עבור לתוכן

7900GS או X1950PR? ביקורת מקיפה

Featured Replies

פורסם

ביקורת מעניינת

תודה

פורסם

ביקורת טובה.

חבל שלא מראים את ה-X1950PRO באוברקלוק...

פורסם

ביקורת טובה.

חבל שלא מראים את ה-X1950PRO באוברקלוק...

כי הוא די גרוע באוברקלוק(כל מה שעשו לו השפיע במקס 3-4 FPS במשחקים) יא בולבול.

פורסם

אני לפני קנייה אז שוב פעם אני מעלה את השאלה מה לקנות??

פורסם
  • מחבר

אתה ראית, X1950PRO מנצח בכ10-15% יותר מ 7900GS.

אבל 7900GS עם אוברקלוק מגיע לX1950PRO. ועובר אתו אפילו (?)

פורסם

אני לא מבין למה במשחקים כמו: TITAN QUEST ו - RISE OF LEGENDS מקבלים FPS נמוך יותר מאשר ב - OBLIVION ?!

פורסם

הכרטיסים של לידטק באים עם זיכרונות איכותיים ולרוב מגיעים ל1600Mhz לזיכרון. הליבה גם כן מגיעה בכמעט כל המקרים ל550 והרבה מהם מגיעים גם ל600 ויותר.

במהירויות האלו ה7900GS עוקף את ה7900GT במשהו כמו 10-15אחוז.

תחשבו על זה.

אחרי שאמרתי לעצמי היום "למה לא לקחתי X1950PRO :( :( ) הסתכלתי קצת על בנצ'ים וראיתי שבנאדם כמוני אם היה הולך על הX1950PRO היה מתבאס כי הוא היה גרוע באוברקלוק.

פורסם

כשייצאו תוכנות שיתמכו ב - RV570 נוכל לראות מה ה - X1950PRO שווה באוברקלוק, טוב או גרוע.

פורסם
  • מחבר

אמממ, 7900GS עשה אוברקלוק טוב דווקא עם תוכנות שלא תמכו בו אז (VR-ZONE ועוד)

פורסם

בכלזאת אני מאוד מרוצה לדעת שיש לי ביד כרטיס יותר טוב מה7900GT שמתווה לX1950PRO ולרוב אף עוקף אותו(20מגהרץ בליבה הוא הבדל דיי זניח והזיכרונות שלי גם עובדים על 40מגהרץ יותר...)

פורסם

ה7900GS אינו פראייר ומציג ביצועים מעולים

פורסם

האמת קניתי את הפרו ואני מתבאס מאד מהביצועים הגרועים מאד בOC. (ולמה אני מקבל 8.4K ב05?!!?)

פורסם

אני לא מבין למה במשחקים כמו: TITAN QUEST ו - RISE OF LEGENDS מקבלים FPS נמוך יותר מאשר ב - OBLIVION ?!

באג בדרייברים

We hadnt seen Nvidias cards perform like than in Titan Quest, so this must be some problem with the ForceWare driver.

פורסם

אחרי שאמרתי לעצמי היום "למה לא לקחתי X1950PRO :( :( ) הסתכלתי קצת על בנצ'ים וראיתי שבנאדם כמוני אם היה הולך על הX1950PRO היה מתבאס כי הוא היה גרוע באוברקלוק.

מסכים איתך ב100%.

אם יש מצב לעשות OC, אין סיבה בעולם שמישהו יקח את ה1950PRO ולא את ה7900GS. ולחשוב איזה התלהבות היתה כאן בפורום עד שהוא יצא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים