פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים תה מסיר אותם בהוספת\הסרת תוכניות, ולפני שאתה מתקין את הכרטיס החדש, תבדוק שהמחשב עולה לך על 640X680 ולא מזהה את הכרטיס.ההתקנה בסדר, עכשיו, בקשר לדריברים, תתקין את לידטק, ואז תתקין את ה40.72קודם שיעבוד.
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים דבר ראשון לנתק את המחשב מהחשמל שאתה מחבר את הכרטיס! דבר שני אתה לא חייב להסיר את הקודם המחשב יזהה לבד
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים קודם כל, תתחדש!לפני התקנת הכרטיס:יש לעשות הוספה/הסרה של הדרייבר הקודם + מתי שזה עושה רסטרט לחבות את המחשב ואז להתקיןץההתקנה:כן, שחכת להזכיר שצריך לחבר את המסך לכרטיס מסך.אחרי ההתקנה:41.03תוכל למצוא אותם פה: www.nvidia.co.ilואל תתחיל בדרייברים של LEADTEK, הדרייברים של nVIDIA כופלים.
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים אט'לון, אתה חושב שהוא לא יחבר את המסך לכרטיס מסך? : : ולמה לעזאזל להשתמש בדריברים שלא מופיעים אפילו בGURU3D? אתה משתמש בהם במקרה?
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים אט'לון, אתה חושב שהוא לא יחבר את המסך לכרטיס מסך? : : ולמה לעזאזל להשתמש בדריברים שלא מופיעים אפילו בGURU3D? אתה משתמש בהם במקרה? כי הם מצויינים אני משתמש בהם
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים מחבר תה מסיר אותם בהוספת\הסרת תוכניות, ולפני שאתה מתקין את הכרטיס החדש, תבדוק שהמחשב עולה לך על 640X680 ולא מזהה את הכרטיס.ההתקנה בסדר, עכשיו, בקשר לדריברים, תתקין את לידטק, ואז תתקין את ה40.72קודם שיעבוד.זה XP... לפי מה שאני יודע, זה מזהה את הכרטיס אוטומתית, וגם משנה את הרזולוציה ל 800X600 בצורה אוטומתית, אז...?בכל מקרה! תודה לכולם, :-*, ואני לא מתכוון להתקין את 41.03, אני יתחיל עם ה Leadtek, ויעבור ל 40.72, תודה!
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים מחבר אני לא יודע על XP.כ"כ קשה להסיר את הדריברים?קשה? מה קשה?אין בעיות, אני יבחר בדרך שכתוב בחוברת הוראות שבאה הכרטיס ( ושבינתיים הורדתי מהאתר של leadtek ), שמה אומרים לי להסיר דרך הוספה הסרה . חשבתי שזה אולי ישנה משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.