פורסם 2006 בנובמבר 518 שנים שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה
פורסם 2006 בנובמבר 518 שנים אתה יכול להשיג מולוקס ( הפלסטיק הלבן שמתחבר לכוננים ) ולחבר את החוטים ואז לחבר לספק
פורסם 2006 בנובמבר 518 שנים מחבר איפה אני משיג את המולקוס הזה?זה הלבן שיש לו 4 חוטים צהוב,שחור,שחור,אדום?
פורסם 2006 בנובמבר 518 שנים כע אתה צריך לחבר את השחור ואת האדום לחוטים (לעזוב את הצהוב והשחור שקרוב לצהוב )שהאדום הוא הפלוס אבל תבדוק שהחוטים מורכבים היטב אפילו להלחים יהיה טוב ובזהירות
פורסם 2006 בנובמבר 518 שנים יש מאריכי מולקס כאלה שיש להם עוד יציאה מהצהוב והשחור שאיליהם ניתן להלחים את המאווררלאו דווקא עם יציאה מתאימה למאוורר .. אפילו אם יש שם שני חוטים חשופים ללא שום תפקיד :http://www.okgear.com/CONNETOR.jpgאו שפשוט לוקחים מולקס נקבה ומלחימים אליו את המאוורר ומחברים ליציאה של ספק ( אם יש כזאת פנויה )
פורסם 2006 בנובמבר 618 שנים כע אתה צריך לחבר את השחור ואת האדום לחוטים (לעזוב את הצהוב והשחור שקרוב לצהוב )שהאדום הוא הפלוס אבל תבדוק שהחוטים מורכבים היטב אפילו להלחים יהיה טוב ובזהירות מה בנוגע למאווררים יותר מתקדמים עם 3 חוטים?
פורסם 2006 בנובמבר 618 שנים בלוחות אם נורמליים יש חיבור מיוחד למאווררים כאלה אם לא עדיין אפשר לחבר אותו לספקפשוט מחברים רק את השחור והצהוב\אדום הירוק (בדרך כלל) משמש לניטור ערכים מהמאוורר כמו סל"ד וכל מיניהייתי מחפש מאוורר אחר במקום להרוס מאוור טוב (זה לא ממש להרוס אבל בכל מקרה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.