עבור לתוכן

בעייה בהתקנת Win XP Pro

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד..

הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley

מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו לצורך התחלת ההתקנה אך עוד לפני שהוא מתחיל הוא רושם שיש שגיאה וכי חסר הקובץ הנ"ל ואי אפשר להמשיך בהתקנה.

הקובץ נמצא אצלי על המחשב בתיקייה Windows\System32

ניסיתי להעתיק אותו ידנית אבל זה לא אפשרי מכיוון שמדובר בתיקייה זמנית של תוכנית ההתקנה של הWIN (ברגע שיוצאים מההתקנה גם שני התיקיות נעלמות..ואי אפשר להעתיק אליהם כלום מיכיוון שהם "בשימוש" על ידי תוכנית ההתקנה..)

פעם ראשונה שאני עומד מול דבר שכזה..

למישהו יש רעיונות?

*מערכת ההפעלה שלי היא בגרסת PRO עם SP1 (לא SP2)

בבקשה עיזרו

פורסם

תנסה להחליף את הדיסק התקנה

פורסם

שלום לכולם.

לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד..

הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley

מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו לצורך התחלת ההתקנה אך עוד לפני שהוא מתחיל הוא רושם שיש שגיאה וכי חסר הקובץ הנ"ל ואי אפשר להמשיך בהתקנה.

הקובץ נמצא אצלי על המחשב בתיקייה Windows\System32

ניסיתי להעתיק אותו ידנית אבל זה לא אפשרי מכיוון שמדובר בתיקייה זמנית של תוכנית ההתקנה של הWIN (ברגע שיוצאים מההתקנה גם שני התיקיות נעלמות..ואי אפשר להעתיק אליהם כלום מיכיוון שהם "בשימוש" על ידי תוכנית ההתקנה..)

פעם ראשונה שאני עומד מול דבר שכזה..

למישהו יש רעיונות?

*מערכת ההפעלה שלי היא בגרסת PRO עם SP1 (לא SP2)

בבקשה עיזרו

גם לי אותה בעיה בהתקנה- לפעמים עם הקובץ הזה ולפעמים עם אחר.

כרגע המחשב שלי מושבת כבר שבוע..... ולא הצלחתי למצוא את הבעיה- זה לא הדיסק התקנה, לא כונן הדיסק, לא הHD וכנראה גם לא הזיכרון.

אולי מישהו יציל בסוף.....

פורסם
  • מחבר

חזרתי אליכם, אני עכשיו זמנית בלינוקס.. :)

amitdavidi

תודה על ההצעה, אבל כבר בדקתי כמה וכמה דיסקים שונים ואפילו בגירסאות שונות.. אך הבעייה עדיין נמשכת לצערי.

giladz

מה זה בידיוק כותב לך?

זה בידיוק מה שקורה אצלי? מה שם הקובץ\קבצים שעושים את הERROR אצלך?

אתה עם WIN XP PRO ?

אנא נסו לעזור חברה.. עכשיו אתם יכולים להוריד שני ציפורים במכה אחת.. ^

אם דרוש לכם עוד מידע אנא ציינו ואני אוסיף.

תודה מראש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים