עבור לתוכן

All In Wonder 9700 PRO

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות.

אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם?

עריכה: אתם חושבים שאולי בכרטיס של חברה אחרת יהיה FireWire 1334 כי אני יודע שבשל ATI אין... :(

פורסם

ישראל משתמשים בשיטת השידור של אירופה, SORRY PAL ;)

PAL זה השיטה, ד"א.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שזה שם של שיטה...

אז אני צריך לרדת מהאפשרות של ATI אז מה אתם אומרים על שאר הכרטיסים? בקשר למה ששאלתי כמובן?

פורסם

אם אתה רוצה AIW אתה תצטרך לחכות עד שהוא יגיעה לשוק כדי לראות מה הוא מציע ולאן הוא יהיה מותאם.

אם אתה מתפשר על 9700 ג'יגבייט תהייה בחירה טובה.

פורסם

אם אתה רוצה AIW אתה תצטרך לחכות עד שהוא יגיעה לשוק כדי לראות מה הוא מציע ולאן הוא יהיה מותאם.

אם אתה מתפשר על 9700 ג'יגבייט תהייה בחירה טובה.

לא מתפשרים על כרטיס כזה, רצים אליו! ;)

בכל מקרה, משהו יודע עם איזה פיצ'רים הוא בא? ::)

פורסם

מה באמת ההבדל בין AIW לבין רגיל?

פורסם

ההבדל הוא שה AIW בא עם המון פיצ'רים, בד"כ לא נחוצים, ש ATI מחדירה לכרטיס ( אולי גם החברות מייצרות גם שמות עוד דברים ) .

החלטתי לא להתעצל, ולחפש, אז מצאתי:

תמונה: aiw9700pro.jpg

כתבה: מ- The Tech Report

אחת מ- Rage3D, מה בא עם הכרטיס:

Hardware:

AIW Radeon 9700 Pro board

ATI Remote Wonder

S-video and composite cable

ATI Input adapter

S-video/composite output adapter

Component output adapter

Software:

Driver installation CD with MMC 8.0

Pinnacle Studio 8 SE

Matchware Mediator 7

1 game

Manual

:o

פורסם

ההבדל הוא שה AIW בא עם המון פיצ'רים, בד"כ לא נחוצים, ש ATI מחדירה לכרטיס ( אולי גם החברות מייצרות גם שמות עוד דברים ) .

החלטתי לא להתעצל, ולחפש, אז מצאתי:

תמונה: aiw9700pro.jpg

כתבה: מ- The Tech Report

אחת מ- Rage3D, מה בא עם הכרטיס:

Hardware:

AIW Radeon 9700 Pro board

ATI Remote Wonder

S-video and composite cable

ATI Input adapter

S-video/composite output adapter

Component output adapter

Software:

Driver installation CD with MMC 8.0

Pinnacle Studio 8 SE

Matchware Mediator 7

1 game

Manual

:o

לך לא למישהו אחר כן

נגיד בן אדם שאין לו סלוטים פנויים לכרטיס טלוויזיה וערית וידאו בו זמנית יכול לשים AIW ב AGP ובנוסף לכרטיס מסך מעולה הוא מקבל כרטיס טלויזה (על איכותו אני לא יכול לעמוד אולי מישהו יודע פרטים על הטיונר של AIW9700?) וכרטיס עריכת וידאו לא רע בכלל

פורסם

הכרטיסים של ATI ידועים באיכותם הגבוהה, באמת, לי אישית היה כרטיס שלהם, אחלה של דבר...

הAIW מכיל עימו כניסת ווידאו וטיונר לטלויזיה באיכות גבוהה, בהתאם לכרטיסים שהחברה מייצרת, יש אנשים שצריכים את זה, וזה יעלהלהם גם לא מעט כסף...

לפותח הדיון, אם יש לך טלוויזית MultiSystem אז אתה תוכל להשתמש עם כרטיס מכל מקום בעולם, כולל ארצות הברית ששם משתמשים בשיטת שידור NTSC בוואריצותיה השונות...

אם לא, אז תחכה שיגיע כרטיס שעובד ב PAL...

פורסם
  • מחבר

מה תעזור לי טלויזיה שעובדת ב multisystem?

אני מתכוון לראות טלויזיה במחשב לא מחשב בטלויזיה... :)

השאלה היא אם האות שיוצא מהיצאת RCA של הוידאו בממיר היא ב NTSC או ב PAL...

פורסם

PAL :P

פורסם
  • מחבר

(הוספתי סוף סוף מפרט מחשב)

אתם חושבים שהרקולס יציידו את החבילה שלהם בשלט חביב ושימושי כמו שעושים ATI? ואתם חושבים שהכרטיס יגיע עם אותו הקירור שאיתו מגיעה גירסת הרדאון הרגילה?(של הרקולס)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים