עבור לתוכן

הפרויקט השלי(אל תצחקו)

Featured Replies

פורסם

שלום. דבר ראשון שאני חייב להגיד, HWZONE פורום מחשבים מספר 1! תמיד מצאתי פו תשובות בצירוף תמונות ותמיכה.

שמתי לב שהמחשב ה"סוס" שלי התחיל לעבוד נורא, ה-Geforce6800GT מגיע לכמעט 120o במשחק בעל גרפיקה נמוכה מאוד.

טוב אני יודע שישנם מספר בעיות שאני מתכוון לסדר אותם עכשיו, אבל הבעייה העיקרית שלי זה שאין לי מושג בדברים הללו, אז אני מקווה שהחומר המודפס יעזור לי לעבור את היום בשלום.

מה שאני הולך לעשות:

1. לפרק את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ספק(אולי) נראה כבר שהכל יהיה בחוץ אני אתחיל לנקות את המאווררים, לשמן וכו' מקווה שזה יעזור קצת.

*יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר ואחד שמכניס ואני חושב שאני אצטרך לקנות עוד 1-2 ולעשות חורים(אני אשלח תמונות אם יהיה ביקוש ככה אני יקבל יותר עזרה.

2. אם כבר לפרק את המעבד אז ננסה את המשחה התרמית, AMD3500, אני רק מקווה שאני אצליח לפרק את המעבד, הצלחתי רק להוציא את הקופסה מלמעלה.

3. אני גם מתכוון לעשות סדר בחוטים בשביל לשפר את זרימת האוויר.

4. יש לי בעייה אולי קלה בשבילכם אבל אני פשוט לא מצליח להוציא את כרטיס המסך שלי ואני לא רוצה לנסות בכוח.

לא יודע זה פשוט תפוס שם, הלוח אם שלי הוא AG8-3rd Eye או משהו דומה מאוד בשם(של Abit).

5. הייתי מאוד רוצה עצות בנוגע לכיוון אוויר, אני לא הבנתי את ההסברים באופן מוחלט ולכן אני לא רוצה לעשות טעויות.

יותר מאוחר אוסיף פו תמונות.

6. איזה מאוורר מומלץ לשימוש והאם מאוורר הכנסת אוויר זה אותו דבר כמו הוצאת אוויר? פשוט צריך להפוך אותו? מצטער על השאלה פשוט אין לי מושג.

*כמה מאווררים אני יכול לחבר במחשב שלי? בטח זה תלוי בספק כוח ובחיבורים האפשריים.

7. מאוורר מיוחד לכונן הקשיח. כדאי לקנות? אם כן אז איך Zalmanzm-2hc2?

*בנוגע לדיסק קשיח אני מתכוון לקנות עוד אחד בשביל שיהיה לי מקום להעביר את כל הסדרות והסרטים.

יש לי אפשרות לקנות עוד אחד SATAII אבל אין לי מושג איך הם יעבדו שתיהם ביחד, וכמה כוח זה יקח מהמחשב והעומס?

בטח יבואו לי המון שאלות עם העבודה.

בקרוב תמונות.

תודה ובבקשה תפציצו תשובות(אני מצאתי חומר הסברי בפורום אז פשוט תתאמו תשובות למצב שיש לי פו).

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי בנוגע לכרטיס מסך יש כליפס בסוף שתופס אותו

אצלי זה כך

פורסם

מה שאני הולך לעשות:

2. אם כבר לפרק את המעבד אז ננסה את המשחה התרמית, AMD3500, אני רק מקווה שאני אצליח לפרק את המעבד, הצלחתי רק להוציא את הקופסה מלמעלה.

פה הפסקתי לקרוא.

עצור!

עזוב את המחשב ותתרחק ממנו כ3 מטרים!

זה לא בשבילך כרגע. תלמד עוד ואז תתחיל לחשוב על לפרק את "הקופסה על המעבד", מה שזה לא יהיה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי כבר איך עושים את זה אבל אני לא זוכר בדיוק, עוד לא התחלתי.

ובכל מקרה אם אני לא מפרק את המעבד אז איך אני אנקה אותו?

פורסם

ראיתי כבר איך עושים את זה אבל אני לא זוכר בדיוק, עוד לא התחלתי.

ובכל מקרה אם אני לא מפרק את המעבד אז איך אני אנקה אותו?

בשביל לנקות מעבד (עם אלכוהול 70%) ואחר כך לחדש משחה טרמית תהיה חייב לפרק את המעבד מהסוקט כדי לא לסכן את הלוח ואת שאר הרכיבים. אם אין לך ניסיון בפירוק מעבדים עשה זאת בזהירות מטורפת!

לשאר השאלות, מבחינת הפירוק של הכרטיס מסך, כמו שנאמר לך כאן, יש קליפס בסוף של הכרטיס, צריך לשחרר אותו והכרטיס יוצא.

סדר בחוטים אתה יכול לעשות עם אזיקונים או סליבינג, מבחינת זרימת אוויר איזה מארז יש לך? איזה הכנות למאווררים? עקרונית הרציונל הוא מאוורר מכניס מקדימה, מאוורר מוציא מאחורה, מכניס על הדלת, מוציא על הגג. כמובן שלא לכולם יש הכנה או כוח לעשות חור בגג ובדלת כך שגם מכניס בפרונט ומוציא מאחור מתחת לספק יתנו סירקולציה טובה..

90% מהמאווררים יכולים גם להוציא אוויר וגם להכניס תלוי באיך שמים אותם.. יש סדרות ספיצפיות (בעיקר של חברת AC) שמיועדות רק להוצאת אוויר.

מבחינת המלצה למאוורר תגיד קודם איזה גודל אתה רוצה ואז נמליץ לך (80mm,92mm,120mm)

קירור לכונן קשיח הוא עניין מיותר לדעתי ומומלץ רק במקרים חריגים שההרדיסק מתחמם מאוד, מה גם שסירקלוציה נכונה בתוך המארז מורידה גם להרדיסק את הטמפ'.

מבחינת ניקוי המארז מאבק פן לשיער על קור יעשה את העבודה מצויין.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה הנהדרת!

תשמע אני ישים פו תמונות של המחשב מחר.

התרשמתי מהקריאה שאני כל-כך חלש בדברים הללו.

המחשב שלי מאובק בצורה מטורפת, ומלא חוטים כבדים!

אפילו שמתי לב שהכרטיס מסך שלי טופס את כל המארז! חחחח

אני חושב שעדיף להחליף מארז עם כבר אני הולך על שיפור דרמתי.

אז מחר שהתמונות יהיו פו תגידו לי מה אתם חושבים ואיזה מארז כדאי אם בכלל!

אם התשובה חיובית אני אצטרך עזרה/הפניה לאיך לפרק דברים.

תודה רבה עוד הפעם... אני חייב ללמוד את הדברים הללו מכיוון שאני אוהב שהמחשב שלי עובד טוב, אני לא רוצה OC רק שהמחשב יפעל כמו שצריך, עם הנתונים של המחשב שלי אני אמור להגיע לביצועים X2 יותר טובים.

עשיתי ניקוי אבק מטורף וסידור חוטים, לקח לי 5שעות!

יש שינוי משמעותי אבל ישנה אפשרות לשפר עוד?

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים