיף לוותר על כרטיס מסך מובנה בלוח הזה, פשוט גרוטאה.

דיורון 1200 + לוח מבוסס KT133A או לחלופין סלרון 1300 + לוח מבוסס 694T יעלו פחות מ 800 ש"ח (לוח+מעבד).

אתה יכול להשתמש בזיכרון שיש לך ולהוסיף עוד 256 בפחות מ 250 ש"ח.

כרטיס מסך פשוט יעלה עוד 200 ש"ח (TNT2 או ATI RAGE PRO 128 עם 32MB), או שתשתמש במה שיש לך כבר.

פורסם

עדיף לוותר על כרטיס מסך מובנה בלוח הזה, פשוט גרוטאה.

דיורון 1200 + לוח מבוסס KT133A או לחלופין סלרון 1300 + לוח מבוסס 694T יעלו פחות מ 800 ש"ח (לוח+מעבד).

אתה יכול להשתמש בזיכרון שיש לך ולהוסיף עוד 256 בפחות מ 250 ש"ח.

כרטיס מסך פשוט יעלה עוד 200 ש"ח (TNT2 או ATI RAGE PRO 128 עם 32MB), או שתשתמש במה שיש לך כבר.

רגע, דיורון עובד עם SDRAM? או שמה מה שיש לו זה אפילו לא זה? ( אני לא מבין בכל העניין הישן, אני טיפה חדש בעסק, אז... :-[ ) .

אתה מוזמן לתמקח איתי, על הרוטאה שלי - GF2MX 100/200 של MSI, אני מוכן להתפשר על 60 ש"ח, מתאים לך?

חחחחחח..... :D

פורסם

אפילו AthlonXP עובד עם SDRAM, זה תלויי בלוח.

מכירות נא לבצע בהודעות פרטיות בלבד ולא בפורום הציבורי.

פורסם

אל תקנה את הלוח הזה!!!!!!

אני מדבר מתוך ניסיון

יש לי את הלוח הזה ואני יכול להגיד לך שאפשר לזרוק אותו לפח הכרטיס מסך לוקח זיכרון מהזיכרון של המחשב ואפילו אם תתן לו 64 מגה הוא עדיין בקושי יעלה את קוויק 3 ארנה.

הכרטיס קול בסדר אבל כאשר אתה מפעיל כמה תוכניות ביחד או מעמיס על המחשב הצליל נשמע בהילוך איטי

בגירסה של הלוח שלי המעבד הוא אונבוארד ולכן אי אפשר לשדרגגגג!!

והלוח תומך רק ב2 סלוטים של אס די ראם

בקיצור גרוטאה שלא שווה

פורסם

אפילו AthlonXP עובד עם SDRAM, זה תלויי בלוח.

מכירות נא לבצע בהודעות פרטיות בלבד ולא בפורום הציבורי.

^_^ זה היה דיי בצחוק, אני לא חושב שהכרטיס שלי שווה גרוש וחצי, וכל עוד הוא בא אלי, שיקח בחינם... ;D

אתה יכול לתת דוגמה ללוח שכזה?? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים